22

Натали

преди 2 години

До Кал-Ел и подобните: Дръжте си ги у вас, учете си ги, възпитавайте си ги, слушайте си чалгите и си пийте бирата.

21

ДА

преди 2 години

Това е дискриминация!Ще плачете вие за бай ви Тошо!Такива работи нямаше при него!

20

Що бе

преди 2 години

Слагайте им маски, намордници, бодете ги с ваксини, химикали и каквото още си пожелаете. Министърът миналата година ревеше против мерките, ама сега дойде неговия ред да клати народа.

19

О, колко хубаво!

преди 2 години

Че няма да се затвори този канал за заряазяване от децата в у-ще в техниче домове, няма да се пресече размяната на вируси от една къща/семйство в друга/друго без въобще да са се виждали и после ще се чудят от где им е дошло! Нали това означава заповедта на МОН?!

18

Кал-Ел

преди 2 години

До 17. Златено, наистина ли мислиш, че ще ти отговарям на тъпотиите? За теб знаем, че имаш бекрайно много мъртви приятели и роднини умрели от коронавирус. Изолираха ли вируса? Как се разбира, че човек е болен от това? Защо не мога да си купя "ваксина" от аптеката? Не искат парите ми, или крият състава? Отговаряй. Нали си по отговорите?

17

Анонимен

преди 2 години

До Кал-Ел Ти следиш ли какво става във Флорида напр. 59 деца сапочинали след отваряне на училищата през август. В Беларус са с маски и не можеш да гъкнеш. Въпреки това има увеличение последната седмица. Имам близки приятели.

16

До 7

преди 2 години

До Кал-ЕлТи виж какво ще стане в началото на октомври... в болниците вече е пълно, включително детските отделения. Тогава ще обвинявате лекарите. Чака ни голям мор, който сами си го пожелахте. Друг е въпросът колко увредени деца ще има.

15

Кал-Ел

преди 2 години

Защо децата в Тексас, Лас Вегас, Ротердам, Флорида, Беларус и в още много места по света не ходят с маски? Нашите по долен клас хора ли са? Защо "коронавируса" заобикаля тези места? Защо в Унгария се ходи без маска в магазина? Събуждайте се докато е време!

14

Малоумници

преди 2 години

Ще има Лабут май......

13

Анонимен

преди 2 години

А каски?

12

8

преди 2 години

С какво децата от 5ти клас нагоре са по-различни, че маски им слагате бе?Че нормалното за децата е да си играят, да ритат, да правят пакости ЗАЕДНО. От какво по точно ще ги пази маската през 40-те минути в клас?

11

svetlio

преди 2 години

Нещата не тръгват на хубу!!!

10

Галин Костов

преди 2 години

Вчера вечерта след работа гледах Бokлyцитe от Народното събрание пряко по БНТ 1. Всички от председателите, начело с чалга фурията Ива Митева (седящи един до друг), плюс говорещите от трибуната, плюс 90% от тези в залата БЯХ БЕЗ МАСКИ, и от отегчените им физиономии личеше че изобщо не им пука за каквито и да е било мерки! В същото време нашите деца гарантирано ще стоят по цял ден с маска на лицето. Ние гражданите проявяваме олимпийско търпение към първите и престъпно безхаберие към вторите!

9

мнение

преди 2 години

Аз съм си сложил маска и на ... слипа! Ами предпазвам го от ... чужда флора.

8

Златена

преди 2 години

Само така, маски и тормоз за малките сополанковци, които разнасят заразата и заради тях хиляди загинаха от коварното заболяване Ковид - 19

7

Кал-Ел

преди 2 години

Хора, събудете се! Вижте какво става в Австралия! Тотален терор! Не позволявайте да дойде и при нас. Защо мълчите?

6

Анонимен

преди 2 години

ТАКАВА ДРЕСУРА И ПРЕЗ КОМУНИЗМА НЯМАШЕ!

5

Анонимен

преди 2 години

Задушете малките гаменчета!

4

Кал-Ел

преди 2 години

"Носенето на маски е задължително за всички ученици от 5 до 12 клас докато са в сградите на училищата" Ами, хайде без моите на училище. Внасям си декларацията, че забранявам децата ми да носсят маски, да бъдат тествани и инжектирани и ако директорката се опъне ...да се фраска.

3

До 2

преди 2 години

А защо трябва да се притесняваш ако детето ти е ваксинирано, нали вече имаш имунитет? Боцкането също е избор.