82

славянин

преди 2 години

Според математиците трябваше да има по-3-4-5 хиляди заразени дневно, нещо сериозно изостават със заразяването!

81

до 85

преди 2 години

Четеш ли с разбиране?Написал съм, че физически здравите Не са застрашени от Настинката.Проблем имат само хората с предишна патология. Ситуацията с децата, го потвърждава. Защо у нас има много хора с такава е съвсем друга тема на разговор. Понастоящем, провежданата политика практически пожертва две поколения млади хора/ съсипа им образованието/ заради "спасяването" на техните родители, баби и дядовци, които обаче, така и не бяха"спасени"

80

Анонимен

преди 2 години

Каква е тази опорка дето толкова много си я харесал, че я повтаря ежеминутно? На български партенка(освен ако си русофил)

79

Анонимен

преди 2 години

Мдаа... хората започнаха да излизат на протести по улиците и ковид се уплаши и взе да си отива.

78

Анонимен

преди 2 години

Фейк медиите пишат за псевдогрипа, страхотно XD

77

Анонимен

преди 2 години

"Сега си представи, че един автобус е катастрофирал и има 20 жертви. Цялата страна ще бъде в траур. Поне 3 дни телевизиите ще рециклират репортажи. Сега дано ти е малко по-ясно за какво иде реч." ===================== ха пуснаха ни опорката за автобуса, пълен с умрели, и някои захапаха като шаран-кукичка, че даже вече я възприемат за своя мисъл и ни я споделят разтревожено по форумите

76

Анонимен

преди 2 години

E и?

75

до 85 до 71

преди 2 години

Глупости говориш, "само физически здравите хора били застрашени". След една възраст - 45-50 години, тялото започва да се износва и почват болестите. По твоята логика, дай да застрашим половината ни население и пожертваме една част от тях. В Афганистан сигурно минава това, ама ние сме нация със застаряло население.

74

Анонимен

преди 2 години

Смисълът на ваксинацията беше да приключи бързо и с по-малко жертви -----////------ Ако се намери индивид, който да обясни и обоснове механизма на такова бързо и окончателно свършване, още на другия ден ще му обесят на врата Нобелова награда по всички природни науки. Между другото, никой не е разследвал нито една "ковид-смърт" за фалшификация или лекарска грешка.

73

до 71

преди 2 години

Смъртността е функция на лечението.Високата смъртност е показател както за лошия здравословен статус на нацията, така и за сериозен проблем с лечението. Лекарската грешка е четвъртия най-голям причинител на смърт в световен мащаб. Короната е вид настинка, опасна е само за хора с предишна патология, физически здравите хора не са застрашени . Ниската заболеваемост при децата, категорично го потвърждава.

72

Случаен минувач

преди 2 години

Виц. Иванчо - абитуриент. Баща му го пита: Какъв искаш да станеш? - Ще кандидатствам медицина, тате. - Иванчо, ти имаш слаб успех. Медицината е сложна наука, не е за тебе. - Никак не е сложна, тате. Вече остана само една болест, няма други!

71

Анонимен

преди 2 години

Изчакайте 15 септември, отбройте 2 седмици след започване на училище и вижте какво ще се получи. Този мач се играе за трети път. Да се сещате за резултата?

70

Анонимен

преди 2 години

До Зозо 73Като гледам опашките за инвитро и осиновяване. И кой се е наредил на тях не виждам такава "опасност".

69

Анонимен

преди 2 години

Добър ден убий... а, пърдон антиваксъри. Забавлявате ли се с цифричките? 52, колко е то, един автобус хора, а за седмицата - един влак. Пренебрежима цена за това да разбиеш световната конспирация

68

Бат Ицо

преди 2 години

Процентът на положителните проби спада на 6,7%, но не го пишетеееее, трябва да си го сматаме.

67

anonimnata

преди 2 години

До АнонименНедейте така, че сега ще наскочат срещу Вас с куп обяснения как ... като си сложите ваксина, Ви чипират, ваксината била коктейл от отрова ... Българинът знае всичко за всичко, за всеки, винаги. Той най-много разбира как да се управлява епидемия, как да не спазва мерки ... Все обаче се сравнява как Европа имат по-високи заплати, по-уредени държави, по-дори условия на живот, но иначе е тръгнал да се присмива на Европа, че е ваксинирана ... Криворазбрана цивилизация е меко казано ...

66

ВИТАНОВ

преди 2 години

Антиваксъри, не правете научни прогнози за ковида,че ви предстои да отрезнеете !

65

браво бе

преди 2 години

Сега да направят всички еднополови. Така няма да има никаква раждаемост.

64

Анонимен

преди 2 години

До 72Ти да не си щраус! Длавата в пясъка и всичко ок, да ама не гъзът е отгоре и проблема си остава!Само където ще ръсиш напред, назат

63

Анонимен

преди 2 години

След всяка вълна остават хора, които или не са се сблъскали с вируса, или не са се заразили поради естествен имунитет. На последния не може да се има много вяра, защото при следващата вълна може и да не свърши работа. Такива епидемии имат потенциала да се точат с години. Смисълът на ваксинацията беше да приключи бързо и с по-малко жертви. Ние обаче избрахме друго - заговорихме за лична свобода и тръгнахме да философстваме на медицински теми. На това му се вика криворазбрана цивилизация.