73

Анонимен

преди 2 години

В дом за възрастни хора в Оберхаузен Германия трима от обитателите е трябвало да бъдат реанимирани след поставяне на третата бустерна доза от ваксината. Единият от реанимираните е починал. Съобщение в Berliner Morgen Post от 08.09.21 19:12 часа.Ваксинирани са с Бионтех.

72

Анонимен

преди 2 години

За Спутник важи ли същото

71

Aнонимен

преди 2 години

Всяка листовка на лекарство има дата на последна редакция. При тия редакции се добавят странични ефекти. Това да не би означава, че аспиринът, чиято листовка е редактирана преди 1 година например, е още в етап на клинично изпитване? Не, не означава. Същото е и с ваксините. Да не говорим, че при толкова (милиарди!!!) поставени дози, всичко е що годе ясно. Какво незавършено клинично изпитване спрягате изобщо?!

70

Aнонимен

преди 2 години

Този синдром може да се получи от какво ли не, вкл. разнородни вируси, сред които дори и варицелата (херпесен вирус), която децата боледуват, както и от грипни вируси, аденовируси. Има случаи на отключване и от бременност. Тъй че И не забременявайте.

69

Анонимен

преди 2 години

От ваксина импотентност няма описана. Но след ковид 30% от мъжете имат смущения в ерекцията.

68

До дядо Вакси

преди 2 години

блазе ти,с тази еректилна дисфункция жените вече няма да те интересуват и да се намесват в динамичния ти стереотип.Аз пък получих приапизъм(не ми спада,каквото и да правя)и аман от съседки и приятелки.Дойдат уж да видят как съм,а после-били самотни и копнеели за мъжка ласка.Изпусталях,отслабнах,вече митреперят краката.А тоягата стърчи като дръжка на знаме.Абе може всичко това да не е съвсем вярно,ама те и политиците ни ги говорят неверни,да не кажа че лъжат.

67

Да бе да

преди 2 години

Ако на свинското и джибровицата на етикетите им пишеха страничните ефекти, балканските аборигени щяха да са умрели отглади.

66

Зозо

преди 2 години

Те за това Спутника още не са го представили пред ЕМА за одобрение блатняците :)))))))))))))))))))) Кой знае какво ще излезне от там? :))))))))))))))))))))))))))))))))))

65

Анонимен

преди 2 години

Ами малко по-малко почват да излизат страничните ефекти, които при останалите нормални препарати минават минимум 5 години тестове. Предполагам към 2026 листовката със странични ефекти ще бъде два дебели тома.

64

Дядо вакси на 75годи

преди 2 години

По лошо е. Предизвиква и еректилна дисфункция.

63

ъъъ

преди 2 години

Аз пък да попитам Ема защо още се тутка с ваксината на Valneva. Очаквах да спази обичайния 24-часов срок за проучване и пускане на нова ваксина..

62

Анонимен

преди 2 години

В сутрешното предаване, относно ковид и ваксиниране, се каза от лекар, че в момента в тежко състояние в болница има и ваксиниран и не ваксиниран....Може би всичко е руска рулетка! Затова се пазете.....

61

AK47

преди 2 години

Важното е, че paята се е подписала, че освобождава AZ от отговорност.

60

Анонимен

преди 2 години

С това ни боцкаше бате Бойко и онзи измислен професор-политик Ангелов! И не от незнание, а защото е най-евтината ваксина и неспособността да уредят от другите възможни. Тази ваксина беше спряна в цял свят, но у нас си имахме свои учени на различно мнение или по-точно лакеи на Бойко! Но всички те, начело с Бойко се ваксинираха с другите.....

59

До 58

преди 2 години

Не съм твой познат, но от написаното става ясно, че има случаи в които експерименталните препарати не са задължителни. Някои главите не ги слушат от малки, без значение кой как се определя. И без да се засягаш, но всекиму личното мнение важи само и единствено за него си, без да е меродавен коректив. Така че, всички сме в кюпа...

58

Анонимен

преди 2 години

Всеки, който пропагандира ваксиниране е потенциален убиец.

57

do 58 anonimen

преди 2 години

бе от всичките ти прятели май ти си ударен в главата, ама нейсе

56

Анонимен

преди 2 години

Всички мои познати, които си набучиха експериментални препарати, вече не ги мяза на хора. Че не бяха наред е факт, ама вече съвсем за нищо не стават, явно удря и в главата.

55

Анонимен

преди 2 години

С течение на времето ще откриват все нови и нови странични ефекти. Нормално е, ваксините са в изпитателен период.

54

Анонимен

преди 2 години

Новината сделана в СССР.