46

Нямало столетници!

преди 2 години

Такева е поне от 100 години "фактор" в образованието...

45

Анонимен

преди 2 години

Ох, ще умра от смях! Тая лелка какви клишета ръси само!!! Българският учител бил от най-иновативните?! То затова децата заспиват пред екраните, а в присъственото обучение - се оплакват, че по бекрайно безинтересен начин им се поднася новия материал! Е, може това да е инвативното, а аз да не разбирам.......

44

Хемус

преди 2 години

Тая се е клела,че няма да пусне кокала до гроб!Иска с орлите да живее!Ако не сте срещали в последните години автентичен болшевик-комунист ей го живия пример

43

Анонимен

преди 2 години

Много дърта тая. Кога ще става депутатка като баба Зайка

42

Анонимен

преди 2 години

Вечната и несменяема синдикалистка. Затова сме на този хал. Няма профсъюзи

41

Иванка

преди 2 години

Не обиждайте комунистите ! Тя тази , ако беше такава, досега алчните гербери и синята ***, щяха да я изритат. Това намазано създание е нагаждач и слуга на властта. При соца имаше ред , дисциплина и справедливост.

40

Анонимен

преди 2 години

До ф.. Да, то най-лесно Такованата да си стои в кабинета и да нехае какво се случва в училищата.

39

ИзчезниЧумо

преди 2 години

Заслугите на Такева са,че благодарение на нея и на такива като нея,образованието в България вече 32г. все е олайна.

38

Анонимен

преди 2 години

Такева, честит 9 септември, мa другарке!

37

комунЕ

преди 2 години

Такева, честит 9 септември, *** другарке!

36

До 29-ти

преди 2 години

Не казвайте:"Оттеглете се",защото тази нагла Кукувица няма да се оттегли,а се организирайте поне един път и извикайте задружно пред Министерския съвет:"Вън! Да натирим Кукувицата !"

35

Анонимен

преди 2 години

"Най-подредената система" била образователната - допреди 30-тина години може би да, но след това всичко е по инерция.Системност може и да има, но ако трябва да налагат толерастки политики из учебните програми.Иначе за права на учителите - забрави.

34

Почитател

преди 2 години

Иновативните ви колеги днес , госпожо , ще получат тройно по- високи пенсии, въпреки че не разработват уроци, разпределения , тестове, планове, не решават задачи ....всичко им го дават наготово в т.н ,,Книга за учителя" и помагалата по всички учебни предмети. Издателствата се надпреварват да ги дават безплатно , за ги изберат и доставят в училищата. Каква иновация, какви пет лева. Кой учител днес работи творчески , съобразявайки се с индивидуалните потребности на децата. Папагали и чиновници .

33

КочинатаБугристан

преди 2 години

Тази алчна,безскрупулно алчна и безочлива комундела много злини причини на българското образование и най-вече за унизителното положение на българския даскал,поради което отдавна трябваше да е натирена с камъни и сопи при Бай Ставри,в Сливенския, но изглажда,че като цяло,даскалите са робско племе и заслужават своята участ.

32

Непознат

преди 2 години

С извинение да пропуснатите пунктуационни грешки тук- там ...недовиждам след близо 40 години взиране в купища ученически тетрадки, а новите очила или операции са скъпо удоволствие на фона на мизерната пенсия.

31

Непознат

преди 2 години

А кога ще получа сумата, която десет години след пенсионирането си не получавам, въпреки че съм си плащала години наред осигуровките към Учителския фонд. 39 години и няколко месеца само като учител не стигнаха ли, че ме лишихте пожизнено от пари които другите ми колеги получават. Имах право да се пенсионирам година по - рано и го ползвах, защото се наложи да гледам болен човек. Когато ми вземаха от заплатата, беше нормално, а като излязох от системата -,, пръст през г.за "

30

Мдааа

преди 2 години

Тази г-жа като Цола Драгойчева с памперси ще открива и закрива речите си. Няма ли кой да и напомни, че вече не е за тази длъжност?

29

Анонимен

преди 2 години

Те не могат да извършат нормална дезинфекция или почистване в софийските училища даже и веднъж дневна, а тази бабка вика готови били.

28

Анонимен

преди 2 години

До г-жа Лина : Има над 1000 свободни учителски места, г-жата може да заповяда, щом толкова завижда - лично да се облагодетелства край тенджерата. Само че не вижда, че до няколко години обучението ще мине на други релси. В новия св. ред никой няма да хаби ресурси да обучава насила кре.тените, а ще се разчита на изкуствен интелект - стандартизирани уроци, тестове, упражнения. Кой научил, научил. За робите на елита акъл не е нужен.

27

Анонимен

преди 2 години

Г-жо Такева, оттеглете се вече! Дотегнахне на учителите отдавна.