62

Анонимен

преди 2 години

Вчера в Смолян бай Шиле казал поредната смешка - Ваксините срещу ковид-19 пазят доживотно, онези на които са поставени. И това го казва професор?!!! То бива лъжи, ама чак дотав не бива.

61

Зозо

преди 2 години

Аз като ви казвам, че до 2 години по света ще се търси оплодителен материал от неваксинирани бели българи :)))))))))))))))))))))))

60

Анонимен

преди 2 години

За бога спрете да си правите тестове и всичко ще приключи.

59

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 66 А това че доближаваме 19 500 починали не е важно нали! В сравнение със страни с нашето население ние сме в пъти повече! Израел който е с население 8,3 милиона има само 7300 починали

58

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"че голямата част го минахме и то нелегално" ..... При всяка вълна го повтаряте това нещо. Дори и да са го минали голяма част от хората, пак не е достатъчно голяма. Тези вълни не са илюзия, както може би си мислите. Никога не се заразяват всички, и за всяка следваща вълна пак има "материал". Дано не се появи някой щам, който да заразява както ваксинираните, така и преболедувалите. Че с тези нагласи в обществото не ми се мисли, какво ще стане. Няма да е вълна, а цунами.

57

До 67

преди 2 години

Ако си на опашка за тоалетна в Ковид отделение с 50 души пред теб и система в ръка може и да ти се дореве - трай си и се радвай че си късметлия.

56

Пияния помак

преди 2 години

Днес е петък. Довечера всички масова ваксинация с мастика, облак и яки мезета. Тоя вирус на 3-4 промила не издържа. Питай баами... Няма да карате коли пияни, много дебнат гестаповците вече!!!

55

Анонимен

преди 2 години

Тотално сам засипан. Днес нема да бачкам щото рева безпирно

54

Анонимен

преди 2 години

Витанов ко стана бе? Нали по 3-4000 трябваше ,болниците претъпкани и чували с трупове по улиците.Бай Шиле някакъв коментар?Толкоз страшната болест ,че 99.5% си я карат на крак ,а повечето не знаят че са болни и зорлем ги изкарвате болни с фалшивите тестове.Те са фалшиви ,както и пландемията ,ама паричките с които си пълните гушите са си баш истински.Шилев на теб говоря!

53

Анонимен

преди 2 години

Да са се ваксинирали! Направили са своя избор.

52

Анонимен

преди 2 години

Нали намалихте работното време на заведенията с два три часа. Споко до седмица вирусът е изчезнал в държави където има купон по до късно.

51

До Нереално

преди 2 години

И каква е тази толкова страшна бoлecт дето хора си я карат в къщи и то тайничко? Нещо не се вързва със създадената суматоха.

50

Анонимен

преди 2 години

Всички го били минали и сега повтаряли...да бе, да...никой нищо не повтаря...боледуват тия дето носеха маски и в кeнeфа и сега като се върнаха в живия живот делтата ги намери веднага...но е истина, че голямата част го минахме и то нелегално, защото заключват ко се издадеш...

49

Анонимен

преди 2 години

Охоо, с кажи-речи процент и половина по-малко от вчера. Как ли т.н. журналисти са пропуснали да напишат това?

48

Нереално

преди 2 години

Бройката е много под реалната. Хората си правят тестове вкъщи , за да избегнат карантина. Ходят си на работа и заразяват. Числата щяха да са близки до реалните, ако не се продаваха тестове в аптеките. Както в развитите страни

47

Анонимен

преди 2 години

Писна ми от фалшиви беге ковид новини

46

Анонимен

преди 2 години

Пак 6% заразени. Що така не се случва апокалипсисът? Витанка, ела да ни го обясниш. Средата на месеца продължава...

45

Анонимен

преди 2 години

До Атанас Велмазов...... Влошаваш се. Преди не ти бяха толкова емоционални постовете.

44

Атанас Велмазов

преди 2 години

АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА има ли още бала.мурници, които верват на фалшивата ''пандемия'' КОФИ 19 ?????????????? Абе ОВ.ЦИ, нали ви обещаваха, че като 60% от населението ''минело през вируса'' или е ваксинирано ''пандемията'' ше свърши ! В Израел 90% от населението е ваксинирано и има ЛОКДАУН и намордници ?! Защо още вервате, толкова ли сте М.А.Л.О.У.М.Н.И ???????????????????????????????????????????????????????????

43

Анонимен

преди 2 години

До Зозо"Вече всички са го минали."...... Значи сега го повтарят.