48

Audi fen

преди 2 години

Ами много ясно, че ще се срине като не е готов да поеме такъв трафик. Хакерски атаки ку.о ми само се оправдават.Аз станах днес в 6 влезнах без проблеми написах си домашното и приключих.

47

Анонимен

преди 2 години

Упс моя грешка, не си написал, а си казал в национален ефир. Не всички сме неграмотни бопаджии

46

Анонимен

преди 2 години

Една гаща плява да га иде нащо магаре.. Любомире това, че знаеш думи на български език не означава, че можеш да обясниш понятията, които ти очевидно не познаваш. Няма да ми стигне мястото за писане, за да ти обясня колко не е вярно това, което си написал включително за машинното гласуване. Ти бопаджия които аз лично смятам, че сте основното безполезно звено в тази система. Изключителни некадърници сте и това си личи глуповатия ти опит да обясниш нещо, което и за теб е очевидно ядрена физики.

45

IBM Fake NEWS

преди 2 години

До Любомир Тулев Пич ти си първия чиновник, който леко откри връзката с хакерите. Само, че самия ти нищо не можеш да направиш. Затова решихме ние да ти помогнем, защото в теорията ти има много не вярна теория. Ние също открихме това, което ти разбра. Вирусите идват от фейсбук реклами. Само, че тези реклами не са от тази седмица. Те са от много отдавна. Няма бг хакер. Има МУСАД и Израел. Дори рекламите за тях в фейсбук са безплатни. Сега, защо атакуват България? Защото ГРОБ са закупили техни у

44

до до Мечо Кух

преди 2 години

Толкова ти разбира главата от икономика, явно.Наясно ли си кой е най-големия нетен износител понастоящем, чия собственост е и какво произвежда. А 90 % дял на зърнените култури и рапицата в селското стопанство до какво води? Отделно помолих те да посочиш поне един читав продукт на гербавата технология, но като гледам не ти е по силите . Ай със здраве и пак за тях да гласуваш

43

IBM Fake NEWS

преди 2 години

Формулата всички я знаем, но искат да крадат и затова нищо не работи.Какъв е проблема хардуера да се управлява под VMW ESXi и приоритетно да се дават ресурси. Какъв е проблема базата на грао или друга огромна база да се реторни във подходящ формат и Супер Компютъра на България да парсира в реално време и да връща информацията на микросервизи разположение на 100 сървъра в България. Какъв е проблема един гейт под рабит да насочва заявките по гео локация спрямо ИП адрес.

42

----

преди 2 години

До Мечо КухО, да мога да ти кажа. Това е супер компютъра във България. Само, че вече три години не можем да го включим. Първо няколко милиона за сграда похарчихме. После Тиква три месеца словоизлияния как Супер компютъра ще ни направи по-умни. И накрая къде е копчето за стартиране? имаше и министърка. Аз лично очаквах и нея да я свържат към тоя супер компютър. А, викнахте ли веднъж IBM да Ви обясни, как да интегрирате супер компютъра в практиката за полза на Държавата? има си библиотеки за

41

До мечо кух

преди 2 години

Факт е, че България дръпна икономически последните 10 години. Инфраструктурните проекти за които плюят ГЕРБ имат значение и имат ефект. За всяко производство е от основно значение да можеш да си докараш суровините и да си откараш стоката. И България наистина почна да произвежда и да изнася. Всякакви части се произвеждат в България и изнасят за Германия и стават част от автомобили и други машини. И дори извън ИТ сферата, вече немалко хора печелят по 2000 лева на месец.

40

Мечо Кух

преди 2 години

Някъв читав продукт произведен по герберската технология дали би могъл да посочиш?Поне един?

39

Анонимен

преди 2 години

Абе герберска технология, ама ако беше оргазирано това преброяване от партиите на протеста, нямаше да има калпав сайт, а щяха с моливи и тетрадки да обикалят. Така че колкото и да плюете ГЕРБ строят и крадат в процеса, докато алтернативите на ГЕРБ не могат да построят нищо, а и пак ще крадат. От това плюене по ГЕРБ в момента имаме най-слабият парламент от 1989-та година насам.

38

Мечо Кух

преди 2 години

Срива се, щото е нефелно изградена.На хартия се изписват сериозни пари, на практика продукта е пълен ***.Обичайната герберска технология

37

Анонимен

преди 2 години

Трябва срока за онлайн преброяването да се увеличи заради тези сривове,които явно ще продължат защото по време на пандемия никой няма да пусне чужди хора в дома си. И нямате право да глобите никой защото държавата прецаква преброяването не си е изпълнила задълженията,и хората могат да не изпълнят своите.

36

До програмист от ИО

преди 2 години

Момче, да не ти пука за коментарите и минусите. Хората са завистливи и не могат да приемат, че тяхното висше е по специалност която не се търси на пазара, а на други да им плащат 10 пъти по-високи заплати. В България винаги най-важното е било съседът да е по-зле. Комунизма ги научи, че като работиш какво да е печелиш пари. А това не е така. Когато работиш нещо което се търси печелиш пари. Но след 45 години комунизъм това няма да го проумеят от днес за утре.

35

Анонимен

преди 2 години

Много ми е смешно как медиите писаха, че айпи адресите били от Швеция и от Китай. Все едно има хакер който би работил без да мине през един куп проксита. Швеция и Китай точно толкова могат да са Пазарджик или БЮРМ.

34

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен наемат близки и приятел на приятеля затова не им трябват специалисти а наши хора и да разделим парите

33

Анонимен

преди 2 години

Накратко- защото наемат нископлатени "програмисти". Кой ще работи за 3-4-5к лв.?! Никой. Тотални некадърници. По нормалните компании за подобни системи ни плащат по 10к месечно.

32

Програмист от ИО

преди 2 години

То няма проблем, че е WP. Бая стабилна платформа е. Проблема е на съвсем друго място

31

Анонимен

преди 2 години

До Христо Христовдизайна е на wordpress наготово чужда работакато да направиш презентация на поърпоинт със уизърди после играй джагитова е частаната фирма calefocus издъниха сайта на преброяването и се вижда сега, а е работен цялата 2020та и 9 месеца от 2021ва. Да назначиш 100 човека в програмирането

30

Анонимен

преди 2 години

Преброяването трябваше да бъде осъществено преди 1 година, т.е. при управлението на ГРOБ, но решиха сега да го стартират. Отлагаха го заради пандемията. А както всички вече сме се убедили, каквото и да направят от тази партия с вликия им вoжд, то се срива! Припомнете си случая само с търговския регистър!

29

Програмист от ИО

преди 2 години

Така си е. Сега ни трият сол знаеш заради коя фирма. А реално нямаме нищо общо. Т. е. нищо общо с нещата, които гърмят. Нашата работа е свършена добре.