24

Анонимен

преди 2 години

Проблемът на страни като България и Румъния е в расизмът и комплексарщината на голяма част от населението.

23

Брей,

преди 2 години

дойдоха времена на пияницата мистик + да сложа!

22

Анонимен

преди 2 години

Мрът от гладр, ама чака 5-тото си дете? За това не ви искат нормалните

21

пияница мистик

преди 2 години

Ей ги на. И там римляните в общински жилища, точно като тук. Вчера ви писах, че има една пенсионерка римлянка, дето живее близо до мен, в центъра на София в общинско жилище и взима към 1500лв на месец от какво ли не. Интеграции, ТЕЛК, Борисовки - 50лв, 920лв за придружител, 550лв за енергия за 5 месеца...Даже наема и го плаща общината, а жилището общинско :))) Тя ми се е хвалила и има наглостта веднъж да ми каже дори: "Вие българите трябва да работите, за да ни давате на нас, ромите"

20

Анонимен

преди 2 години

При Ромите проблема е че 99.9% развалят името на останалите и който не е живял с тях, не трябва да има право да обвинява хората в расизъм и какво ли не. Щеше да е по-интересно тези от дойчето да разровят малко - защо са ги изселили от центъра (почти на 100% са обитава ли са чужди имоти) и как точно се "заселваш до сметището", защото там си има тартори и до нещо доходоносно току-тъй, само по твое желания, няма кой да те допусне.

19

Hoho_Boho

преди 2 години

"Пата Рът е най-голямото сметище в Румъния.." В продължение на 70 години там се стоварваха необработени отпадъци.." "Никой не заслужава да живее там"...КАЖЕТЕ, В ТОЗИ СЛУЧАЙ, КАКВА ВИНА ИМАТ РОМИТЕ?

18

Светозар

преди 2 години

Статия на Дойче Веле. С други думи на Сорос и компания. Дойче Веле пускат същите сърцераздирателни статии и за нещастните афганистански талибани, които трябва да приемем в Европа. Е, от време на време, става малко Батаклан, ама карай да върви. Трябва да сме толеррасти.

17

HMLF

преди 2 години

До кога на полухората ще им казвате роми, те са си мръсни ман*гас*ари! До кога ще раждат на 13-14, ще ми вдигате осигуровки, пенсионна възраст и какво ли не само да ги изхранваме! Ако нормален българин забремени момиче на 13, няма да излезе цял живот от затворите. Кога ще се проуме, че зарадати тази неграмотно с**** страдаме всички, до кога ще се търпи това?

16

Анонимен

преди 2 години

И на кой му пукса ! Тука така е и до Буковлък има бедни ровещи роми и богати с палати !

15

Анонимен

преди 2 години

че то и в бг е същото

14

ИСТОРИЯ

преди 2 години

Хората забравят бързо .Още се смея на ентусиазма на ЕС преди да приемат България и Румъния в Съюза - Имаше доклади че не се спазват правата на Ромите в двете Държави , офертата беше да влезем в ЕС и Ромите ще се приемат и интегрират в старите членки .След 5 години интеграция за ромите имаше друга оферта - 600 евро , самолетен билет и повече да не се връщате .

13

Анонимен

преди 2 години

Не моеш ги спря да са там и да са такива ! Кво да правиш, ген...

12

Анонимен

преди 2 години

Митко-чорапът, Президент!

11

Анонимен

преди 2 години

Хохавелите живеят там доброволно, защото не искат да работят и това е така в цял свят. Кой се учудва? Те са си такива и такива ще си заминат до края на света. Измeт, живееща в измeт.

10

Меркел?

преди 2 години

Меркел къде спи. Да ги прибира. А и да прибере *** в Германия. Така де, в един съюз сме. Да прояви солидарност. Стига е прибирала чужди роми.

9

Мангалия

преди 2 години

Освен в бг никъде другаде няма "роми".

8

Анонимен

преди 2 години

Имаме си наши такива...сега па да мислиме и за румънските ли?

7

Анонимен

преди 2 години

а ние ги правим премиери, президенти и т.н. затова румънците са по-добре от нас

6

МНЕНИЕ

преди 2 години

Всеки Политик нарича расизъм думи против ромите , даже смениха термина .Обаче никой Политик не дава решение на проблема с интеграцията .Преди 25 години ЕС изсипа милиарди евра за ромското включване , това раздаване на пари приключи преди 5 години , спряха проектите защото не се получи .Ромите също са хора , но има нещо което не става с тях .Те са проблем от когато има Свят - през войните даже не са ги взимали в армията .Проблема не е социалната мрежа , лично мое мнение , гена е .

5

Анонимен

преди 2 години

Ако бях на мястото на тези клети хора щях да се откажа от румънското си гражданство и да отида в Германия и Норвегия като бежанец.