53

Анонимен

преди 2 години

Сега пък инструмент за натиск стана спецпрокуратурата?Защо не се самосезира питаха други,а като се самосезира,защото се предполага корупция,ами богата партия сте,да се "чудиш" откъде печелите вече цяла година,че и протести за богаташи издиплихте?Както и да е няма да има доказателства,а Дончева може и да не се върне от Виена.

52

Не е така

преди 2 години

Не е безобразен, защото отзад прозира образът на другаря Радев !

51

Малко за политика

преди 2 години

Целият този ПодкупГейт предполага у ИТН или политическо слабоумие, или умишлено саботиране на съставянето на правителство на промяната с участието на ИБГНИ след следващите избори. Какво ни се казва: Имало среща (никой не отрича), показвали се някакви листчета (не е сигурно), Дончева търсила хора за подкрепа на трети кабинет с мандата на ИБГНИ (може би). По нататък?

50

Нищо ново

преди 2 години

До Анонимен 51: "няма частни разговори между зам. председател на НС и депутат, когато касае партии, парламент и правителство"? Такива като теб правят тюрлюгювеч от понятията, като им подменят смисъла. Има частни разговори - това са разговори между двама човека, както се казва, на четири очи. А разговорите между институции или организации са друго нещо - там има предварително уведомяване, протокол и подписване на документи. Схващаш ли разликата?

49

Когато Хаджигенов

преди 2 години

коментира лица от други партии,той веднага вади общ извод,че цялата система,на която те са представители,е вредна и трябва да бъде премахната.Когато обаче излизат кирливи ризи(или комбинизони)от неговата мутренска партия,това са частни разговори,които не са индикатор за нравите при мутрите.Народът е казал:"както дяволът чете Евангелието". Такива са коментарите на Хаджигенов,фарисейски и по двойствени стандарти.

48

ХАДЖИГЕНОМ Е ЯСЕН...

преди 2 години

ДЕЙСТВАЩ АГЕНТ НА ДАНС........ ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ДЖЕНДЪРИТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ........ЛИЧНО ОСТРИЕ НА МУТРИТЕ ОКОЛО РУМЕН РАДЕВ.......

47

Анонимен

преди 2 години

Алоо мераклията министър колко ти и тарифата?

46

Анонимен

преди 2 години

Ей, хаджи нищов, няма частни разговори между зам. председател на НС и депутат, когато касае партии, парламент и правителство. Нарича се интриги, използване на служебно положение и корупционни практики. Но, ти си същия фекал, така, че не се изненадвам на поредната ти лъжа. А, още: хаджи нищов - нещо за разкритията, че си агент на ДАНС и пЕДераслък да кажеш?

45

ПроСоТо

преди 2 години

както обикновено,Хаджигенов е точен,ясен и логичен!..Какво "неправомерно" е казал?.Какво искате вие,които го подлайвате?..-"Да вземе страна и да започне да плюе" КАТО ВАС ли?..Ами човека е на ниво бе!..Не можете да го оцените от тролската си камбанарийка..

44

Сата НАТО

преди 2 години

Ако ИТН бяха искрени противници на Борисов и ако наистина им е направила такова предложение, щяха кротко да и кажат - "не на нас тия, не ни цепи нас, ние сме от вашия отбор". Фактът че крещят и обвиняват означава, че играят за ГЕРБ и не им пука за протеста като движение и идеология въобще.

43

Анонимен

преди 2 години

Според мене ходът на Дончева - да изтроли ИТН, е правилен. От него възможните изходи са два - или истинските протестъри от ИТН се отцепват от Слави и Тошко, които вече се засветиха като слуги на Тик вата. Или пък, както стана сега, чакгарите още повече се самоизобличават като слуги на Тик вата.

42

Анонимен

преди 2 години

Мравин меката китка ще види парламент през крив макарон вече

41

БГ Гражданин

преди 2 години

Квот Танчето такова и Бистришкоро Тиквениче. Да споменем пак П,К,П за слабата памет на герберските калинки.

40

Недоразбрал

преди 2 години

Тоя и останалите отровни гъби начело с Мая ра з по ре тината,ще видят следващ парламент единствено и само с машинките на Мадуро,фалшификациите на Грипена и милионите на олигарсите!Ако беше до народна любов,нямаше да вземат и един процент!!

39

Анонимен

преди 2 години

Танчето е проста турбоселянка от махала Ковачевци. Кво искате от една мухлясала стара мома. А Хаджи Генчо го раздава по Левия тротуар и е агент на ДАНС. Малеееееее.....

38

Крюшо Котака

преди 2 години

И тоя мутренски адвокат почна да дава акъл! До къде я докарахме!

37

Анонимен

преди 2 години

Отново се появи този от Днес който ме блокирайте когато казвам истината

36

Анонимен

преди 2 години

Тия са пътници!!!!!

35

Анонимен

преди 2 години

Не знам как я мислят тези хора, но от всички протестърите са най-противни. Те и до сега не бяха обичани и затова взеха само 5%. Могат д се набутат в Парламента само с фалшификации.

34

Преференциите

преди 2 години

Трябва да бъдат отрицателни. Да се знае кого народът не ще в политиката.