50

До Електра

преди 2 години

Плъхове са изплюли такива като теб!

49

Анонимен

преди 2 години

ДаАаааааа !Колкото по бързо,толкова по добре!

48

Анонимен

преди 2 години

НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

47

до 61

преди 2 години

много точно, България има икономически бум точно в годините когато за забранени партиите. Факт неоспорим.

46

Анонимен

преди 2 години

закривай всички партии и като 34 та година забрана. Нали все цитирате България и просперитета и през 39 та година. Еми точно тогава е паднало напълно бремето на партизанщината в България

45

Анонимен

преди 2 години

На 19 май 1934 г. България осъмва с манифест за преврат. Документът е разлепен по улици и площади, народът се тълпи и чете: Българи! Досегашната партийна политическа система окончателно се провали. Пълното разложение на партиите дълбоко засегна обществото, държавата и народното стопанство. Последвалата от това морално-политическа криза рискуваше да се обърне в държавна. Последен изход от това състояние на днешната гавра на партийните хора с народ и държава. Това състояние не позволява да се създаде една стабилна и творческа власт. Партийните и лични разпри не дадоха възможност не само да се р

44

Анонимен

преди 2 години

аман от разбирачи кой за какво ставал и имал капацитет.

43

Цецка нищо не е!

преди 2 години

Ако Бойко Борисов посочи дс-агент Виктор /Петър Стоянов/ за кандидат-президент, това означава, че грешката му в предишните президентски избори с посочването на Цецка Цачева не е нищо, в сравнение с новото му предложение. И това няма да е грешка, а престъпление спрямо избирателите-европейци.

42

Анонимен

преди 2 години

До Краси Ибисъ в гъзо

41

Краси

преди 2 години

До Електра Др.Тъпаков,пише се култУрист!

40

paul61

преди 2 години

Какво значение имат изборите , народа е *** и избира само стари провалени политици . Докато не даде шанс на такъв като Слави няма да има развитие на България . Христо Иванов новия месия , ами не е ли той точно стария правосъден министър на Боко ? А преди това беше ли известен на някой /като изключим Прокопиев / та се изказва за предложените от Слави министри и техните качества ? Може ли човек който никога нищо не е работил да има претенция че е компетентен за каквото и да е ?

39

Електра

преди 2 години

Прав е двата Харвардски плъха Канадеца и любовницата на Култориста Асенка , от служебното Каунско правителство, както и Мая Костинбродска, заедно с Краднелия ***, казаха, че Герб краде по 12 милиарда на година. ТОВА ПРАВИ ПО ЕДИН МИЛИАРД НА МЕСЕЦ, КАУНА РАДЕФ Е НА ВЛАСТ 5 МЕСЕЦА, И СЕ ОЧАКВА ДА Е НА ВЛАСТ ОЩЕ ДВА МЕСЕЦА, КЪДЕ СА ТОГАВА 7 МИЛИАРДА, КОИТО НЕ СА ОТКРАДНАТИ ВЕЧЕ, И ЗАЩО ТИЯ НЕКАДЪРНИЦИ И ЛЪЖЦИ, ГОВОРЯТ, ЧЕ ПАРИ НЯМА...

38

Тренчо Пиперков

преди 2 години

Ами защо пък не? Да го избереме Кирчо либерало за премиер и канадските долари ще потекат към България като пълноводна река!

37

Анонимен

преди 2 години

Изпечен лъжец и изпечен крадец- канадеца и цъклю. Тези ли са поредния проект? До тях ли опряхме? Ужас!

36

asd

преди 2 години

Имат потенциал да са поредния проект на задкулисието.

35

Анонимен

преди 2 години

Както очаквах, пълна скръб са тези аматьорчета......хахахаха :)) Ако имаха собствено мнение и характер, немаше да споменават Кирчо и ония с уплашения поглед за алтернатива......хахахаха :)))

34

=

преди 2 години

Партията на Радев с парите на Бобокови и начело с кирчо и асенчо няма потенциал да мине 4 %. А вчерашия резил в парламента може да ги откаже дори и да опитат.Интересно на какво са разчитали "харвардите" след като са в непрестанна конфронтация с ГЕРБ и ДПС,а отскоро и с БСП и ИТН.Как да им одобрят коригиран бюджет и няколко икономически закона,след като надменните харвардчета не са разменили и дума с лидерите на тези партии?Накрая им казаха в прав текст-нямате мнозинство,не може да управлявате

33

Анонимен

преди 2 години

Общо взето в България от край време най-вярната приказка е крадецът вика дръжте крадецът.

32

Гледай ти гледай

преди 2 години

те измамниците на такива като тебе много се радват дето са алчни и искат още и още пари, дето търкат билетчета и си мислят, че ще станат милионери. 90 процента от измамническите схеми са такива. А истината, че се напредва само с упорит, постоянен и целенасочен труд. Всеки който обещава друго - иска да те измами и ограби.

31

не ве !

преди 2 години

До Истината...Комунистите са виновни , само че , нищо че и в другите държави където е имало и ТАМ комунизъм , са къде - къде ПО от България !