31

Анонимен

преди 10 месеца

Пълен провал. Сутринта пратих данните си и чакам потвърждение на мейл, което щяло да бъде два часа е все още никой нищо не ми е пратил на мейла. Явно автоматичната им система е пълен цирк и сега наново трябва да правя регистрация.Кой взе 23 милиона и направи сайт за първи клас, а фигуранта мълчи

30

тъй де

преди 10 месеца

Аз пък не можах да разбера защо е нужно упражнението ПРЕБРОЯВАНЕ, като всичко необходимо се знае от съответните институции?Още повече, сега е 2021 година, а не 1921 год.!

29

Анонимен

преди 10 месеца

До Homer Simpson. Имаме по двама експерта на глъвъ от населението. Да не борим доцентите, професорите, академиците...също и офицерите, че ще станем колкото китайците.

28

Анонимен

преди 10 месеца

Айде стига извинения. Видяхме ви експерте. За нищо не ставате. Само нищогворене и нищоправене за много пари. Стига сте си измисляли извинения поради некадърност. Как пък няма другаде такива атаки. Скоро очаквам да набедите руснаците и лично Путин, че ни спъват преброяването.

27

до 29

преди 10 месеца

На мУсад не знам дали ще кажем, но може да кажем на МОСАД. Мислил ли си по въпроса?

26

Анонимен

преди 10 месеца

Спрете го това преброяване. Всеки ден ставате все по смешни. Плашат с глоби пък не можеш да се преброиш онлайн, ами трябва да чакаш многоуважаемия преброител. Те хората не работят, ами си стоят вкъщи по цял ден. Всички данни ги имат в общините, трябва чиновниците да се размърдат и да дадат данните на НСИ.

25

Асан

преди 10 месеца

Прегрял му карбуратора :)))

24

Анонимен

преди 10 месеца

Кажете на МУСАД да спре вирусите или ще блокирате фейсбук във България и атаката ше спре на секундата. Хайде на бас!!!Израел са съраната с най-много хакери

23

Анонимен

преди 10 месеца

Демек сте направили хттп чейнинг ли, мами? В архитектурал ентерпрайз патърнс в докс майкрософт този класически проблем е разгледан и са дадени решения. Но кой да чете?

22

Анонимен

преди 10 месеца

За първи път свалям шапка на един бг чиновник, който почти откри проблема. Само, че после се оля и почна да плямпа глупости. Ето каква истина и глупости каза.Истина: - вируса идва от рекламата във фейсбукГлупости: -бил българин - самотен хакер - надсмивал се - една реклама била във фейсбук от месецНезависимо от всичко, браво на тоя. Рекламата не е една и не е от един месец. Рекламите с вируси в фейсбук са много и от много години. Аз хванах вирус в купони с отстъпки пред 2 год.Вирусите

21

Анонимен

преди 10 месеца

*** питай Израел, колко струва една атака и те ще отговорят. На тях им струва нула, защото разпространяват вируси чрез рекламите във фейсбук. Така милиони глупаци си слагат ботове в техните компютри.Похвално е, че във БГ има чиновници, които се досетиха. Само, че те продължиха с глупостите и накрая измъдриха простотии. Бил българин , един брой, бил хакер.И как този един брой българин-хакер плаща вече 10 год за реклама във фейсбук.А, още едно нещо не е вярно. Чиновникът дето се досети прави

20

:D

преди 10 месеца

До Бош-лаф! Умен си, чеовече! Свободен ли, за да те наемем за консултаннт по киберсигурност?

19

.

преди 10 месеца

До пппп Ама те са българи, малко прегорели, но българи. Също както стругованите са българи. Вярно, че подкастрени, но българи!

18

Бош-лаф!

преди 10 месеца

Пукат ни измислици! Просто системата е проектирана зле, излълнена е още по-зле и съответно работи още по-зле!

17

Minuva42

преди 10 месеца

сигурно много сме цъкали

16

пияница мистик

преди 10 месеца

До пппп === Вярно е, потвърждавам. Като живеех в Пловдив по едно време останах сам в 4 стаен апартамент 120 квадрата. Аз си живеех в едната стая, но реших да дам и другите под наем за съвместно живеене с някои други. Тогава още бях работническа класа и бачках :))) Дойде една ромка със сестра й. Ама беше много хубава, чалга певица, пееше по разни кръчми. Та тогава си спомням, че мина преброител и тя си каза, че е българка. И много се обиждаше, като и кажеш че е .. :))))))))

15

Minuva42

преди 10 месеца

От интерес си съсипахме системата... Не че системата не е сметната правилно - ние сме виновни.

14

Анонимен

преди 10 месеца

То няма как да туриш стария компютър на главната счетоводителка за сървър и да очакваш да поеме заявките на цяла България, Що сайтовете за залози не падат? Щото някой е сложил достатъчно и качествено "желазо".

13

Homer Simpson

преди 10 месеца

Експертите с лопата да ги ринеш в родината ни

12

Анонимен

преди 10 месеца

Тези атаки са много полезни. Вижда се колко е ниското нивото на компютърна сигурност в държавата администрация и колко е безсмислен разговора за електронно гласуване.