16

Баро Вкаров

преди 2 години

Е да де,акъла му е колкото на едно Пиле!

15

Фитипалди

преди 2 години

До Има справедливот! Ми никой не заслужава това което се случи с Михаел, даже най-лошите врагове. А спорта особено F1 е битка и лигльовците никога не блясват. Да не би Сена да не е бил агресивен, Хамилтън, Алонсо да не говорим за Верстапен.,, Застрашил живота на Хил ... ми до преди 20 години F1 си беше гладиаторска битка на живот и смърт... а пилотите гладиатори... Сега е друго, сега пилотите са опаковани в титаниеви ковчези и всевъзможни системи за сигурност....

14

Живя рисковво?!

преди 2 години

В бегето ли е живял и шофирал?!Той беше аскет - половин бира на Нова година.

13

Анонимен

преди 2 години

Човекът е умрял след като мозъкът е изтрит, сега е нов човек. Това е положението.Живя ризково, работи рисково и пострада рисково. Се ла ви.

12

Стискаме палци

преди 2 години

Феновете на Формула 1 стискаме палци , да се възстанови , Шумахер остава легенда !!! Прецизен безкомпромисен пилот , няма отбор в които да е бил и да не е развил машината до шампионско ниво !!!

11

Лошо

преди 2 години

Рехабилитация няма как да има след толкова години. Има ... знам ли, поддържане на една човешка обвивка. Няма как да рехабилитираш домат.

10

Анонимен

преди 2 години

От оскъдната информация която се поднася човек може да си направи извода че от Шуми е останала само обвивката. Това което е останало не е Шуми. Много е трудно хората да го забравят и да не се интересуват от всичко ставащо около него.

9

бустермен

преди 2 години

Една бустерна доза ще го включи на турбо.Боц и готово.

8

дедо Ташунко

преди 2 години

За жалост Михаел не знае кой е, къде се намира, къде е горе, къде е долу. Хитри медици правят добри пари покрай него. Все пак семекството разполага с 1 милиард. След удара във скалата Шуми е с интелект 10 до 20, т.е. с акъл на ***. Журналистите поддържат шум и медиен интерес покрай него и си изкарват хляба успешно. Трябва да оставят този човек и семейството му на мира, това е редно от уважение към шампиона Шумахер.

7

АнонимеН

преди 2 години

ТЕЗИ ТЕМИ СА ГАВРА ! ТОЙ НЕ МОЖЕ ДА СИ ОТВАРЯ ДОРИ КЛЕПАЧИТЕ САМ!

6

Bo

преди 2 години

Я да нямаш пари да го гледаш дали тази ще пее тази песен? На времето Шумахер беше много нахален и нагъл. Съдбата си знае работата. Едно му дава друго взема.

5

шофиорче-касичка

преди 2 години

За еврейските си лекари Пилето е машина за пари, която ще работи ~ дълго....

4

Има справедливот!

преди 2 години

Имам смао един въпрост към този човек, заслужава ли си откраднатата титла от Деймън Хил като застраши живота му със страданието което заслужено си получи?Съдбата си знае работата, дано и Михаел да е доволен!

3

Анонимен

преди 2 години

Похвално е, че семейството на Шумахер не разгласява почти нищо. Медиите трябва да спрат да ровят в тази трагедия, защото от това, което е претърпял Шуми, връщане назад няма. Боли ме да го кажа, но човекът вече е зеленчук и колкото повече се рови и публикува за него и за състоянието му, толково по-зле. Беше велик пилот и искаме да го запомним като такъв, а не като това, в което го превърна злополуката.

2

Анонимен

преди 2 години

Парите са нищо в сравнение с късмета... Няма ли късмет човека... всяка една секунда от живота му може да е последна...

1

Анонимен

преди 2 години

Нело, не е Майкъл, а Михаел. Дано да се оправи човека.