66

Анонимен

преди 2 години

Ето как псевдожурналист, който никога не е ходил в казармата може да направи новина само от една снимка, която той не проумява.

65

Анонимен

преди 2 години

Това са химически войки бе! Толкова много са, защото тяхната армия е огромна, а не като в България химическата рота е по-малко от 15 човека.

64

Атанас Велмазов

преди 2 години

Стефан , Пътувам всяка година до Северна Корея пне веднъж и се възхищавам на това, което постигна Маршала там !!! Не разбирам обаче защо трябва да се отказвам от българското си гражданство ?!

63

Хикса

преди 2 години

Чингиз хан никога не е покорявал корейският полуостров.Едно малко петно в сравнение на огромната империя.

62

Стефан

преди 2 години

До Атанас Велмазов Ще ти повярвам когато се откажеш от българското си гражданство и поискаш ПОЛИТИЧЕСКО убежище в Северна Корея, НО пустите му комунисти все на запад ги влече, я виж на другарката Нинова синчето работи при мръсните капиталисти, в Лондон, а не в Москва завърши дъщерята на Р. Овч. така че голям го вадиш ама мек.

61

Атанас Велмазов

преди 2 години

СЕВРНОКОРЕИЦИТЕ СА ВЕЛИКА НАЦИЯ И ВЕЛИК НАРОД ! ЧЕСТ И АДМИРАЦИИ, МАРШАЛ КИМ ЧЕН УН ! НАЙ-ВЕЛИКИЯТ РЪКОВОДИТЕЛ И ДЪРЖАВНИК В ЦЯЛАТА ИСТОРИЯ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО! ВЕЛИКИТЕ МУ ДЕЛА ЩЕ ОТЕКВАТ ВЪВ ВЕЧНОСТТА !

60

Анонимен

преди 2 години

хаха за борба с ковид леле вие хептен из терясохте вече!Това са химически войски.Все едно не съм носил противогаз в казармата. а е вие на луди ли ни правите яяяяя атом от ляво!

59

До Гнчо

преди 2 години

Вий и толкоз няматате смешници.Гледайте си Игри на волята и трайте там

58

izh

преди 2 години

Комунизъм - глад, мизерия и простотия . Винаги и навсякъде

57

иво

преди 2 години

ЩЕ ЗАВЛАДЯВАТ МАРС !??

56

А мене ли?

преди 2 години

Мене много ме касае тая игра на табла,но нямам deathwish да се опитвам да казвам каквото и да е било точно на тези личности и да им казвам какво да правят пак нали, защото нямам deathwish,каквото знам съм го казал на съответните институции и лица. Но явно нали човешката мъдрост не е достатъчна за да се реши проблемите свързани с войната и мира на тия географски ширини.Проблема се решава ако изчезнат Сакскобурготите и съм го казал.Друг е въпроса нали защо не се обиждате и историческата памет е

55

Другата идея е:

преди 2 години

Кой ще клекне пръв : Ония с откраднатите 600 милиона от МОН или ония с откраднатия златен резерв или Сакскобурготите и БПЦ ....Но докато не клетнат играта на табла ще продължи ...

54

Идеята е:

преди 2 години

Че който спечели или загуби на таблата е маловажно има нещо гнило тук, което задушава и убива достойни хора. А много страхливци от безопасността на бюра без колелца прилагат решения, които са лайнено кафяви и нацистки ... Което не е в стила на Бога на войната - войн срещу войн е едно, страхливци срещу цивилни е друго. Та тези страхливци са толкова долни, че са предизвикали интереса на Арес и то не за хубаво. "Аз съм войн, а не чудовище." А чудовищата имат нужда от неповторим урок....

53

Какво съм разбрал аз

преди 2 години

Това, което разбрах до момента е, че Демир е страшно ужасен от случващото се тук, обаче не Один е отговорен за случващото се, Арес пък е много недоволен, че случващото се е без негово разрешение и ги нарича страхливци. Докато играят на табла си говорят! И от този дебат става ясно, че и двамата са за прилагане на брадва, но не срещу тукашното цивилно население...

52

Защото...

преди 2 години

Ако причината ти е някаква користна или маловажно жалка само да ти кажа и единият и другият могат страшно много да ти стъжнят живота и не само ще разберат ама точно за всичките ти мизерии - и когато се изправиш пред интелекта, който някога извади едното око на Один и войнът дето знае всички мръсни номера на войната наистина се надявам да имаш важна причина да искаш съдействие от тях, защото те в момента много се чудят кой и как е отговорен за случилото се тук!

51

Съвета ми е?

преди 2 години

Требва да имаш много сериозна причина да отидеш или при единия или при другия и да прекъснеш играта. И ако отидеш въоръжен те чака много неприятно приключение от сорта на фен на ЦСКА с червена фланелка да отиде сам в сектора на Левски!

50

Замисли се:

преди 2 години

Демир е най-големият интелект сред гигантите, а Арес е бил във всяка война на тоя свят. И докато Мимир е в Асгард - Демир по-някаква причина е при извора на младостта и играе на табла с Арес. Не го гледай логично, щом двама са там значи има и трети ...Кой ли може да е?

49

др0гаре

преди 2 години

на парада на пародията ли бяхте?

48

Да погледнем:

преди 2 години

Древна Гърция:Има една много красива работа Ахил и Аякс играят зарове. Ама я се замисли дали не играят табла. В смисъл не залагат.Убиват времето до новата битка. В една така да се каже мирна надпревара!

47

Ти ще прекратиш

преди 2 години

А работодателя ви с тия реклами много си го проси....