42

Ангел

преди 2 години

Колко жалко за загубените хиляди животи и трилиони долари да свалиш един покварен режим преди 20 години и днес да предадеш властта отново на същия този режим. САЩ нямаше как да спечелят тази война и те го знаеха ,много добре. Само тотален геноцид спрямо талибаните можеше да им докара победа НО дори и те наса толкова могъщи за да си позволят нещо което е в тотален разрез с тях самите . Въпреки всичко те можеше да излезнат от тази война по дотоен начин а не да бягат като изплашени мишоци!

41

До 50

преди 2 години

Само панелния бедняк може да си помисли ,че 11ти септември е една грандиозна конспирация. Хората които могат да мислят осъзнават много добре ,че е напълно невъзможно сам да си събориш кулите и да обвиниш за това Алкайда .

40

Анонимен

преди 2 години

Пределно ясно е, че всеки панелен бедняк знае истината за 11-септември-2001. Та това е проста, елементарна конспирация, която всеки панелен бедняк с BMW E60 може много лесно да разгадае. То е елементарно. Извинете, панелният бедняк разбира от ядрена физика, наука, изстребители, една нищо и никаква постановка ли ще го разколебае?! Панелният бедняк знае и може всичко и затова работи в склада за 2000лв..

39

-10

преди 2 години

Виждам, рублофоните яко са активирани в коментарите :-)

38

Анонимен

преди 2 години

Много конспирации възникнаха след тази дата. Кулите, Пентагона, пращането на съобщения от телефоните на пътниците, при сваленият самолет в Пенсилвания , дори и за точната дата на смъртта на Ладен. Интересно, защо все пак много факти се покриха при разследването? Сигурно хората, подготвили този цирк, не искат да се разбере самата истина.

37

Анонимен

преди 2 години

Досущ като Пърл Харбър и тогава са знаели какво ще стане, но им е трябвала по-кървава причина за участие във войната.

36

Анонимен

преди 2 години

Да, и сигурно скрито е потривал ръце, и мислено е виждал потоците от пари. Да не забравяме, че оръжейните заводи са собственост на брат му, и над десет пъти скачат отпуснатите от бюджета пари за военните само за първите две години. Десетте фирми с най-голям бюджет са на военните, като можете ли да познаете първите на кого са? Няма нищо случайно на този свят.

35

Анонимен

преди 2 години

А той направи ли се на изненадан ?

34

Ястребител

преди 2 години

На великите амуриканци им отне 20 години, 4 президента и 5 президентски мандата, 2.3 трилиона долара, живота на хиляди амурикански и стотици хиляди авганистанци за да свалят от власт Талибан, и после да я предадат на ... Талибан.

33

Анонимен

преди 2 години

А самолетът, който се вряза в сметната палата на Пентагона и заличи всички улики за липсващи 2 трилиона от американския бюджет ?

32

Закривай

преди 2 години

Нещата отиват на зле

31

крушката

преди 2 години

Само да ви кажа, че утре ще е годишнината от 11-ти септември, а талибаните вече си имат държава.

30

Анонимен

преди 2 години

Буш заплашваше терористите,а днес Байдън заплаши всички неваксинирани американци.Деградиране му викам аз.

29

Другарю

преди 2 години

До Анонимен 35На *** раката и космоса и пречи другарю, със или без СССР ситуацията в България нямаше да е различна... Примери Гърция, Сърбия, Македония. Украйна..... Сега другарю, след жокера който ти давам намери причино следствената връзка ..... ;)))))За ТЪПОЪГАЛЕН ГЕРБЕР МИСИЯ НЕВЪЗМОЖНА :))))

28

Анонимен

преди 2 години

Гледайте само след 3 години как ще пазарувате с евро като България въведе еврото, как ще забогатеете тогава и ще взимате по 5-6 хиляди евро заплати като въведат еврото, а може и по 50 хил евро и по 100хил заплати да взимате, Европейската централна банка печати пари на корем, за всички ще има евро в изобилие да пазарувате западни стоки.

27

ЕС и НАТО

преди 2 години

ЕС и НАТО са най-добрият съюз за България, но вече 30 години 45те години руска окупация му пречат да се развива.

26

Анонимен

преди 2 години

След 30 години американско партньорство и 16 години ЕС България е първа по смърност в света, за тези 30 години 2 милиона българи измряха от болести и лош живот, други два милиона мият улиците и пpocтитуират на запад, цели районо в страната са обезлюдени и пустеят, в България са останали 5 милиона като само 2.7 милиона са еднически българи. България няма никаква икономика и никакво производство, 80% от работещите са бедни.

25

Анонимен

преди 2 години

До: номер 30 Ако не беше СССР и Червената Армия другарю, България отдавна щеше да бъде член на Европейския Съюз (Европейските Общности), щеше да бъде държава богата поне като Австрия, и щяхме да пазаруваме сега с евро. Вместо това живеем мизерно като пещерни хора, и сме най-бедната държава в ЕС!

24

Анонимен

преди 2 години

Буш водеше войната с исляма и защитаваше Америка,днес Бакдън се предаде на исляма и води война със собствения си народ.Отвратително пропадане за 20г.

23

ТАКА Е!

преди 2 години

Това са тъжни събития, но на човечеството му предстоят още по-лоши събития. Защото, ако от корона вируса се пазим с маски и дистанция, то от радиацията, която ще обхване света в една предстояща ядрена война малко хора ще успеят да се опазят, всичко за ядене и пиене ще стане радиоактивно. Проблемът е в това, че феодалните диктатори не си дават сметка за съдбата на човечеството...