30

Горно нанадолнище

преди 2 години

Електронното училище е пълна пародия а всички реват че присъственото било рисково и опасно. 2 години от тая пандемия и толкова простотии, мерки и промити мозъци. Или караме по нормалния начин или директно ни пускайте във ваканция докато не спадне броя на "заразените". Така или иначе по ваща логика: "на който му се учи - че намери начин да учи". Писна ми вече от всичко, а като гледам начина на мислене на повечето хора ми се повръща, явно целия локдаун и мерки дават резултат при някои хора...

29

Анонимен

преди 2 години

Обявява се грипна епидемия при 200 болни на 10 000 души! Обявява се тъмночервена зона КОВИД при 500 заразени на 100 000 души, което приравнено прави 50 заразени на 10 000! И защо т+по и упорито не правят разлика между заразен и болен?! И с какви тестове работят!? Американците отрязаха разрешителното на едната китайска марка ПЦР щото това КОВИД, грип .... все КОВИД+ го изкарва?!

28

Анонимен

преди 2 години

"Министърът обясни, че родителите без проблем могат да заявят до 30 дена обучение от вкъщи за своето дете." "Обучение от в къщи"- какво означава това, ОЕСР или детето само да учи в къщи без учител?? И министърът ще каже ли най-после, ще имали тази година ОЕСР във всички училища, или пак нищо не са направили и всичко е само празни думи на лист хартия, и отново ще има масово откази на подадените заявления с думите: "В нашето училище няма възможност за ОЕСР" ???

27

Анонимен

преди 2 години

#25 Никакви тестове с клечки в носа, има тестове за деца тип "близалки" и чрез слюнка, такива използват в училищата в другите държави.

26

Смешник

преди 2 години

И по 1000лв на родител да си гледа детето/цата

25

Анонимен

преди 2 години

Вие луди ли сте да тестват деца бе? С клечката в носа? И кой ще ги тества? Госпожата? Че да им спука носната преграда и да ги осакати за цял живот. Медицинската сестра е само 1 за цяло училище. Как я виждате тая работа? Тук се опира до съвестта на родителите. Дали ще го пуснат болно на училище или ще си го оставят у дома.

24

Анонимен

преди 2 години

В класните стаи нямат чешмички децата.Как ще се случи това"фанатично миене на ръцете",което прероръчват експертите?Никакво миене на ръцете няма да има. В училищата препарати за миене на ръце няма за общо ползване в тоалетните, нито на друго място.В детските градини заради делегираните бюджети също тези препарати се крият само за пред РЗИ и препаратите за дезинфекция са лукс.Директорите на градините заради икономии следят стриктно домакина по колко препарати от 2 та вида дават.Лелките ги крият.

23

Анонимен

преди 2 години

При 30 деца в една паралелка това са 3 деца. Но няма кой да ги установи понеже не се тестват децата.

22

Анонимен

преди 2 години

Те не могат да обхванат карантинираните, нямат ресурс да проследяват контакти, та ще имат възможност да следят за мерките.... Тоя план не струва и хартията на която е написан.

21

Анонимен

преди 2 години

И как ке ги установят, като не тестват?По статистиката за починали и стигнали до интензивното ли?

20

Не!

преди 2 години

Не маскирайте децата, гадове!

19

Беновска пипа

преди 2 години

Нали е ясно какво ще се случи като пуснат присъствено обучение в училище без маски за ученици и учители! Скоро отново ще сме първи в света по смъртност от коронавирус. В момента сме на 18 място изпреварвайки всички цивилизовани страни в света.

18

Анонимен

преди 2 години

абе и да ми цъкаш минуси, това няма да възкреси умрелите

17

Анонимен

преди 2 години

жална ви майка началото на октомври....

16

Анонимен

преди 2 години

този нормален ли е, на едно училище с 1000 ученика 100 болни. В национален мащаб означава от 600 хиляди ученика 60000 болни само деца, ми като сложим и другите .....мазало

15

Не!

преди 2 години

Целта е да се премине в 100% дигитализирана среда. На децата ще им преподават ботове. Ще ги държат под ключ и зомбирани. Както и нас. Това е целта на пландемията от самото начало. Ваксините и сертификатите, които получавате срещу тях са първата стъпка.

14

Анонимен

преди 2 години

Експериментите в образованието доведоха до неговото заличаване.

13

Учител

преди 2 години

Денков е напълно неадекватен. Кому е нужен този експерт? Какво ще стане ако децата отказват да носят маските и ги хвърлят? Ще глобяваме родителите? Това си е чиста проба измиване на ръце.

12

Анонимен

преди 2 години

жалка история, какви 10% ,при 10% нещата са изтървани,.учениците са не само в клас те са и в градския транспорт и става големия миш маш. Колко пъти трябва да повтаряме едни и същи грешки водещи до по 150 умрели на ден и шампиони по смъртност в Европа

11

джави

преди 2 години

Галин Костов,заради такива като тебе сме на тоя хал