83

Анонимен

преди 2 години

Ваксини, ваксини, ваксини, тамън да си помисля, че е чудотворец елексир-дар от природата, а то химическа отрова. Така, че ще си помисля дали да си го поставя.

82

Анонимен

преди 2 години

С ваксини и без ваксини икономиката трябва да си върви за да е добре държавата и всичко останало. Който го е изтрах от Ковид да се ваксинира или да си стой в къщи. Варианти бол. Но да се натрапват ваксини за които не се знае за следващите реакции и с годините какви ще са последствията не бива да се преиграва. Всеки си решава сам за себе си. Казано е вече:Носете маски, спазвайте дистанция. Какво повече?

81

И

преди 2 години

тази взе да заплашва!!!!! Ние икономика нямаме от много отдавна, така че тук не вървят тези заплахи....Да ги прилагат на Запада.....

80

Анонимен

преди 2 години

КОЛКО СМЕ ГИ СЛУШАЛИ ТАКИВА... ДРУГАРКЕ! АЙДЕ В ЕС , ЗА ДА ТРЪГНЕ ИКОНОМИКАТА, АЙДЕ СЪКРАЩЕНИЯ ДА ТРЪГНЕ ИКОНОМИКАТА... ВЕЧЕ НЕ ВЪРВИТЕ!

79

Анонимен

преди 2 години

Дреме ми за икономиката, животът ми е по-важен!

78

Даа!

преди 2 години

Но никога в България !Вносът на стоки ФЪФ Бе-Ге-тото , е достигнал ''САМО'' 93% , и преди появата на вируса !

77

''нагоре&#

преди 2 години

Нагоре , ама към св. Петър !Нагоре , но народа не става по-богат !Санираме , но вдигат цените на топлото и тока , а вие си санирайте !

76

До Капитолия и Кабул

преди 2 години

Провалянето на кандидат-президентската кандидатура на Доналд Тръмп се оказа по-скъпо начинание от очакваното. Не само за легионите на Империята в Афганистан, но и за обикновените европейци и азиатци, както и за жителите на Северна и Южна Америка. Дори фармацевтичната ОПГ ще загуби в дългосрочен план, въпреки че сега извлича несметни печалби от мъката на хората. Няма как да бъде иначе, защото нейната необуздана алчност ще докара нещата до там живите да завиждат на мъртвите.

75

А ти

преди 2 години

Кристалинке, боцна ли се ?

74

Анонимен

преди 2 години

До 45 До Георги -И това защо? Ха ,силно се съмнявам ,че Георги може да ти отговори на собствения си въпрос .

73

Христо Христов

преди 2 години

До Германец/55"Имаше една приказка за вас българите и казана в ада... мдаааа. Успелите и кадърните трябва да бъдат смазани." - абе цър'вул неграмотен, точно това нищо'жество от статията, заедно с безродната тиква се опитаха да смажат единствения ни шанс за генерален секретар на ООН. Хубава или лоша, Бокова беше спрягана като име с шанс.ПП. Миналото на тая не е по-малко червено от на боковица.

72

Неее

преди 2 години

Жената имаше пред вид печалбите на фарма мафията на горе. Това също е икономика.

71

Име

преди 2 години

А някой искал ли е помощите, или се наложи да се вземат доброволно "помощите"?!Помощ, помагат ни!

70

Анонимен

преди 2 години

ХАХА ЛОЗУНГИ! УСКОРЯВАЛА СЕ БИЛА ИКОНОМИКАТА НА ЗАПАДА, КЪДЕТО ИМАЛО ПОВЕЧЕ ВАКСИНИРАНИ. АЛОО, ПЛУВАТ ЛИ КОРАБЧЕТА... ИКОНОМИЧЕСКАТА КРИЗА В ЕС Е В ХОД ***!

69

Нюрнберг

преди 2 години

какво изключително глупаво лице, каква посредственост, маоистка, да върви в пъкъла

68

Анонимен

преди 2 години

друг цитат от другарката е, че трябва да допуснем "бежанци", че да се оправел генофондът ни. Правилно се е ориентирала да заема длъжности, за които рептилите назначават. Ако се яви на някакви избори, няма да вземе никакви гласове!

67

добрутро!

преди 2 години

"Не може до безкрай да се наливат помощи, заяви тя" - Сталинке, кажи го на ББ това! Дето тегли 11 млдр и раздава от джипката!

66

Койчо

преди 2 години

Тази определено е враг на Род и Родина.Ако утре я видя провесена с главата надолЕ от нЕкой клон.., ми няма да ми стане мъчно, а по принцип съм жалостив човек...

65

Анонимен

преди 2 години

Ние пък нЕма да се ваксинираме , нЕма да върви икономиката, ще ходим на протести да ни дава държавата помощи и пак ще сме недоволни и най-бедни и ще плюем от суутрин до вечер от вкъщи!

64

Анонимен

преди 2 години

Човек може да възприема и разбира само идеи и факти, които са в кръгозора му. Извън този кръгозор, всяко твърдение или факт придобива формата на заплаха, орича се напълно ли просто се омаловажава до нещо познато (грипче). За съжаление кръгозора на много от пишещите тук е предначертан от схеми, ограничени до инфантилно разбиране на свят, в който лошите са някакви глобалисти, "дълбока държава", либерали, ***, и т.н. подобни глупости. И това е огромен проблем за този народ. Народе???