67

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 73Ще се изказва и е прав. Родителит ми по 500лв.на месец спестяват от пенсии и не се лишават от нищо! 320лв. са им предостатъчно. Кой хвърляше каймета на "ало"измамнивите? Пенсионери! 4-5 хиляди джобни пари! Алоооо! Ама умирали от глад? В Монтана от банкомата директно в салона на банкоя клон! Нещо...? Кафенетата пълни!

66

Зозо

преди 2 години

Даже и Сталин не се е оправил с шофьорите :))))))))) Рундю е пътник.

65

Зозо

преди 2 години

Рундю няма ли да излизни с мекия юмрук при багеристите? Да му наковат празното канче :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

64

Анонимен

преди 2 години

И срешу кого ще протестират? Идват нови избори - не е ли добре да гласуват да се махат тия от герб, които крадат 12 години и нищо не правят? В момента какво ще постигне тоя протест???

63

Анонимен

преди 2 години

Оставка на Фигуранта и клиентелата му.

62

Анонимен

преди 2 години

Тоя е превозвач. Да протестира за пътищата е ясно. Откъде накъде ще се изказва за актуализацията на пенсиите.

61

Радослав

преди 2 години

До 65:Комунист е всяко създание което иска без труд да просперира. Комунисти са родата на Боко от маалите, комунист си е и дъртото БКП Боко което се издигна с мачкане на ушите на бай тошко! Комунист е и Винетка, наследница на комунист издигнала се с мачкане на чаршафите на боко! Цачева в ефир си призна, че е била комунист за да се издигне в службата! Такова е цялото младежко БКП ( герб) там са комунист и комунист до комуниста!

60

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 46...---...Той е толкова тъъпп, че не можа да разбере, че НИКОГА НЯМА ДА СЕ ВЪРНЕ НА ВЛАСТ! Изгърмян патрон, гилза! Сега трепери от това, което го чака - затвор и международно разследване на банковите му сметки! Швейцарците ще направят нужното, там вече не важат старите закони за тайната! И до Кайманите ще стигнат! Край, Бойко! Ще гръмне световната преса, както когато падна човекоядецът Бокаса! Той поне се обяви за император, а ти си само измислен генерал, д-р, експерт по магистрали

59

Анонимен

преди 2 години

До Радослав....Прав се, САМО НЕ НАРИЧАЙ БОРИСОВ КОМУНИСТ! Научи значението на думата! Комунистите ги избиха преди днешната дата, а оцелелите отдавна измряха!

58

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 2 години

Година и половина разни щабни професорчета, пишман министърчета и тем подобни фитки и мисироци ни плашат с някаква страшна хрема и си позволяват да ни затварят, да правят КПП-та, да пишем някакви декларации, да демонтират пейки, да затварят бизнеси, да ограничават клиенти и т.н. щуротии и си мислят, че няма да има реакция от хората. Е, на някои хора официално ни писна. Казвайте къде ще блокирате, да дойда и аз с моята кола, да препречвам пътя!

57

Анонимен

преди 2 години

Ще блокираш страата? А бой де! Само за тези закани заслужаваш решетки, побуял!

56

баба мара

преди 2 години

и какво като блокирате страната вие ще страдате това е наследство от гербпротестираите в банкя

55

САМО ТАКА МОМЧЕТА

преди 2 години

ТЪРСЕТЕ СИ ПАРИТЕ , ПРАВАТА И ОБЕЩАНИЯТА ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ!НИКАКВИ МУФТИ И ЛАБАВИ ПРОШКИ...!ТРАНСПОРТА Е ОТ СТРАТЕГИЧЕСКО ЗНАЧЕНИЕ ЗА ЦЕЛИЯ НАРОД И СТРАНАТА!!!!!!!!!!!!!!!!

54

Анонимен

преди 2 години

Разбрахте ли сега каква беше ролята на Славуца и ИТН - да създадат безвластие, да покажат, че няма как да се направи редовен кабинет, да покажат безсилие и всичко това с една единствена цел - хората да си помислят, че само Баце може да се справи с нещата. Този филм го гледахме, когато Баце финансира навремето протестите на умните и красивите, и пак се върна на власт. Сега прави същото, само че с тези групи от обществото - транспорт, хотелиери, ресторантьори и тн.

53

Kuncho

преди 2 години

На хората им писна от евтини ПР номера.Видиш ли от 4 месеца са проблемите:)За да има хубави пътища трябват пари и по добро качество при ремонтите.За да се съберат пари трябва да се събират повече от ТОЛ такси, а ко ги вдигнат тогава какъв рев ще настане :)

52

Контрапротест

преди 2 години

Двата основни протеста - на близки до Баце и други кЪпуЧи от ГЕРБ, които им уреждат елитни ***, пардон любовници, и на работниците от транспортните сектор от фирми от обръча на Пеевски, които се изхранваха с откраднатите пари по метода инхаус са единствените, които в момента се опитват да клатят държавата. Българино, отвори си очите и виж, че бюджетът се преизпълнява, бизнесът работи, а пазителите на статуквото пикаят кръв, че няма да могат да илядят начело на България ЕООД.

51

dsadasdsa

преди 2 години

Бочко таралежа е активизирал всякакви миньони, гледам

50

До 28

преди 2 години

Така ли колко голям ще бъде. Няма да ви дадат да затворите нищо тва да не е Боко да ви се връзва на глупостите.

49

1212

преди 2 години

Г- н Радков Вие сте много ама много малка част от така наречения бизнес.Шофьори и сервитьори и тук там някой интелигентен мастър Шеф!!

48

Bo

преди 2 години

Абе нали Бойко се хвали все с пътища сега този излиза и казва че са лоши - кой е кривия. Такситата пък искали 2,80лв на км - те майтапят ли се!!!!!!!!!!!! Ресторантьорите все ревът, я да видат в др страни вече са затворили или ако не са персонала се ваксинирва целия......