275

Христо Христов

преди 2 години

До Фифи/288"След преврата на 10 ноември 1989г дисидентите премахват името НАРОДНА." - какви дисиденти бе фифи? Това, че е имало дисиденти е лъжа изфабрикувана от дс, за да оправдае агентите си и съществуването на БКП.ПП. Единствените двама дисиденти са Минев и Гогов. И двамата чалнати и двмата без капка влияние след 1989та.

274

Валери

преди 2 години

Поведението на ДБ е малко абсурдно. А Христо Иванов Бойкикев няма как да избяга от комунистическото си минало.

273

разграбване

преди 2 години

девиза на БКП

272

в гъза

преди 2 години

проклятие от Бога СССР............

271

проклятие от Бога!

преди 2 години

Ти септември ни донесе свобода и нов живот в ***!

270

ДЕН НА ПОЗОРА.......

преди 2 години

- на съветската окупация

269

Анонимен

преди 2 години

1944 година е като 1396.все нещастни за българите години.

268

РУМЕН РАДЕВ..

преди 2 години

.... КОМУНИСТ.... или...... АТЛАНТИК..... е...???!.........

267

Анонимен

преди 2 години

До Сата НАТО....Бре, какви симпатии към Фердо! Да не си и ти като Него - би? Как България да е нямала друг избор - отвсякъде страни от Антантата, само една Турция е била с Оста. Тогава тя не е била силна, а нашите са имали заслужено самочувствие. Защо дядо ми се е бил с французи, друг познат дядо - с англичани? Антантата също ни е предлагала придобивки.

266

ДКМС

преди 2 години

Българският народ с всички сили и с всичкото си упорство се бореше против чуждото иго. Затова аз протестирам против нападките върху Българския народ. Аз нямам основание да се срамувам, че съм Българин, аз се гордея, че съм син на Българската работническа класа.

265

ДКМС

преди 2 години

Много по-рано от онова време, когато Германският император Карл V говореше, че по Немски той беседва само със своите коне, а Германските дворяни и образовани хора пишеха само по Латински и се стесняваха от Немската реч, във варварска" България Светите братя Кирил и Методий създадоха и разпространиха древно-Българската писменост.

264

ДКМС

преди 2 години

Но аз ви питам, господин Председател: в коя страна фашистите не са диваци и варвари?Председателят (прекъсва Димитров): Вие не намеквате за политическите отношения в Германия, нали?Димитров (с ироническа усмивка): Разбира се не, господин Председателю.

263

ДКМС

преди 2 години

Но Българският народ, който е бил 500 години под чуждо иго, без да загуби своя език и националност, нашата работническа класа и селячество, които се борят против фашизма за Комунизъм такъв народ не може да бъде див и варварски. Диваци и варвари в България са само фашистите.

262

ДКМС

преди 2 години

Из заключителната реч по време на Лайпцигския процес 1933 г. Димитров: Aз се отнасям сериозно към съда и не мога да оставя без възражение всичко, което се каза тук. Мен ме обиждаха как ли не, това за мен е безразлично, но във връзка с мен наричаха и Българския народ "див и варварски". Вярно е, че Българският фашизъм е див и варварски.

261

Фифи

преди 2 години

Честит Празник!Преди 77 години пада монархофашистката власт и България става Народна Република.След преврата на 10 ноември 1989г дисидентите премахват името НАРОДНА. Защо ли се питаме днес? Може би защото точно днес народа няма думата да промени нищо по никакъв "законен" начин, но този закон е гласуван именно от дисидентите оцелелите монархофашисти

260

Анонимен

преди 2 години

На някои може да им е мъчно, но Девети Септември е светла дата в българската история!За разлика от 9.VI.1923 г. - началото на Гражданската война в България!

259

Накой

преди 2 години

Ясно колка са разстреляли, а знае ли някой колко милиарда са приватизирали? Имало е доста видни и богати българи преди 9ти септември.

258

Анонимен

преди 2 години

До северомакедонец....В добавка: принц Кирил е обикалял с колата си покрай девическите гимназии. Зад перденцето е избирал момиче, което след това ....изчезвало! Съвършен мрръсник!

257

До Щерев

преди 2 години

И друг път съм ти казвал, че твоето фамилно име ме отвращава. Потресаващо *** си! И зъл! "Преди 9-и България беше на три морета". Да, ама мно-о-ого преди Девети! "Да не говорим за убийствата на стотици хиляди българи". Не бе, около милиард са били! Много фашаги останаха живи, а е трябвало прочистване до край! И сега нямаше да им топуркане на Луков марш и дррискавици като твоите в разни форумчета! В Италия, Белгия, Франция има паметници, улици на комунисти! А у нас фашагите нещо се разскачахте!

256

Сата НАТО

преди 2 години

Нищо не са проиграли, всички действия на Фердинанд са били правилни. И тая глупост, че винаги сме били на грешната страна, също само антибългарска пропаганда. Ние въобще не сме имали избор. В крайна сметка сама срещу всички България е увеличила територията си с 15% и ги е задържала досега.