18

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 2 години

А на бебето му няма нищо и е безсимптомно, нали? Ако му имаше нещо, нямаше да се стърпите да ни го кажете.

17

Ха-ха-ха!

преди 2 години

До Реалист. И без такива "незаменими реалисти" като теб ще се оправим, Глупи! :-)

16

Реалист

преди 2 години

Значи според Гане искат да убият тези които се ваксинират за да намалят населението. Да речем че е така. Това означава да останат около 20-30% от населението. А тези 20-30% най-мал0умните. Те ако останат сами няма как да оцелят защото няма достатъчно сиво вещество. Е тогава така или иначе всички ще умрат.

15

Анонимен

преди 2 години

Какъв грип бе? В бг антигенните тестове са за грип и ковид . Разграничават се! На пръсти се броят случаите сГрип и то в цяла Европа е така.

14

Анонимен

преди 2 години

Защо родителите не са били ваксинирани? То откъде ще хване корона? Къде ходи? Никъде. А можеше да има и антитела от майка си. Ама тя простотията по хората ходи.

13

Поредната

преди 2 години

статия, в която се използва смъртта на бебенце за пропаганда.....Лъжци и лицемери, и най-вече жалки страхливи слуги на чужди интереси...

12

Анонимен

преди 2 години

Реално 9 месечно бебе няма имунна система и антителата от кърмата на майката го предпазват колкото могат. Дори и най-лекият вирус може да е опасно за него. Факт е и че последните две години грипният вирус изчезна и статистика за Ковид е нереална, защото вероятно има много болни, които не са били с Ковид, но са отчетени като такива заради тестовете, неразличаващи Ковид от другите заболявания. Да не говорим, че още от началото на пандемията СЗО и лекари казаха, че PCR тестовете не са достатъчни.

11

Анонимен

преди 2 години

Те всички PCR тестове не различават sars-cov-2 от настинка, грип... Къде според вас изчезнаха всички други вируси? Даже стомашните вируси вече били делта варианта, уж така протичал... Цялата пандемия е основана на тези тестове. Не трябва да се тества човек и това е!

10

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 10Ако ПЦР теста е от оная същата китайска марка дето FDA - американската агенция по храните и лекарствата им отне разрешението за прилагане при клинична диагностика щото не различават КОВИД от другите коронавируси и грип?!?! Детето е болно за да потърсят лекарска помощ и дано да оздравее, но дали е КОВИД?!

9

Анонимен

преди 2 години

И какви са симптомите че е било заразено бебето с covid-19 защото без симптоми няма covid-19 а Кокошка........хаха ...баси и сайта баси и Новините

8

Е затова говорим

преди 2 години

Е затова говорим, когато невежи възрастни се кръстят като чуят дума за ваксина и накрая се стоварва върху околните, които в случая са и невинни.

7

Анонимен123

преди 2 години

Да бе да,,, кой знае от какво е болно, и за да го приемат са казали на родители му. Пишем с Ковид, или не ви приемаме и няма лечение...Вече няма обикновен грип.. Всичко е Ковид,, да кихнеш-Ковид,, да се за кашляш-Ковид,, да п.р.ъ.д.н.е.ш Ковид.....

6

ДО 6

преди 2 години

Ми кажи го това на майката на бебето. Кой знае какво изживяват родителите в момента, щом се е наложило да се тества и бебето - значи има оплаквания при него.

5

Анонимен

преди 2 години

Нвма такъв случай все още по Света , пълен. FAKE NEWS

4

Анонимен

преди 2 години

Само като си помисля как са ръчкали в нослето на това бебе с безумните тестове и откачам!

3

Анонимен

преди 2 години

Как разбраха?

2

Анонимен

преди 2 години

ваксинирането от всякакъв тип е еврейски трик за отглеждане на хора които да работят за тях. Ако човек бъде оставен да се бори сам с вирусите както и всякакви заплахи, малко по малко това подсилва целия вид. Процесът е бавен и иска жертви, но такъв е животът!

1

Анонимен

преди 2 години

оставете природата да се адаптира сама