14

IT-спец

преди 2 години

а електронна шофьорска книжка кога ..? тук в Исландия вече има от няколко години...!

13

Анонимен

преди 2 години

"вадим шофьорска книжка за три дни" - И сами виждате резултата от това по пътищата.

12

Анонимен

преди 2 години

Кво ми пука за тия нещactници. Вчера ги гледах как се бяха заложили отново - хапват в кръчмата и после излизат отпред да гледат не пияни, ами не спиращи на безумен стоп. Мързи ги малко да мръднат по-нататък, плондири.

11

до4

преди 2 години

Ускореното изваждане на книжка е 3кратния размер на нормалното - 75лв.за работоспособна възраст.Затова е по желание....

10

Извод

преди 2 години

На мене ми смениха пластиката за градския транспорт за 5 минути оня ден, за шофьорска книжка не ми се вярва направата да отнема повече време, защото като има шаблон всичко е доста по-лесно.

9

Анонимен

преди 2 години

То и за 3 минути да ги правят все тая, като се редиш два пъти на опашка за няколко часа...

8

Анонимен

преди 2 години

До Гост - Любимото ми беше, каот видях в паспорнтото, как правят паспорти на еидн път, обече ги делят на купчинки - купчинката, дето чака месец, купчинката дето чака седмица и тея, дето закат 3 дена, но чат-пат имаше и "на нашите купчинката", дето се даваха на момента. Това си е чиста измама и не доприунася с нищо за общественото благо.

7

Анонимен

преди 2 години

До Примитивно е- А още по-добре, да имат 5 такива в странта, като си поръчаш, да ти ги отпечатват и да ти ги доставят за 3-4 лева на адрес. Или ако искаш, да си ги вземеш лично.

6

Бочо

преди 2 години

До Примитивно е И на всичкото отгоре не би излязло скъпо! Направо сме си в каменната епоха

5

Асан

преди 2 години

Колко струва кетапа :)))

4

не разбрал

преди 2 години

А ускорено плащане ще има ли?!

3

Примитивно е

преди 2 години

При съвременните технологии това трябва да е работа за 5-10 минути. Трябва да има кабинка автомат, влизаш, въвеждаш си личните данни или просто вкарваш старата книжка в системата където изкуствен интелект проверява за секунди в базата данни дали всичко е редовно след което машината ти прави снимка и на момента принтира картата и ти дава я още топла. И това следва да е безплатна услуга и да се извършва по всяко време 24/7 без почивен ден.

2

Анонимен

преди 2 години

Това ако не е рекет здраве му кажи. За тези които карат само у нас поне засега няма проблеми със старите книжки, но ако сбъркаш да караш в чужбина с изтекла книжка и те спрат жална ти майка.

1

Гост

преди 2 години

То , винаги е можело да стане за 3 дни , ама гледаха да лапат кинти от народа !