22

До 29

преди 2 години

А на 32 септември какво ще е сигурно ще е ужас направо идва апокалипсиса всички веднага да се мятат от покривите на сградите за да не ги докопа коварния вирус.

21

Анонимен

преди 2 години

Изчакайте 15 септември, отбройте 2 седмици след започване на училище и вижте какво ще се получи. Този мач се играе за трети път.

20

Анонимен

преди 2 години

"Явно не се ваксинират само хората, които ги е страх от вируса, колкото и парадоксално да е това. Който не се страхува от вируса отдавна се е ваксинирал."---___---___----___----___ Аааа, не, не е парадоксално. Тъпо е. Често се получава, когато някой се опитва да блесне с някоя умнотия.

19

Да, да, ама не

преди 2 години

До Математик ВитановТочно така щеше да е ако и Мутафчийски след като се върна от Милано беше в карантина за 14 дни както всички други върнали се от Италия! Но не - още на следващия ден той беше в залата на Министерския съвет с Кунчев до него! А Кунчев/без маска/ съветваше : носете маски в затворени помещения! както покойния проф.Вучков казваше : Слушам и не вярвам на очите си, гледам и не вярвам на ушите си!

18

Анонимен

преди 2 години

Явно не се ваксинират само хората, които ги е страх от вируса, колкото и парадоксално да е това. Който не се страхува от вируса отдавна се е ваксинирал.

17

Анонимен

преди 2 години

Бързате, нека децата да тръгнат на училище.

16

Анонимен

преди 2 години

А не мога да си обясня кои са тези хора, които не се ваксинират. Всички, които познавам са ваксинирани, а повечето са високообразовани хора, има и лекари. Може би не се ваксинират онези от маалите и подобните на тях.

15

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "всеки е на моето мнение и не иска да се ваксинира."........ Такова ти е обкръжението, изглежда. При мен е обратното.

14

Анонимен

преди 2 години

52 починали - май се запазва смъртността сред заразените от предишните вълни - около 95,5% оздравяват и около 4,5% умират.

13

УчудЕна

преди 2 години

Слабичка се оказа ДелтЪтЪ!

12

Анонимен

преди 2 години

До Случаен минувач...... От доста време минаваш под всички новини и постваш едно и също. Не ми приличаш на случаен минувач.

11

Анонимен

преди 2 години

Що така ги намаляме бройките?

10

Анонимен

преди 2 години

А не мога да си обясня кои са тези хора, които се ваксинират. Всеки ден си говоря с различни хора за този вирус (то няма как вече) и всеки е на моето мнение и не иска да се ваксинира. Вчера с личния лекар си говорих и той не е ваксиниран. Може би половината са пенсионери, а другата половина са със сертификати на черно. И като сме на дъното по ваксинация май се оказва правилното решение. Излиза, че *** си е умен човек.

9

Анонимен

преди 2 години

"стъкларите" са тези, които не носят маски, страхуват се да се ваксинират и не си мият ръцете.

8

Случаен минувач

преди 2 години

Ситуацията с ваксините ми напомня филма "Хлапето" отпреди 100 години. Хлапето троши с камъни прозорците на хората, след което бяга бързо. След 15 минути се появява Чарли Чаплин със стъкла на гърба - добрият стъклар. И започва да поправя прозорците. Да, ама един се сети за какво става въпрос и подгони него - стъкларя. Така че хората трябва да разберат кои са "стъкларите" в днешно време и да им потърсят сметка!

7

Математик Витанов

преди 2 години

Ако миналата година локдауна на генерал Мутафчийски с КПП-тата беше продължил само още две седмици, щяхме да кажем "Корона чао, Корона чао, Корона чао, чао, чао!" на виросо... Вервайте ми!

6

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 3"Само в балгарските медии има толкова новини за ковида штото са силну прупаднали" ....... Защото само при нас проблемът е толкова сериозен. Другите са се ваксинирали, а тук още дълго ще се възмущавате на такива новини. Каквото сам си направиш, друг не може да ти направи ..

5

Математик Томов

преди 2 години

Математик Витанов не харесва тази новина!

4

НП

преди 2 години

Плешояда кога ще слага КПП- та и ще зарежда черните чувАли?? За един преятел питам

3

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 2 ....... Изглежда, не можем да живеем в страх. В началото се оплашихме и се изпокрихме. Но не издържахме на напрежението и започнахме да се заблуждаваме, че вирус няма. Защитна реакция на психиката, която в крайна сметка се обръща срещу нас.