27

Анонимен

преди 2 години

И аз имам фирма. Ама как се дават пари предварително? На мен ми дават, когато хората ми си свършат работата. Само далавери в тази държава. Дано вече някой обърне внимание и на малкия и среден бизнес. Тези с подарените милиони ни изяждат и нарочно унищожават.

26

Анонимен

преди 2 години

Предполагам, че вече никой не се връзва на старите номера на Бойко. Те че хората са измамени така е, освен това на бригадирите им били върнати кредитите и в замяна да изкарат или излъжат хората на стачка...И те милите не знаят, че техните пари отдавна са нечия банкова сметка...Онези хем прибраха парите, хем Бойко-хитреца нахендри новото правителство.Стар изкуфял хитрец!

25

Анонимен

преди 2 години

Те не знаят за коя фирма са работили....Бойко ако ми беше дал и на моята малка фирма милиони и да не ги връщам, сега и аз обличах зелената жилетка. Ще викам каквото кажеш!!!ХАХА Трябваше и малките да подкупиш, че малките обръщат каруцата обикновено!

24

Анонимен

преди 2 години

Колко трябва да си *** и да не разбереш какво става? Те до на строят жилищна сграда. Бъдещите новодомци си платиха. Инвеститора си купи джипки и обикаляше като много важен човек на строежа. После изчезна, изчезнаха и строителите. Оказа се, че са напуснали, защото никой не им е платил...Новодомците да се оправят! Същото е и с този протест. Баровците са делнали милиардите, а тези гладни и с кредити ги пращат за зелен хайвер. Преди не смееха да излизат, сега един след друг. Вече не ги е страх.

23

Анонимен

преди 2 години

Раздадени преди 2 години 1 млрд.лв. на 5-6 "наши" фирми авансово-ей тъй на доверие, да строят по "Хемус" както и когато им се ще.После "нашите" фирмаджии са прибрали парите и не са платили на строителите - а тия дни са ги облекли в светещи жилетки и са ги изкарали на протест. С един куршум, два заека - хем милионите са консумирани благообразно, хем гладните ще попържат новата власт.

22

Всички

преди 2 години

Променители имат право да се движат най много по първокласни пътища,по магистрали табу!Проекто закон!А може и с магаретата на дядовците !На голо!

21

Dinosaurus

преди 2 години

Ало, чегъртачите, да не сте забравили, че Герб не са преставали да са на пирво място по подкрепа на изборите и за 45 и за 46 НС. Тоова, че СлТр. ги "изпревари" с великите 0.5 % не променя факта. Просто "подменителите" саботират НС, щото чегъртат ББ вече половин година А какво създадоха? Какво могат??? Ето за това почват ИСТИНСКИ ПРОТЕСТИ ! Ние, работещите, ще пометем тези, които чегъртат труда ни, пазете се, измамници !!!

20

Крал Трол I

преди 2 години

Тези напълно невинни фирми на съвсем случайни хора сега ли се сетиха, че са им свършили предварително предадените пари? Дали е възможно бедните хорица да ги използват за политическите си цели, като ги държат гладни и протестиращи? Прокуратурата няма да разследва, те не работят срещу наши фирми...

19

Сата НАТО

преди 2 години

Борисов вчера пак плещеше някакви глупости за някакви водоскоци по магистралата. Правели водоскоци, защото трасето било във вододайна зона. Този комунист или е кръгъл игйод или има галопираща деменция.

18

Анонимен

преди 2 години

Заглавието не отговаря на истината - предложена е 220 млн актуализация, а не е приета.

17

Хаахх

преди 2 години

Тия въобще не знаят къде се намират.Един път са платили предварително а пък сега 1.3 милиарда дължат.Лелелеее абсолятни некадърници готови на всичко за власт.

16

абе еднодневки

преди 2 години

е от къде тия милиони бе , нали Борисов е опразнил хазната ?

15

Анонимен

преди 2 години

хааа прехвърлят топката на следващите и тия да си бият главата. ще ги видите тия милиарди на Връбница у петък!

14

Анонимен

преди 2 години

От тук ще копне милиард, от там ще копне милион, и то чекмеджето се напълнило. Политик и строител да си на днешно време в България.

13

Анонимен

преди 2 години

СПОКО БЕ, СТИГА ЛАЯЛИ, СЕГА НАЛИ ГЕРБ ПАК СТАВАТ 1 ВА СИЛА СПОРЕД ПРОУЧВАНИЯТА? АЙДЕ СТЯГАЙТЕ БЯЛАТА ДЖИПКА МУТРИ... КЛОУНИ!

12

Анонимен

преди 2 години

Магистрала Хемус беше предизборно обещание на Борисов, за да го изберат през 2017 г. Преди това самият той казваше, че няма пари и не е толкова наложителна.

11

Dinosaurus

преди 2 години

Петилетката в съкратени срокиве. За три години. Да ви звучи познзато? Щото Комитова си е чист продукт на "социализъма" и трудовата и биогравия се състои от нищоправене и квартално философстване. Само вижте панелните комплекси - това са соц-архитектите. А Хемус навремето стигна до Правец и там остана. Ако не знаете защо, питайте родителите си, господа променители. Живота не започва от преди 10 години !!!

10

Вие как си

преди 2 години

мислите, че се организират избори до дупка, па и невиждани в световен мащаб световни машинни избори? Па и машините не са твои и всеки път си плащаш като поп да ти ги врътка частната фирма, а така, а така? Пари са това, париии. От къде да ги вземе правителството - от магистралите, от болниците ... от там дето са ги били сложили.

9

До крадлив шапкар

преди 2 години

Добре де като си герберастки *** тогава земи помисли бре!? Е верно ако не можеш значи не можеш! *** тия пари преди толкоз години ги дадохме и няма нищо построено! Та ко дали сме ги тез пари преди толкоз години и те са тояли в къщата на тиквата в барселона ли или в някое плажче принадлежащо на ахмед доган ли? Де са стояли тез пари толкоз години без нищо да се праи с тях? Земи помисли малко! Извинявам се ако съм те обидил с последното то не всеки може да го прави това сега!!!

8

Абе

преди 2 години

то май имаше и едни тунели предвидени под Шипка и под Петрохан, ама и тях май няма да ги видим, докато не изберем ГЕРБ отново. Па после питайте що е северозападнала България - карали ли сте през Петрохан или Шипка?