15

Анонимен

преди 2 години

почнаха леееекинк полекинка ви намекват за наномаркера в ваксините.За всички -има графен в ваксините да знаете просто ви казвам

14

Фатма

преди 2 години

Моите методи са най-точни лея течно олово във вода и после гадая по формите както се е получило.

13

Астролог

преди 2 години

Звездите и зодиите ми говорят и подсказват какво ще прави Ковида. Хвърлям зарччета, гледам на кафе, карти таро, гадаене на боб и кости. За всеки сеанс по 100 лева при мене Астролога Захаринчо, имам и бонус диагностика с махало, което се клати и отговаря с ДА и НЕ на всякакви въпроси.

12

клиницист

преди 2 години

Навсякъде пише,че параклиничните изследвания и резултати само подпомагат,а не определят диагнозата. Диагноза се поставя най-вече чрез комбинация от параклиника и клиника,,индивидуален статус и още куп други фактори. ИИ..си е чиста параклиника,а "невронната мрежа" да си я заврат там дето слънце не огрява.

11

Източник имена?

преди 2 години

Нещо да има повече от това някакакви БЕЗИМЕННИ и АНОНИМНИ УЧЕНИ от някакъв университет направили НЕЩО и го публикували БЕЗ ЗАГЛАВИЕ. Ето така НЕ се пише материал без имена на авторите - учените и без заглавие на тяхната публикацията.

10

Експерт

преди 2 години

Подлагам на 100% съмнение всичко, което произлиза от Русия. По-ниско от тях бих сложил единствено Северна Корея.

9

Анонимен

преди 2 години

Що глупости чухме покрай един фалшив вирус, не е за вярване.

8

Анонимен

преди 2 години

Защо ще се заразяваме със вируса, ще го прекарваме и ще боледуваме от него, ако можем да го отключваме чрез ретровирусна хиперфункция. Ако вируса е биолигчно оръжие от същите тия лаборатории, то не е изключено и ваксините да са направени тъй, че да не действат и да са необходими 2-3 дози, после още 2-3 дози, и накрая с краката напред.

7

Анонимен

преди 2 години

Тази невронна мрежа само с 5G ли работи?

6

Анонимен

преди 2 години

Идеята на статията няма нищо общо с ковид. Напоследък глобалистите постоянно се занимават с другата си пропаганда, а именно, внушението, че изкуственият "интелект" уж щял да замести човека. Нямало да има политици, пилоти и т.н., те трябвало вече да се преквалифицират. Щели да направят машините живи; щели да изпитват чувства; да комадват света... Тези хора са п.росто луди и неграмотни. Те не знаят, че човек има душа, а машината няма никакъв ум, защото "интелектът" й са пр.осто зададени алгоритми.

5

ГАТАКА

преди 2 години

До: 2 Еми, ваксинирай се и ще станеш безсмъртен! Ей го на: Всеки ден ни съобщават колко са умрели, и всички не са ваксинирани! Значи ваксинираните не умират, ти не разбра ли?

4

Анонимен

преди 2 години

Най-добре е Слави да обяви какво са открили учените от Магаданския Научно-изследователски Институт?

3

Доктор Хаус

преди 2 години

А не е ли по - добре направо да кажат откъде и как "направиха" и "пуснаха" Короната ?!?! Преди 12 години ни "подготвиха" с един по - лек "опит" - Със Птичия , и със Свинския Грип. Когато имаше доста починали в Китай , Мексико и една част на САЩ. Това е втория етап... Не искам да си мисля дори какъв би бил третия етап след още десетина години ! Господ да ни пази!!! .......

2

Darth shadow

преди 2 години

аман от учените и техните ковидо глупости,да бяха намерили начин за удължаване на живота, забавянето старенето на организма, износването на физическо тяло. В древността е имало такива знания..

1

Анонимен

преди 2 години

цифровизацията води до затъпяване на обществото, а с *** молив нищо качествено няма да напише тази цивилизация с пътя по който е поела, фигуративно казано