11

Анонимен

преди 2 години

Трябвало е да попитат ***. Или пък ония, дето мислят, че извънземните са ги отвличали и оплождали. Само това й липсва на статията (освен, че явно е превеждана с Google Translate).

10

циник

преди 2 години

Аман от ГЛУПОСТИ!!!

9

Теле-комуникатор

преди 2 години

За всичко са виновни 5G мрежите, включително за мутациите на ковида. Откакто ги пуснаха хората масово започнаха да оглупяват.

8

SHEFA

преди 2 години

До пияница мистик-ДА ЗНАЕШ ЧЕ Е БИЛО ОТ ОБУЩАТА.

7

пияница мистик

преди 2 години

Абе само аз ли прочетох цялата статия? Всъщност го направих, защото преди години се събудих една сутрин с някакъв странен звук в учите. Сякаш идваше от километри надалеч и изпод земята. И беше като все едно някакви чудовищно огромни бутала вървят на нисък такт. Все едно земята е куха и гигантски машини вървят на празен ход. Потърсих в интернет и открих, че цял град е изпитвал същото като мен. Нарича се The Hum - Таоско бучене. И където и да отидеш, звука не намалява, чува се по един и същи начин

6

Ал(кохол)ик

преди 2 години

Като пием трябва да мезваме добре - това е рецептата срещу такъв тип оръжие - кодово име ВОДКА

5

MaйMyнaтa

преди 2 години

Кой ще чете цяла книга в новините бе нeнoрмалници? И то эа фантастика от фащ

4

SHEFA

преди 2 години

ВИДЯ ЛИ ТОЛКОВА ДЪЛГА СТАТИЯ НЕ Я ЧЕТА ЗАЩОТО МИСЛЯ ЧЕ ИМА НЕЩО СКРИТО И НЕДОРАЗБИРУЕМО В УЩЪРБ ДА ОБЪРКА ЧИТАТЕЛЯ-ЕДНА ТОЧКА ПРОМЕНЯ ВСИЧКО.-НЕГО БЕСЕТЕ.-НЕ ГО БЕСЕТЕ.

3

Анонимен

преди 2 години

И аз като ударим 500 грама водка не само свет ми се вие ами леглото се качва горе на тавана а в главата ми има цел оркестър. Да спрът алкохола и дрогата и ще се оправят.

2

Вакса?

преди 2 години

Тия да не са били бодени с ваксината срещу МЕРС? Сега по ново му- САРС.

1

Анонимен

преди 2 години

Много дълга статия, някой прочете ли я, да ми я разкаже?