30

Анонимен

преди 2 години

Парите за Хемус бяха в отделна сметка. Службашите ги взеха за други цели и те изчезнаха в тъмното. Спестените 81 млн от договорите с голям зор ги дадоха на строителите. Сега пари няма и затова искат актуализации на бюджета за да краднат втори път. А Коминтернова е новия Гюро Михайлов.

29

Гарван Гарванов

преди 2 години

То трасе няма , той строи законно магистралата! Кога прокуратура и съд ще започнат да изпълнят задълженията и такива да ги прибират директно при бай Ставри?

28

Проста Кърджалийкса

преди 2 години

До всички мякащи...Като ви влезнат машините в нивата, без да са купили от вас, друго ще мякате...

27

Анонимен

преди 2 години

Че коя магистрала е законна )това го знаем ,важното е кой е взел милиардите

26

Dinosaurus

преди 2 години

Популистите подменители и чегъртачи много се загрижили за "дървета", депа, анонимност, незакомнност... дрън-дрън. Нека се трепят с десетки по волските пътища в северна България, нека няма икономика, няма да плащаме за ИЗРАБОТЕНО, щото ние можем само да вземаме, не да даваме и можем да приказваме, но не да свършим нещо. Ура другари, властта е наша, не я даваме, изчегъртахме България !!!

25

Анонимен

преди 2 години

Автомагистрали само на хартия,я кажи колко подизпълнители работили на тези обекти-10-на....така че хората искат да видят кой е строил,НЕ НА КОГО Е ДАДЕНО НА ХАРТИЯ....

24

Анонимен

преди 2 години

Щом от ГЕРБ го казват, значи е така. Нали?

23

Доцента

преди 2 години

Съвсем изпаткахте, честно! Толкова елементарно ви пускат по пързалката с някакви пълни глупости. Ама така е. В БГ шараните на дръжка от *** се хващат.

22

Анонимен

преди 2 години

Всичко е платено авансово от Боко на Боко, *** по документи всичко е покрито и полузаконно. Повечето то тези аванси ще потънат, щото няма да има кой да ги върне. Авансите са преведени на кухи фирми. Това е ОПГ начело с ББ, но спецпрокуратурата и главпрок са назначени от ББ, та няма кой да разследва и обвинява.

21

Доцента

преди 2 години

До 21: Автомагистрали на анонимна фирма ли превеждат пари? Що за глупости?

20

Анонимен

преди 2 години

Доценте, парите се превеждат на държавното дружество "Автомагистрали", което има десетки договори за подизпълнители с фирми, които то упорито крие, и то превежда парите директно при тях. Толкова ли ти е трудно да схванеш? Ако да, то си скъсай дипломата. Новия шеф на Автомагистрали каза, че те имат капацитет да построят 3-4 км. от магистралата, а са им възложили и платили авансово за няколко стотин км.

19

Кирчо канадеца

преди 2 години

Като има анонимен строител защо откраднахте парите на "Авто могистрали".

18

Анонимен

преди 2 години

Извинете, но Комитова твърдеше, че има анонимен строител и в същото време обясняваше, че са платени 17 милиона на този строител. Как са платили пари на анонимен субкет - никой не зададе този въпрос на министърката! Толкова ли сме спрели да мислим вече?-----------------===========--------------- Така си е. Спрели сте. Платени са от герберята, преди да дойде служебното. Толкова ли не може да мислите?

17

Доцента

преди 2 години

Извинете, но Комитова твърдеше, че има анонимен строител и в същото време обясняваше, че са платени 17 милиона на този строител. Как са платили пари на анонимен субкет - никой не зададе този въпрос на министърката! Толкова ли сме спрели да мислим вече?

16

Анонимен

преди 2 години

Значи ако се повярва на герберската калинка, 20km магистрала са построени незаконно от служебното правителство за два -три месеца ... хахаха ...

15

Анонимен

преди 2 години

Лъже пpocтия ГEPБEPACT! Токлова са тъпu, че ни разбират какво са направили, нито разбират в какво ги упрекват. Но вoждa ги е научил на ревът на умряло и да се тръшкат!

14

Анонимен

преди 2 години

Не е имало незаконно строителство, парите са в чекмеджето и вожда ги е благословил значи всичко е законно.

13

Анонимен

преди 2 години

Само незаконно плащане!

12

Майора

преди 2 години

Жалко че не разбрахте че кабинета на Разединителя има за задача да разруши всичко направено досега , да прибере парите от "Хемус" и друго такива и да ги похарчи незнайно къде! Срамота , от това страдат всички , не го ли разбрахте? Не виждате ли накъде отива страната с т. н. партии на подмяната!

11

Анонимен

преди 2 години

Като гледам не протестират строителите на Автомагистрали за неизплатени заплати, а твърдят, че са работели на Хемус. Хайде уточнете версията кой строи там.