20

:D

преди 2 години

До Бош-лаф! Умен си, чеовече! Свободен ли, за да те наемем за консултаннт по киберсигурност?

19

.

преди 2 години

До пппп Ама те са българи, малко прегорели, но българи. Също както стругованите са българи. Вярно, че подкастрени, но българи!

18

Бош-лаф!

преди 2 години

Пукат ни измислици! Просто системата е проектирана зле, излълнена е още по-зле и съответно работи още по-зле!

17

Minuva42

преди 2 години

сигурно много сме цъкали

16

пияница мистик

преди 2 години

До пппп === Вярно е, потвърждавам. Като живеех в Пловдив по едно време останах сам в 4 стаен апартамент 120 квадрата. Аз си живеех в едната стая, но реших да дам и другите под наем за съвместно живеене с някои други. Тогава още бях работническа класа и бачках :))) Дойде една ромка със сестра й. Ама беше много хубава, чалга певица, пееше по разни кръчми. Та тогава си спомням, че мина преброител и тя си каза, че е българка. И много се обиждаше, като и кажеш че е .. :))))))))

15

Minuva42

преди 2 години

От интерес си съсипахме системата... Не че системата не е сметната правилно - ние сме виновни.

14

Анонимен

преди 2 години

То няма как да туриш стария компютър на главната счетоводителка за сървър и да очакваш да поеме заявките на цяла България, Що сайтовете за залози не падат? Щото някой е сложил достатъчно и качествено "желазо".

13

Homer Simpson

преди 2 години

Експертите с лопата да ги ринеш в родината ни

12

Анонимен

преди 2 години

Тези атаки са много полезни. Вижда се колко е ниското нивото на компютърна сигурност в държавата администрация и колко е безсмислен разговора за електронно гласуване.

11

Анонимен

преди 2 години

Просто е - системата не е сметната 3 000 000 - 4 000 000 милиона да се вържат едновременно. Кой би предположил, че като се отвори и почти всички, които искат да се преброят, ще се пробват още същия ден, това да не ви е някакъв статистически институт - а?

10

Анонимен

преди 2 години

Държавните институции си карат още на Уиндоус XP и ИЕ 7-8, какво толкова искате от тех....хахахаха :)))

9

пппп

преди 2 години

Това преброяване е с цел да се види паричното и имотно състояние на българина и да се направи сметка още колко кожи могат да му бъдат свалени в бъдеще! А иначе всички роми при преброяването се пишат българи лично съм бил свидетел на предишното преброяване!

8

До 7

преди 2 години

На кой му трябват точно твойте данни, всъщност те вече ги имат, ама трябва да можеш и да разбираш тва дето го четеш

7

Qanon

преди 2 години

КлаудФлеър пази, пази... ама понякога и той се чупи... ;) Муруци!

6

Анонимен

преди 2 години

преброяването което са насрочили е, да няма починали гласоподаватели, а живите да ги вкарат от сега във фалшивите им бюлетини, за тва е цялата тая дъндъния, да имат егн и имена за бюлетинките

5

Хех

преди 2 години

Само един въпрос към НСИ. А вие стрес тест направихте ли или разчитахте, че мат'риала няма компутри?

4

Анонимен

преди 2 години

за толкова пари и наетите им аверчета е така, все пак едни 23 милиона се гепиха, щом парата е взета на кой му дреме дали работи сайта

3

Анонимен

преди 2 години

НСИ е комплексна услуга, която АВТОМАТИЧНО изизало всичко за вас.ЕМИ ТОГАВА ЗА КАКВО ВИ ТОВА ПРЕБРОЯВАНЕ!!!! Тея не се усещат как се издават от малу-ми-е

2

Анонимен

преди 2 години

важното е че нищо не е изтекло, затова казвайте колко телевизора, компютри, телефони, коли, имоти имате за да отиде тая информация в правилните ръце!

1

ФАКТ

преди 2 години

проблема си има "име" -радеф!!!