72

Анонимен

преди 2 години

Какво значи първа дама, изобщо ?? Да се покаже, че президентът има законна съпруга, която да се показва от време на време до него. Нищо повече. Едно нищо не значещо понятие, което внесохме и ние, да не изостанем от цивилизования свят.

71

Отдел "Кадри&qu

преди 2 години

Мелания ще прави това което пише в договора и с Тръмп, иначе децата и няма да получат и цент от парите на стареца Тръмп . Така че служителката в Тръмп Организейшън , не само че ще влезе в Белия дом ако Тръмп стане президент отново ,ами и ще се усмихва и ще го държи за ръката и вечер ще му прави бибитки .... докато на Доналд не му омръзне .

70

До Авторката

преди 2 години

Сигурнали си ?Ти лично я попита. И тя така ти отговори ?

69

С всичките страни

преди 2 години

НРБ е имала търговски взаимоотношения. Това е вярно, биха могли някакви моряци или туристи да внесат Кастор, но няма логикаа, Живков търгуваше с всички земеделска продукция и т.н. Но няма логика - той се беше доверил на швейцарците да пазят златния резерв и беше проевропейски ориентиран особено дъщеря му Людмила Живкова! Обаче по времето след Пражката пролет , където е действано по разпоредби от Ялта с всички страни е имало много голям контрол и

68

Четири страни

преди 2 години

В Европа расте Кастор в две трудно в две лесно - Португалия (едва ли) Испания (най-вероятно) Италия (вероятно - Сицилия, Сардиния) Гърция - да със всичките страни сме си имали взимане даване тогава, но след Марков си нямахме! Не много умно убийство ако беше ДС!

67

Да ви питам:

преди 2 години

В смисъл публична тайна е, че самият Живков пусна Георги Марков да си ходи - питам един въпрос: ако е искал да го очисти не можеше ли да го очисти тук или там и не толкова зрелищно и не със суровина до която няма достъп и друго легенди се носят, че ДС са си скубали косите и са се клели, че не са те и че цялата легенда с това, че убийството на Марков било за рождения ден на Живков е пълна пропаганда на някой! Много за *** ги мислите!

66

Касторът

преди 2 години

Е известен като най-отровното растение на света. Но понеже всички знаят,че е така случайте на отравяне с него са много редки и тука е проблемът географски казано - расте в САЩ близо до Лос Анджелис - Симеон 2 дали е ходил там? Обаче най- големия майтап е , че не расте в България, Румъния , СССР - расте в Гърция, расте в Испания в най-южните региони, субтропичен или тропичен климат....

65

Залагам на:

преди 2 години

Испания за произход на отровата, а за извършител искаш нещо да се свърши както трябва свърши си го сам!Симеончооооо, Симеончо - между другото има един скрап свързан с растението Кастор - екстракт от листата се използва за лечение на някой неща свързани с черния дроб, доказано е чрез експерименти върху плъхове.

64

Рицинът

преди 2 години

Е ензим от растение, което не вирее в България климатично. Расте много по на Юг,но интересното е че е сложен ензим и в зависимост от почвите и географското естоположение сега може да се установи с химически анализ откъде е произхода на отровата.

63

Събитията:

преди 2 години

Това убийство накланя общественото мнение на Европа към ненавист и стигматизация на Живков режим. Отказват се правни доводи свързани с Ялта. Второто убийство на дъщерята на Живков предизвиква мракобесие вътре в самата страна.И после идва поговорката:Риба се лови най-добре в много мътни води!90-те пълен терор над местното население от криминалния контингент пуснат от затвора или новосъздаден. 01-10 година връща се Сакскобурга като спасител - великият обир на 21 век

62

Анонимен

преди 2 години

Какво ще говорите вие за Мелания ве плъхове неща стни? Къде сте вие, къде е класа на Мелания, !

61

Събитията:

преди 2 години

Двете убийства са хирургични. За убийството на Георги Марков цяла Европа нарича Живков ТОТАЛИТАРИСТ, УБИЕЦ и т.н и т.н. Обаче нито Живков нито ДС - Държавна сигурност имат нещо общо с този атентат. Той е черен флаг. По няколко причини - Марков е убит с чадър от който е изстреляна капсула с рицин. Убиеца му е неизвестен, обаче забравят да ви кажат, че това растение и неговата отрова имат отпечатък който води към Испания, а не България. И между другото Живков и ДС не тровят! Стрелят!

60

Събитията:

преди 2 години

Страната е извършен преврат - премахнат е чл. 1 от старата Конституция - БКП единствена партия и много шум за нищо! В сенките е премахнат златния резерв на страната, подпалени са сгради с документи за неговия точен размер, все едно никога не го е имало. Златото в чужди банки е изнесено зад океана като са оставени 5 % за главния превратаджия Симеон 2 Сакскобурготски, които той не може да пипне, защото няма ордер от БНБ, но той му измисля друго предназначение-обаче лъже няма валиден ордер

59

Събитията ли?

преди 2 години

1980 - Златен стандарт, някой иска да си вдигне фискалният резерв, обаче му трябва злато за да го направи, НРБ има злато и е от източния блок на Ялта и като цяло под егидата на СССР, ама не съвсем. С един куршум два заека. Трепем комунисти и краднем два милиарда за Форд Нокс. Тайното оръжие Симеон 2. Преврат - и то кървав. Убиват се двама души журналистът Георги Марков и се натопява режима на Живков, убива се и Людмила Живкова през 1981. Обработва се половината Политбюро да бъде свален Живков.

58

Исторически:

преди 2 години

Симеон 2 Сакскобурготски е Третият райх ... Той е един от големите продукти на Третия райх от плана за нацистка аристокрация. Той е син на Фердинант и Мери Белгийска и всичко направено тук е престъпление срещу човечеството, но се мълчи защото играят едни пари.

57

Симеон 2 крещи:

преди 2 години

Не бях аз хората ми бяха!Което само трябва да ти говори, че е бил той!Хората с определено IQ над 70 ясно осъзнават, че всичко, което е направил е по отмъщение по нацистки и че щетите са колосални не само върху населението, но и върху държавата.Но идва въпроса защо цяла Европа гледа и позволява това. И велики Американофиле наричаш себе си Европеец, но не и Българин.

56

Кой ти казал:

преди 2 години

Че съм русофилски ***? Напротив аз съм антинацистки ***, а врагът на моя враг е мой приятел или поне доверен съветник. Осъзнавайки факта, че присъждайки имотите на Борис 3 на Симеон 2 Сакскобурготски, който е последният жив съюзник на Адолф Хитлер, който не е подписал своята абдикация, защото не е знаел да пише , а регента е подписал или е държал ръката му Страсбург легитимират и амнистират съпричастност към Третия райх!

55

Съдбата казват:

преди 2 години

Fortes fortuna adiuvatПомагала на смелите!В тази мъдрост се крие и нещо друго. Тази мъдрост нейният произход е преди Библията и даже преди едни събития да се случат.Което те кара да си задаваш някой въпроси, дали съдбата и е хубаво някой да изземва ролята и'. И дали някой или нещо не е променило плановете на съдбата в своя полза. В такъв случай съдбата вероятно ще направи нещо по въпроса!Което е многозначно и многослойно твърдение!

54

Анонимен

преди 2 години

Да не се притеснява, няма да е никога да е първа дама вече.

53

Анонимен

преди 2 години

Няма страшно, повече няма да е. Да не се притеснява толкова.