8

Радослав

преди 2 години

Когато всички паметници на съветския поробител бъдат заличени от земята! Червената напаст трябва да бъде заличена заедно с братята им от маалите! Те са една рода и напаст за всеки народ който иска да прогресира!

7

Българин

преди 2 години

Фашисти бяха една много малка част от белогвардейците и нямаха думата и държавата е била в топ 20 на европа независимо от първата световна и балканската война. Във втората я вкараха след смърта на цар Борис III. Допреди това сме били независими и неподкрепящи никой. Спасили сме евреите си нещо, които дори и държавите воюващи срещу Хитлер не са направили. И след това следва властта на шепа нехранимайковци, които са покрепяли болшевиките, защото са им обещавали че ще направят нещо от тях.

6

Радослав

преди 2 години

09.09.1944 черната дата на попадането ни под съветско робство, смазване на държавността, заличаването на икономиката ни и връщането ни векове назад! Все още берем плодовете на издигането на мързела в култ, издигането на некадърни блюдолизци и избиването на всички мислещи хора! Само национални предатели и наследници на башибозука от Батак се радват на тази дата! България ще започне да се възстановява само когато се забрани на всички преки наследници на членове на БКП да заемат публична длъжност и

5

Анонимен

преди 2 години

А какъв е позора на разбиращите комунизма и болшевизма какъв е? Пред очите на по-възрастните българи се избиваха и вкарваха по затворите хора, често заразди един виц срещу комунистическата власт. Хиляди млади хора са разстреляни по границата. И ни убеждаваха, че живеем в свободна страна. И нямахме право да го отречем публично ,защото ни заплашваше затвол или лагер. Долу комунизма! Много по-страшен от фашизма. А който плаче за комунизъм да заминава при Путин и Ким.

4

Руския

преди 2 години

Позора на неразбиращите антифашизма е огроменЯвно фашистката общност в България се разраства и вее позорните си знамена пред паметника на руските Братя освободители в две войниЖалко че родителите на тези неуки младежи не са ги научили на историческата истинаНо докато име фашаги ще има и антифашисти. Така че силите на мрака ще са винаги в ъгъла на живота притиснати от силите на доброто и на антифашистката идеологияЧестит празник!

3

Анонимен

преди 2 години

Докато има и един комунист в България няма да има покой за тези, които са в земята и чакат възмездие. Каква гавра обаче си направи БКП именно с комунистите като им открадна пенсиите и ги обрече на мизерия. Подложи ги на геноцид. Сатаната е най-лош именно към своите привърженици.

2

Анонимен

преди 2 години

Национал-социалистите от нацистка Германия и СССР си поделиха Полша с пакта ***-Рибентроп. И нападнаха Полша и я потопиха в кръв. Болшевиките избиха цвета на полското офицерство и го заровиха в Катин. 12000 полски офицери. Анджей Вайда направи филм "Катин" и там показа какво е станало. И на тези убийци в София в центъра им е издигнат "паметник".

1

Анонимен

преди 2 години

Дано да го взривят този бетон. То всеки там ходи до тоалетна, всеки го плюе, мята по него бомбички, драскат го, боядисват го. И без това никой не го иска.