28

Анонимен

преди 2 години

Do drugarj numeru 30 S asto ne napravis na Gospodin Radev edna hubava sviziza i da mu blisnes topkite Grobarski pomia

27

Вин Дизел

преди 2 години

Винаги съм се надявал да ми звъннат ало измамници, да се срещна с някой от тях и да се запознаем. После да им ходя на гости и да пия от чаша като на Никифор, дарена от тях след племенния им съвет.

26

Анонимен

преди 2 години

Преброяването на будалите върви гладко,за сметка на другото преброяване.

25

Анонимен

преди 2 години

При Радев престъпността разцъфна. Тошко Шебеков премахна спицслужбите и ето резултата.Пелтечещата открадна охраната на знакови фигури като главния прокурор и ето го резултата. Престъпншя контингент се активизира,като вижда свойте хора във властта.

24

Анонимен

преди 2 години

Обръча се затяга все повече.картината е плачевна.

23

До 5

преди 2 години

Пак намери начин да покажеш комплексите си, намесвайки прованса. Споко, след 50 г. дошлата ти от село баба вече е столичанка, па и ти барабар с нея.

22

до 22

преди 2 години

Какво ми се оправдаваш като ощипана мома бе! Нали другарят Иван Гешефтов е още на власт бе? Бойко ти бил ловил измамниците, самият главен прокурор се хвали че ги бил изловил!

21

човек

преди 2 години

*** какво става с каскетурата бе? Нали главният каскет Гешев обяви че е спечелил войната срещу "ало" измамниците бе? Или беше главният прокурор Гешев? Ами, според мен е най-правилно да го наречем главният кокошкар на България, защото какво иначе са "ало" измамниците освен кокошкари? Докато не освободим прокуратурата от каскети така ще бъде...

20

Обективен

преди 2 години

Ето този номер измами мой познат,представяйки се за служител на А1 и си купи ваучер за винбет за негова сметка - 0892359957 - пазете се от него.

19

Какво е новото?

преди 2 години

Преди повече от 10 г. на дом. тел. на баба ми се обаждаха няколко пъти със същите вопли - катастрофа и нужда от пари за операция. Като им казах, че ще извикам полиция, чух в слушалката: "Ууу, нидей, молят'съ" и разговорът прекъсна. Обадих се на 112 за съдействие, но оттам ми казаха: Е, щом не сте дали пари, няма какво да разследваме". Преди 5 г. същото се повтори на моя моб. тел., но и от 112 отговориха същото. Та се питам: 1. Откъде знаят тел. номер и име на абонат? 2. Какво прави полицията?

18

Бат Бойко

преди 2 години

Им беше свил сърмите, сега партиите на "промяната" след като разгромиха и изчегъркаха службите на всяко ниво , тия ще се вихрят пак и безнаказано - това е част от промяната

17

До 18

преди 2 години

Те го хванаха защото го натопиха, а не защото той нещо е направил. Ти нали не вярваш, че видиш ли когато се гласува закона за нсо, точно тогава някой си е решил да заплаши митева. Те са го хванали защото те са източника на тази заплаха и трябва да бъдат изгонени до един там

16

как да стане ?

преди 2 години

Та нали до сега в България , във всяко престъпление участват горе ИЗБРОЕНИТЕ , В ЗАГЛАВИЕТО !

15

''за лечен

преди 2 години

Ами естествено , след като и уличните кучета знаят , че в България здравеопазването НЕ Е БЕЗПЛАТНО / а в Конституцията пише ОБРАТНОТО/ , то измамниците ще се възползват от тази ГАВРА на медиците спрямо народа ..

14

ddd

преди 2 години

Оня дето эаплаши Ива Митева по телефона го хванаха эа по-малко от един ден. Сега да видим колко години ще отнеме на полицията да эалови старите им поэнати.

13

Койчо

преди 2 години

Какви измамници бълнувате.Нали каскета ги излови и на пострадалите раздаде банани

12

House M.D.

преди 2 години

Има ли все още пpuмaти да се хващат на телефонни измами?

11

Анонимен

преди 2 години

Както обикновено, МВР освен да дава съвети и да води статистика, за друго не става. А, забравих, освен това се пенсионират ранно и вземат 20 заплати при пенсиониране.

10

Анонимен

преди 2 години

а преброяването?

9

Асан

преди 2 години

Мевере не ги хвана вече тия с.ига.ни :)))