42

тя

преди 2 години

Жалко ,добър човек е бил !

41

Анонимен

преди 2 години

До Щерев......Хкремент настъпан, с най-голямо удоволствие бих ти префасонирал мордата!

40

върбанБрястовСалкъмо

преди 2 години

Шефа на спасителната служба е извършил героизъм, дал е личен пример, че човешкия живот трябва да се спасява, дори с риск за собствения живот. Трагедия е че и двамата са загинали. Мнението на повечето тук е доказателство каква помия излиза от днешното ни училище. Заслуга имат и политиците, 95% продажници купени от американски фондации.Модно е да се плюе по Русия. Смелчаци, които скоро ще се изпокрият или ще се пребоядисат.

39

Щерев

преди 2 години

На времето ни даваше държавата 3-и дена почивка за траур когато някое руско куче умре марцина.. А сега се радваме и без 3-и дни почивка..ха.ха.ха Има всенародно веселие..ха.ха

38

Анонимен

преди 2 години

Слава России! Честит 9 септември! Добре дошли у нас!

37

Анонимен

преди 2 години

Бог да го прости! Чест и слава на Русия!

36

Дж.Роб.Бидон

преди 2 години

До Анонимен 39 Лека му пръст, също и на теб

35

Анонимен

преди 2 години

Загинал е при тестване на нов вид секретен 90 градусов спирт за водка без мезе от кисели краставички. Лека му пръст

34

Открит е !

преди 2 години

Намира се на новата балистична ракета, захранвана с мини ядрен реактор и в момента снима с екшън камера. В кабината казаха, че е оборудван с достатъчно водка и сельотка за няколко години. Казаха, че отказват повече коментари... било строго секретно... така чух !

33

Ята на боклуците

преди 2 години

коментатори отдолу - манталитет на *** е винаги.

32

До Costa 25

преди 2 години

Еххх, Коста, Коста... или не си доразбрал или ти куца сериозно българският език. Последното ти изречение трябва да се редактира на: "Човекът, КОГОТО ГЛАВАТА(защо не сърцето или далакът) НА МИНИСТЕРСТВОТО НА ОТБРАНАТА СЕ ОПИТА ДА СПАСИ БЕШЕ..."

31

Путин

преди 2 години

Какво нелепо самоубийство!

30

Анонимен

преди 2 години

Норилск е известен с особеностите в съставките на местния алкохол. А военните учения на Русия са известни с особеностите при начина на употреба на алкохол от страна на висшето ръководство.

29

Анонимен

преди 2 години

Трябва да се види колко руснаци има в българия.и да не им се позволява да купуват имоти тук.растрел на месо да не се допускат на границата.чиба от българия няма безплатна храна.всичките черни хора и роми в българия са ги мандръцали.ядът черни паламарки здраво.обичат чоребето повече от хляба.само се пазете да не ви лепнат някои спин че 50% от рускините са болни от спин.

28

Анонимен

преди 2 години

Това е наи изостаналата нация в цял свят.задаватели си въпроса защо идват в българия.за да крадът красиви българи искат злато и диаманти.и безплатна кльопачка на наш гръб.рускините всичките роми и араби в българия и русия са ги минали освен сифилис спин ебола друго не може да хванете от рускиня.максим ставииски уби човек и не е съден и още е на свобода избяга скри се.защо идват тука бягат от собствената си държава предатели.вън марш вън вън всичките в затвора и всичките дипломати вън.

27

кааскадьор-Мдааа...

преди 2 години

Селфи...А...?Не е ли имал обезопасително въже?

26

Асан

преди 2 години

Не са е хвърлил във водата а паднал от скалата докато го снимат... виж Уикипедия :)))

25

таварищ Сталин

преди 2 години

И аз така едно време трепах провинили се руски генерали в Сибир....За Родину,за Сталину...

24

Опааа...

преди 2 години

Загинал руски генерал на учение...???Сигурно се е държал за пушката на неекой солдат и тя милата гръмнала без да иска...

23

Costa

преди 2 години

Зиничев се опита да спаси паднал във водата оператор. И двамата умряха.Човекът, който се опита да спаси главата на Министерството на отбраната Евгений Зиничев, беше режисьорът и сценаристът Александър Мелник.