27

Анонимен

преди 2 години

Нужни са добри условия на границата за излизане и никой няма да се задържи в бедната ни, мизерна държава!

26

фуражка

преди 2 години

Милиционер не може да подържа и ремонтира огради докото пази на дупката.

25

Анонимен

преди 2 години

бежанци дето вадят по 20 хил евро не са бежанци. Колко българи разполагат с толкова?

24

Анонимен

преди 2 години

гърците направили тена, която е почти невъзможно да се премине, турците също - а ние кога?

23

Каналджиите

преди 2 години

имат приходи и плащат % на някой по-висшестоящ, затова каналите си стоят и активно се ползват....Това е много добре организирана схема. Както се казва: "Всичко е пълен хаос, само престъпността е организирана".

22

Анонимен

преди 2 години

Границата по Живково време се пазеше от армията. Нелегално желаещите да преминат бяха много малко, а успешно преминалите почти николко. Защо ли?

21

Анонимен

преди 2 години

Потресен съм от логиката на настоящото правителство!

20

Анонимен

преди 2 години

И какво общо има въпросът в заглавието с мнимия му "отговор" в статията? Да се направи нов чновническо-фуражен орган, да се оплачем на Европа и да гледаме гръцката "ограда". Съвсем в "канона" на Фуражников - скудоумие, празнословие и безхаберие до дупка!

19

Анонимен

преди 2 години

Ми то е ясно, ние сме разграден двор и тука ще се напълни с " афганци" черни като нигерийци, демек АФРИКАНЦИ!!! Никой няма да ги пусне към вътрешността на континента- нито унгарците, нито румънците, нито сърбите! Ще си ги гледаш у вас бе Янев, егати инвалидите управляват тая държава, абе пазете границата , какви " мобилни лагери" ще правите бе??? ТИКВИ!!!

18

Минск

преди 2 години

Граница се пази с армия, а не с полиция. Не знам кой им дава акъл на тия...

17

Анонимен

преди 2 години

спокойно се вливат с останалите 'българи'

16

Анонимен

преди 2 години

За българите пари няма ,но за тези има ! Така ли ви наредиха от запад !

15

Анонимен

преди 2 години

Не само каналджиите. И ромеите са проблем. Вече не останаха населени места без гета, в които се развъждат и вършеят. Време е да се подпише спогодба с индия да си ги вземат. Какви български граждани са те като не внасят и една стотинка в бюджета ни, а само точат? Български граждани са само когато има аванта.

14

Анонимен

преди 2 години

Къде са джиповете Landrover дето Камерън ги подари на Т*квyн? Защо са ги купили тези фордове дето не са проектирани за офроуд а за асвалтирани и равни пътища?

13

С тия мигранти

преди 2 години

само Динко може да се справи, щото Рашкоф не му е началник.

12

Трябва да сложат

преди 2 години

камери да гледаме какво става по границата и зад стълбовете. После Рашков да го носи в парламента и да го пускат по всички телевизии за да няма насилие над мигранти. Иначе оная с фашиската прическа и Слафчо от фейсбука ще зоват за линчуване на полицаи на работа.

11

до 10

преди 2 години

Гледай пак ама тоз път внимателно и задължително си сложи очилята - оградите са две - една от българска страна и една от турска, помужду им е т.н. бразда. върхът на българската ограда е наклонен към българия а на турската към турция. Отделно на върха на всяка ограда има спирала на Бруно, така че никой не може да се покатери на тях без да си съдере дрехите и кожата. Аман от разбирачи по всичко.

10

Анонимен

преди 2 години

Не се ли разглеждат ли като кандидати за статут на бежанци и съответно съдът да решава дали да бежанци или не и съответно екстрадация? Всеки които се е запътил към Германия ли трябва да дундуркаме и храним само защото сме гранична държава? Нашите нямат никакъв авторитет да отстояват интересите на страната и козируват на Меркел. Тя си ги покани официално, да си ги взема.

9

Ей

преди 2 години

ама тия верно са объркали монтажа хахах. Сигурно е по архитектурен проект. Те така архитектите ги виждат нещата. Защото ако е наклона към турска територия ще е в нарушение и в чужд имот - питай Комитова, тя знае кое е незаконен строеж.

8

Анонимен

преди 2 години

Като гледам оградата на снимката е с обърнати мрежи с бодлива тел към България, та значи мрежата е за да не могат от България да бягат... То върху тази мрежа може да се покатери човек и да прескочи в България. Ако беше за да пази от мигранти влизащи от Турция, трябваше наклонът в горната част да е към Турция.