22

У

преди 2 години

По-странно е защо плоскоземните не опитат да обиколят Земята, а вярват на техните сайтове. Всеки може да го направи, ако е здрав и държи на път. Аз знам само един филм-Боговете сигурно са полудели, където Кико видя "края на Земята" и хвърли вътре шишето от Кола.

21

Анонимен

преди 2 години

Странно,уж до този момент науката много е напреднала,а нищо ново не навлиза в живота ни.Дори скутерите са от края на деветнайсти век.Само едните компютри, които поробват времето и енергията ни.Тъкмо се усетим и надигнем глава,хоп и революция ,световен сблъсък,катаклизъм,пандемия и т.н.Тези неща отново ни дърпат назад и стопират.Никаква свободна енергия и свободно предвижване ,НО не на пари и капитали,а на хора идеи.Космоса е по протокол.Колкото разрешат да знаем и видим.

20

Анонимен

преди 2 години

Дали е плоска кръгла или куха не знаем,не ни позволяват да разберем от личен опит,каквото кажат в училище.А колко знания са укрити и унищожени.Американските астронавти до един са посветени в зидарството,дето не строи,както и другите.Къде се крие слънцето?Върти се по спирала и се връща с леки измествания над плоскостта ни.Не се знае дали въобще са напускали около земното пространство,май само са пълзели над земята.Възможно е всичко да е една медийна лъжа от тренажорни капсули и студия на Холивуд.

19

акъл до NASA

преди 2 години

Toлкоз джилязо и алумин в океана!!! Само кажете на бай *** от Столипиново че я давате аванта и на следващия ден с каруците ще я разфасоват на място.

18

Щерю

преди 2 години

За нашите Асан, Замфир и Емо - няма пойнт Немо...

17

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Напред и смело ,Китай! Унищожи тая фърчаща *** от руско-американо-турко-израело-греко-испано-арабски кочове! Ние сме АЗИЯ! Ние сме А и Я на Живота!

16

Анонимен

преди 2 години

До 34 Как са защитени от магнитното поле на земята докато са на луната? Абе я ...

15

Асанчо

преди 2 години

Леле бате, колко жилезу има в тая точка. Един месец не моем го прекараме с каруцата.

14

Анонимен

преди 2 години

Най ме кефят космонавтите които се увиват във фолио и бръмчат из космоса с корабите си, които също са от фолио на - 300 градуса и радиация която може да бъде спряна само с 1 метър бетонна стена. Това е американския космос хаха Между другото - щом Армстронг е стъпил първи на луната, защо никой не отдава дължимото на човека с камерата, който го е чакал там за да го заснеме?

13

Анонимен

преди 2 години

20. Май не разбра иронията..ама нищо....все пак хората, които смятат , че Земята е плоска най-вероятно имат плоски глави. А може би сме върху гърба на костенурка? Интересно ми е какво мислят почитателите на кухата Земя за това, че е плоска? Все повече ме забавляваш.

12

Русия=Психиатрия

преди 2 години

МКС ще работи поне до 2030. Руснаците заплашват да напуснат станцията през 2024 но това е само поредния им шантаж за да изкрънкат още пари от НАСА за поддръжката на техния участък. Правили са го и преди.

11

Анонимен

преди 2 години

До 18 И ти ли летиш с хиляди километри в час върху космически тecтиc?

10

Анонимен

преди 2 години

Престанете да лъжете хората - Земята е плоска.

9

Анонимен

преди 2 години

16...Истински ме разсмя хаххаах...А нашият свят къде се намира? Сигурно на малка прашинка върху глухарче? Хаха

8

Анонимен

преди 2 години

Каква станция? Космическа? ха-ха аман от анимации. Наса дава 53 милиона на ден за да *** хората, че има космос.

7

И.Б.

преди 2 години

Почти всеки мъж, независимо от произхода и професията си, оставя *** след себе си. Ето на, че т.н. учени остават недоучени, защото не мислят за последствията от изобретенията си. Моля изследователите и преобразователите на земната природа и космоса да си почистят остатъците от трапезата без да я замърсяват с атомни бомби, спътници и космически станции. Вършете по-полезни неща и престанете да възхвалявате играчките си.

6

Анонимен

преди 2 години

Постепенно ще ни върнат в началото на 20-ти век и историята ще спре. И светът ще принадлежи на шепа избрани.

5

Анонимен

преди 2 години

Истината че ние просто прекалихме. Създадохме една вредна и токсична цивилизация. Близо е денят в който пълното унищожение ще бъде истинската благословия за човешкия род! Попитайте сърцето си то ще ви каже че това наистина е така.

4

Ди енд

преди 2 години

Сега след като целият свят и нашата цивилизация се разпада вече няма нужда от научни експерименти. Мечтата за космоса отдавна умря. Умряха и другите мечти за един по добър свят. Неизбежно е. Всяко нещо си има начало и край. Хората имаха големи мечти и планове за светлото бъдеще но явно не е било писано да се случи. Сега след като се намираме в последните дни на нашата цивилизация можем само с въздишка да се успокоим и да кажем че поне опитахме да надскочим себе си.

3

хех

преди 2 години

Нелче, мила, моля ти се не пиши такива глупости... "високи спътници", "взривявания"... Ясно е, че технически си зле, но и английският ти куца здраво.