23

Анонимен

преди 2 години

Не можахте ли да се налапате за тея 40 дни професоре?

22

О,Шипка-радефф

преди 2 години

И 400 дни да са , ПАК ЩЕ ПЛАЧЕТЕ !

21

1-н

преди 2 години

До Морскити кво искаш ве, дубайски шейхове ли чакаш да дойдат на говноморието. ненаядохте се...аре правете като ветъра...не стъпвам...има къде да отида...

20

Морски

преди 2 години

"Имахме силен сезон" .. Кои сте вие господин Рачев? И какво означава "силен" сезон. Летищата празни, туристическият транспорт бездействаше, туроператорите нямаха работа, преводачите също. Къде видяхте аниматори това лято? Атракционите и аква парковете бяха празни. Само български екскурзианти за по уикендите и неплатежоспособни румънци и украинци. Да ви имам статистиката!

19

Анонимен

преди 2 години

Сезона на мутрите ...никой до преди 3 дни не е проверявал хотели или заведенията по сл.бяг Несебър ,свети влас ,работя на Несебър от месец март

18

мак

преди 2 години

В бизнеса е така, работиш, печелиш, но идват лоши времена и губиш. Не очаквай държавата да те обезщети на 100%, щото видиш ли, ти се полага.

17

Ем

преди 2 години

Да ви приелеем за четирстия ден и да смваляме некролога! Амин!

16

.

преди 2 години

Ей как все не ви е достатъчно.Радвайте се и на малкото ,че с тази пандемия ще фалират много хотели и бизнеси.

15

Кой

преди 2 години

вие виновен бре мутри искате за 2 месеца милиони да прайте!! Писна ми тея да реват от сутрин до вечер 80% от тия са сив сектор

14

Анонимен

преди 2 години

В България сезона винаги е бил Юли - Август (40-60дни). Пряко сили да се включват Юни и Септември, ама са си умряла работа. Като Септември се разчита повече на сватби. Не разбирам, какво целите освен да просите пари?

13

Анонимен

преди 2 години

ех, някои хора няма да се наядат никога.

12

Анонимен

преди 2 години

Е па за 40 дни си направих пачките сега ще си купя едно порше а джипа ще го шитна. Готина държава си имаме ние с дебелите вратове. Слугите ги пускаме напред а ние се крием да не ни гледат ного че ше ни урочасат. Как сте племето оттървахте се от Мутрите АХА ХА ХА ХА. Нема отърване от нас.

11

пияница мистик

преди 2 години

Бреееей, евала. Вече имаме и професор по туризъм :)))

10

Анонимен

преди 2 години

Този сезон е най-силният за последните 5 години,благодарение на българите до края на август на Черноморието са почива ли 2.6 млн.туристи от коиточужденците са 800хил.Защо черноморските хотелиери и ресторант ориз не реваха за помощи през 2016,17,18,19 години когато сезоните са били по-слаби? Явно в случая важи поговорката в,, Мътна вода риба се лови"Всяка година в България и по-света фалират хотели, но сега си има корона вирус и това е стабилното им оправдание за всичко.

9

Анонимен

преди 2 години

Дори цяла Европа да се изсипе по нашето черноморие за половин година, тия пак ще реват, че са зле.

8

Анонимен

преди 2 години

40 дни да си напълнят гушите, а после последствията , кой го интересува! Затова сме на тоя хал. Въведете ваксинпас и ше е отворено.

7

Анонимен

преди 2 години

Заради 40 щур купон сега ще платят поне 1000 с живота си и то не тези, които са били на купона , а близките им, колегите им и техните близки.

6

Анонимен

преди 2 години

Подкрепяли мутренските протести...

5

Асан

преди 2 години

Рачо ковача хотел ли има мисля че е *** синоптик :)))

4

Смешник

преди 2 години

Ами трябва да се връщат в запдна европа да бачкат колко дни искате с тия мизерни пари в бг просто има много хотели и прочиеБачкай за 800лв и ходи да нощуваш за 70лв и не смятаме храна алкохол и прочие проумеитего бедни сме наполовина да намалеят хотелите и ще са пълни цяла година.Но сите мутри с хотели няма как да стане