108

Глоба 160 лв

преди 2 години

А ще има ли обезщетение за хората ,които са си изгубили от личното време да се опитват 2 дена да се тагнат в малоумния ви сайт? Уважаеми съграждани,време е да се вземем в ръце и да тръгнем да глобяваме управниците за некачествената им работа. 200лева лично аз глобявам тези ,които са допуснали да ми изтекат личните данни от сайта.200 лева ВЕДНАГА!!!

107

Анонимен

преди 2 години

И шансът за Преизбиране също се срина...

106

Анонимен

преди 2 години

Да бяха използвали платформата на Blogger поне щом не могат да поддържат сайт. Поне е безплатно и сигурно.

105

SHEFA

преди 2 години

А ИСКАТ ДА ГЛОБЯВАТ ПО 160ЛВ ПРИ ОТКАЗ-ОТ КАДЕ ЩЕ ДОКАЖАОТ ЧЕ СЪМ ОТКАЗАЛ?-ТИЕ КАТО ГОВОРЯТ ЧУВАТ ЛИ СЕ КАКВО ПРИКАЗВАТ?

104

бай Тъпчо

преди 2 години

Ееее тъкмо сме седнали на масата и жената турила пържени кюфтета малко люти, пържени ***, доматен сос и кьопоолу даже, ракия кайсиева преварка от преди месец и домашен сок от бъз. Ама как да ви поканя като знам, че не можете да дойдете бе.Туй тука е само лаладжийска работа.Инак ние се преброихме още вчера.Нищо нито запъваше, нито се опъваше-за 15 минути бяхме всички готови, ама пак *** писаха с жената бе, не щяха с Милка от отсрещната улица.Ама как я сънувам само-мани бе

103

Анонимен

преди 2 години

Лелееее, ужас, тъпия сайт има пинг, което хората, които разбират им е ясно, че всеки втори с линукс и пинг оф дед може да го срине :)))))))))))муахахахахахаахахахахахаах , добра работа :)))))))))))))

102

Анонимен

преди 2 години

На мен друго ми е интересно.Защо за неучастие в преброяването има 160 лв глоба, а за негласувалите на избори не?

101

България на три хака

преди 2 години

Тъпчо и Глупчо отишли на курс за програмиране с ваучер за намаление от Grabo и им дали да създадат сайт,райш ли.

100

Анонимен

преди 2 години

Браво!Страната вече е в тъмночервеното зона, а те ще тръгнат по къщите на пората след 9 дена на сладки приказки да броят.

99

Анонимен

преди 2 години

Срам и резил! Как пък от случаката с НАП не си взеха поука. Да излязат отговорните за това и да си понесаъ последстевията. Кой сега има доверие да си напише там личните данни?

98

Анонимен

преди 2 години

Некадърници нищо не тествали на тази скандално скъпа платформа. Договорът е за прокуратурата!

97

Нео

преди 2 години

Дали 200 000 лв на Тъпчо и Глупчо да изработят сайт ,защото били взели курс по програмиране с ваучер за намаление от " Grabo".

96

Хайде, хайде

преди 2 години

Мога да се закълна,че след тази гротеска няма да има нито един български съд, който да потвърди тази митична глоба от 160 лева. Малко като с глобите с маските преди година ще е. Отива се в съда, той отменя акта, а МВР плати хонорара на адвоката ми. Точно при мен, съдията пита милиционера който ми направи акта, дали ми е осигурил маска преди да ми направи акта. Аз не отказвах, просто нямах маска. Та и преброяването е така. Не отказвам ама нямам създадено условие.

95

до 113

преди 2 години

Така е. Та нали те са кокошките? :D Откачиха се и сега снасят. :D

94

Анонимен

преди 2 години

Това се е получило както на Германска магистрала от 3 ленти се опитваш да вкараш трафика в една и хоп баущеле задръстване над 10км и тук така над 250 хиляди се опитват едновременно да се преброят според мен трябва да става с никакъв код който да ти изпратят по имел и пр.

93

А.Е.

преди 2 години

До 112: По скоро се откачиха служителите на НСИ от ВПН-ите, и съответно намаляха тегленето на торенти, и малко повече bandwidth остана за заявките към сървъра

92

Анонимен

преди 2 години

Сайта бил хакнат от китай.Аз съм убеден ,че е некое 6 годишно китайче.

91

Анонимен

преди 2 години

Сайта работи в момента. Като си легнат кокошките и трафика намалява. Най-сигурно е след полунощ.

90

Анонимен

преди 2 години

И държавата се срина благодарение на един миризлив Чорап и няколко подгонени от Гешев комунистически олигарха...

89

Ко?

преди 2 години

Я пак ми напомнете колко беше глобата? Че от два дни опитвам да се преброя онлайн, защото няма да съм в дома си следващия месец? А там където отивам я има телефонно покритие, я не. Пък и няма да обикалям чукарите да търся обхват!!! Пък и що да си харча трафика за нещо, което не ми е работа? Законите е хубаво да се спазват ама само когато са създадени условия да ги спазиш.