25

Катя

преди 2 години

Работете,разчитайте на себе си и той няма да ви изневерява. Дори ще Ви гледа в очите.Без глезотии и всичко ще бъде ОК.

24

Дядо Стефчо

преди 2 години

Много е важно да нямаш червило по патока Доналд.

23

една жена

преди 2 години

По правило съпругът/съпругата научава последен/на :), така че не се косете, няма да се сетите. По принцип е добър съвет повече да си обръщате внимание, а не само в случай на някаква заплаха. Обичайте се и бъдете щастливи!

22

Чехълчо

преди 2 години

Ой ой като прочетох тази тази тема то излиза, че мъжа трябва да е едва ли не пълен роб на някаква си жена дето трябва се подчинява и да се ограничава и да страда. На жените не може да се вярва шавливи и похотливи са дори повече от мъжете. Хем изневеряват жените хем искат пълня вярност и робско покорство от мъжа. Мечата на жената да има любовници и някакъв там чехълчо смотльо с пари, смотан, покорен, моногамен роб.

21

Жечката

преди 2 години

Жените са физически способни да прекарват всеки ден от седмицата внушителни бройки мъже, по 10 - 20 и дори повече когато жената е на зор бързо да спечели пари. Други жени пък за всеки ден от седмицата по различен любовник спонсор. МЪЖЕТЕ обаче са ОЩЕТЕНИ хайде да правят максимум 3-4 пъти секс на ден, НО ЖЕНИТЕ СА ЧУДОВИЩА почти неограничен брой мъже могат ги прекарат със секс и при при това да си осигурят завиден доход и без данъци да плащат.

20

Лелен Лелинчо

преди 2 години

То за това най-добре си взаимоотношение по договор и с касова бележка за платена компаньонка и платен секс точно и ясно всичко без глупости и претенции.

19

анонимна

преди 2 години

А с кого изневеряват жените - нали с мъже? Да не си мислите, че ергените са наредени и чакат някоя ангажирана да изневери с тях? Да, може с някоя богата баба, че да им плати. Всички един дол дренки........

18

Анонимен

преди 2 години

Всички лъжат и изневеряват, но жените изневеряват повече от мъжете.

17

Видял

преди 2 години

Някои жени просто правят на яд, защото мъжа не си върши съпружеските задължения. И те започват да стоят само вкъщи, отказват да работят, пушат по две кутии цигари на балкона или в градинката, а детето вече е станало на 5. После гледа в нета каква поредна безсмислена глупост да поръча с на мъжа картата. Стигне ли се дотам е добре да се говори какво бъдеще има такава връзка, вместо да се продължава с ината. Разбира се, ако мъжа не е тотално смачкан мазохист, който вече смята, че това е нормалното.

16

Анонимен

преди 2 години

15 знака, че той може би изневерява. Да де, той ходи само по мъже.

15

анонимна

преди 2 години

Какви сексистки те гонят, бе? Какво си видял, да не би да си в слугинажа ежедневно като нас, да не би да издържаш жена, ако пък е така, си изключение направо! Видели сте вие издръжка, тук в България, сте дундуркани масово, но по-младите жени май нещо не са съгласни, та опищяхте света!?

14

анонимна

преди 2 години

До анонимен - стига си искал равенство, защото тогава няма да бъдете нито президенти, нито директори, нито премиери, министри, нито еди-какви си, както дефакто основно сте сега. Жените не могат по доста причини, няма място да изброявам. Нито пък някой ще ви пере, ще ви готви, ще ви носи чисти дрехи, ще ви пуска прахосмукачки, и накрая за десерт ще ви гледа и старите родители. То за последните неща всъщност са виновни основно жените, дето така са ви възпитали, мамини синчета.

13

Анонимен

преди 2 години

34: или просто е решил да харчи за себе си. Стига е давал 100% на тази която не е допринесла. Да обърнем ролите - коя жена дава 100% от заплата си (ако въобще работи) на мъжа си?? Няма една такава. Защо така? Искаме правенство, равнополово равенство гадни сексистки

12

Анонимен

преди 2 години

Аз не искам, като помогна на някоя девойка за нещо,после да ми даде пари, да си купя слама. Излиза, че съм бил магаре, когато сме били само двамата и аз не съм я мандръсал. Както казваше една позната:- И полюлей да видя, все за мандръсане си мисля. Такава е природата на хората, и да одъртеят, пак за секс си мислят, но само с мисленето си остават на дърти години . Затова ИбИ до когато си млад, че като одъртееш, да не те е яд .

11

Асан

преди 2 години

Отде знаиш че са били полигамни да не си Ванга... Иначе ми дреме за попа той е п идал :)))

10

Малко история

преди 2 години

Хората са на земята от милиони години, а претенции за моногамия има от преди 2 хил. с християнството. Преди него и мъже и жени са били полигамни. Моногамията идва с цел да няма много изоставени деца. Вече е 21.век и ако си отговорен човек, грижещ се за децата си, не виждам защо трябва да се обричаш на една жена до края на жалките си дни. Е, ако слугуваш на средновековни вярвания или си окован от някоя феминистка, без чието благоволение не можеш до магазина да идеш си е твои проблем. Дерзайте.

9

Анонимен

преди 2 години

Като изневерява, заменяш го с най-добрия му приятел и нещата си идват на място.

8

Qnetz

преди 2 години

По тия признаци и алкохолик може да е станал партньоро ви

7

Анонимен

преди 2 години

Абе нема да ги носите на ония свят напред народе възродени не ги слушате тия тук

6

Анонимен

преди 2 години

Има ли мъж, на когото да не му шарят очите?