35

Анонимен

преди 2 години

"...Триморието и трябва да се готвим за война с Русия" _________________________ Това ли е информацията ви за така нареченото от вас Триморие? А коментирано самоуверено. Тъжно!

34

Сата

преди 2 години

Нат.о са големите золумаджиѝ у нас! Пръскат небето ни с незнайно какви химиѝ, което е по-голямата беда! Много съмнително,е че все когато има т.н им вълна от вируса, небето е на решето! Какво ще кажете,а? Конспирация? Гледайте филма The Dimming , и тогава кажете че е конспирация !!! И гледам споменават долу името на пасито..., зя такива като този нямам думи! Ще ми се да му видя физионамията когато дойде Царя на Царете! Амин!

33

Пурко

преди 2 години

А компенсации от янките-кога????

32

Анонимен

преди 2 години

Майуро фани *** за .... Сега всички натовци да извадят пари да платят на хората. Плащате милиони за глупости, сега платете на хората. Имате бюджет за извънредни ситуации. Войниците ви спят в Новотел Пловдив където нощувката е над 200 лева на ден, с глезотии басейни и фитнеси.

31

Бонго Бонго

преди 2 години

Май Радев кацна в Пловдив и заради него, но генералите хвърлиха вината на НАТО, че избори наближават на редника...пас и хоп НАТО виновни. Май май Радев е в центъра

30

Бонго Бонго

преди 2 години

Опппаааа.....НАТО ли? Ами да платят щетите на хората!!!!!!!!

29

Анонимен

преди 2 години

Волен Гюлето не ли там да описва щетите и да иска обяснения?!

28

Анонимен

преди 2 години

Догодина си е за догодина,а за тази година при унищожена реколта кой ще компенсира щетите?Хайде малко по справедливо,нищо против ученията,армията така или иначе трябва да се подготвя,не да дреме по дежурства,но при такива случки най малкото да се прояви отговорност с днешна дата или поне съвместно да се компенсират земеделците.Тук има един момент ,че управлението е българско,независимо, че учението е съвместно и дано пак не изгърми някой невинен,а който носи отговорност да го повишат.

27

Анонимен

преди 2 години

Аз съм сигурен, че прелитането на гигантския самолет през потенциално градоносния облак е ПРЕДИЗВИКАЛО ГРАДУШКАТА!

26

Анонимен

преди 2 години

НАТО е престъпна организация и това се видя у нас още през 1999 г., когато избиха повече от 3000 невинни мирни хора в Сърбия, когато бомбардираха с обеднен уран Сърбия! Сега се готвят да ни набутат под обогатения уран на руснаците! НАТО вън от България, България вън от НАТО! Най-голямото унижение в живота ми бе плакат, в който Отечеството ни е изобразено като кученце корги (почти неизвестно у нас) стои до защитника си - грамаден ротвайлер (NATO)! Ревящото със сълзи юдейче отнесе много псувни!

25

бай Ламби

преди 2 години

Де го е ония *** Мони Паси сега да излезне па по телевизията и да обясни за ползите от НАТО?Да върви сега той да иска от НАТО пари за обезщетения на 100% за нанесените щети на земеделците.

24

Мъдуран

преди 2 години

Крайно време е да се сменят противоградни те ракети със Стрела 10 ,Оса,Куб,Печора и да не се гърми само по облаци!

23

Анонимен

преди 2 години

Първо беше пилотът на изтребител, сега реколтата. Благодарете на чорапа и за двете.

22

sa

преди 2 години

вместо да подобри организацията плати на земеделците

21

баба мара

преди 2 години

нато да плати всички разходи на земеделците референдум за нато и естова са последствията след липсата на референдум през 2007 г

20

Анонимен

преди 2 години

НАТО да не обещават, а да дадат едни пари на земеделците. Харчат милиарди за оръжие, но нямат за земеделците. Да си платят!

19

Анонимен

преди 2 години

Бритчед ама то у нас други войски няма освен кравешки бе

18

toti

преди 2 години

НАТО си го преметна в левия крачол карай да варви.....нали не са падали бомби я па тееееее...

17

нали !

преди 2 години

Направо ракети с ''обеднен '' уран , също като в Сърбия !

16

Анонимен

преди 2 години

Радев ни включи в Триморието и трябва да се готвим за война с Русия