106

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен

105

Qanon

преди 3 години

Да бе говорим, че това дори НЕ СА ваксини!

104

ББ

преди 3 години

Свободата и Справедливостта са...не могат един без друг бре...маа си чалгата...не че ставаш...ама все някои ще ти се върже...подводохте милиони...а се оказахте...импотентни...каня ви на гости...не съм ***...разочарован съм!

103

ББ

преди 3 години

тоше ок...доброволна...ама като се върне заразен от чака-рака...и да е доброволна вноската ми в здравното...с което ги лекувате...а и паричките ми в бюджета през които дофинансират заплатите на директорите на болници...Свободата Санчо...криво я разбирате...е това ви изеде хебо!

102

Анонимен

преди 3 години

В дом за възрастни хора в Оберхаузен Германия трима от обитателите е трябвало да бъдат реанимирани след поставяне на третата бустерна доза от ваксината. Единият от реанимираните е починал. Съобщение в Berliner Morgen Post от 08.09.21 19:12 часа.

101

Анонимен

преди 3 години

Конституцията на България гарантира правото на всеки да избира дали да се ваксинира или не. Само неграмотни наивници могат да се хванат на евтината пропаганда на Тошко Африкански, че е необходим специален закон за това.

100

Анонимен

преди 3 години

Задължителна ваксинация за Тошко , и то в ефир , но за съжаление ваксина за идиотизъм още няма.

99

Анонимен

преди 3 години

До до 100 от 99 За какво ти е закон, в който пише, че е доброволна, след като в Конституцията го пише, която е върховен закон?!!! Това е ненужен текст, обслужващ само Тошковата пропаганда за изборите. Впрочем Тошко, ако вземе властта, пръв ще поиска да дупчи. Ако не беше така, защо предложиха Велислава за здравен министър? Всъщност Тошко иска по най-нагъл начин да ти вземе гласа, после да препоръчва ваксините, както сам казва, а накрая ще иска да те набоде. И Кацаров беше против ваксините, но..

98

до 100 от 99

преди 3 години

И последно... :) ... Може да са предлагали въпросната жена за министърка с идеята да няма правителство, както предлагаха и онзи скандалния на вътрешните работи. Когато направиш прекалено лошо предложение, няма кой да го приеме и си печеливш тогава, когато не искаш да го приемат... Ако целта е била да няма правителство, за да няма натиск за задължителна ваксинация, тогава естествено, че ще предложат неприемливи хора... :) ... И така...

97

Финансист

преди 3 години

Тошо африкански ще приема закони от името на ИТН и Герб. Тези от СДС ще търсят Бойко Борисов, за да го качат на белия кон пред Народното събрание. Остава само и бяла боя да намерят, за да го боядисат. За тази работа не става коалиционният им партньор Румен Христов. С патериците си може да плаши гаргите, но не и хората в България. Може и Александър Йорданов да го боядиса паметника на бул. Руски ! Честито на политиците !

96

до 100 от 99

преди 3 години

И още нещо... Достатъчно ми е да ми е гарантирано законово, че ваксинацията няма да е задължителна, а относно пропагандата - всеки си има глава на раменете и може сам да прецени, дали да се поддаде. Пропаганда ще има, тъй като тя се налага на целия свят от разни заинтересовани. Ако аз всеки ден по 100 пъти ти повтарям, че мравките ядат хора, ти ще ми повярваш само ако си някой ид_иот. Иначе няма да ми повярваш, колкото и да ти го повтарям...

95

до 100 от 99

преди 3 години

"По делата им ще ги познаете." ... Не ме интересува чия марионетка е Тошко. Ясно е, че е нечия. Ако приемат закон, според който ваксинацията срещу Ковид е доброволна, това на мен ми е достатъчно и бих гласувал дори за ДПС (никога не съм го правил и нямам такива намерения по принцип), ако съм сигурен, че ще го направят. Тошко и компания в момента вече са в парламента. Щом го предлагат, значи искат да го направят. Не е предизборно обещание, а предложение в парламента. Има разлика...

94

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 99 Абе, човек! На никакъв фашизъм не се противопоставя ИТН. Напротив! Той ще го затвърждава! Не четеш ли, че Тошко иска да е препоръчителна ваксинацията, т.е. да има безкрайна пропаганда? Къде бяха Тошко и Чорбанов, когато насилваха населението да се ваксинира? Нали те предлагаха Велислава Петрова от ГАВИ за здравен министър, за да дупчи наред? Тошко също е роб на фармамафията, но се прави, че е против натиска, за да трупа гласове на наивници, които, като чуят думите му, са в захлас!

93

Анонимен

преди 3 години

Браво на ИТН! Досега не съм гласувал за тях, но явно те са единствените (заедно с Радев), които се опитват по някакъв начин да се противопоставят на медицинския фашизъм. Ноември месец живот и здраве имат един глас повече от мен. Между другото тактиката да няма правителство, за да не могат западняците да ни натискат да въвеждаме задължителна ваксинация засега ми се струва, че работи... :) ... Служебно правителство няма как да поеме такава отговорност и да въведе задължителна ваксинация... :)

92

Анонимен

преди 3 години

До Аз - "Като не се ваксинира, ти заплашваш това общество да го натовариш с допълнителни проблеми, които си можел да предотвратиш." И след толкова много писания по медии ,тв и къде ли още не ,все още има не разбрали ,че като се ваксинираш освен себе си ,не предпазваш никой друг .И че като си ваксиниран ,пак заплашваш другите (може да се заразиш и да заразиш други ) .Отворете ги тия очи де .

91

Миро

преди 3 години

Има ли нещо от което да не разбират тия и особено Тошето с неговата гимназия за древни езици а?,,Компетентни"са за всичко-политика,икономика,бюджет,медицина,абе от всичко направо човек са се чуди какви са тия вундеркинди

90

Анонимен

преди 3 години

И къде точно е доказателствата, че: 1. опасен си за обществото; 2. ако се ваксинираш, не си опасен... Отговорите: 1. Точно масовата ваксинация предизвиква появата на варианти, които заобикалят ваксините. 2. Ваксината не предотвратява заразяване и предаване на болестта!

89

Аз

преди 3 години

Това да не се ваксинираш, не е съвсем право на всеки. Ако живееш в гората, ок. Но ние сме общество което живее заедно. Като не се ваксинира, ти заплашваш това общество да го натовариш с допълнителни проблеми, които си можел да предотвратиш. Това не е морално. Никой, не може да ви набоцка насила, но са в пълното си право да ви третират като опасни за обществото и неваксинираните да бъдат изключени и ограничени от това общество със пълно право.

88

Анонимен

преди 3 години

До 89: Навремето като нямаше ваксина всички карахме морбили. Синът ми беше ваксиниран, но пак се разболя от морбили преди 10 години. Цялата дандания беше 1седмица с температура и пъпки.

87

Me

преди 3 години

Ваксинацията е доброволна да. Но няма от какво да се страхувате от ваксините. Те са наистина добре изпитани и проверени. Не е нещо, което са го измислили за два месеца. Това са технологии, които се разработват от десетки години. Сега само ги нагодиха за този вирус, трябваше да намерят неговото слабо място и да ги програмират за него. Това е безопасно, абсолютно безопасно и отговорно за всеки да се имунизира.