116

Анонимен

преди 2 години

Че то това хляб ли е дето се продава в магазина,фуражна пшеница +знайна и незнайна химия ти я предлагат за хляб,не мерси без хляб никой не е умрял има много други заместители ,не купувайте хляб масово една седмица,и ще видите как ще се променят цените надолу.

115

Анонимен

преди 2 години

Инфлацията е причината всичко да поскъпва.

114

Анонимен

преди 2 години

До хмpravilno bi gi v umnicite tiq raboti cenite se vodqt po minimalnata zaplata govedca ne po maximuma Bil Geits leb ne qde i Soros

113

хм

преди 2 години

До Анонимен 112 как определяш висока заплата? ако взимаш 50 000 на месец и хляба е 1 000 ? каква заплата е това?

112

Иванчо

преди 2 години

Нивото на дохода се определя чрез покупателната способност спрямо него - колко яйца може да си купиш с заплатата си например. Така че коментарите преди мен са основателни - не дохода а цените определят нивото.

111

до 123

преди 2 години

Правилно цената определя статуса на живот, няма значение колко взимаш има значение кое колко струва!

110

Какво

преди 2 години

рече, те са заимосвързани - нисък доход + ниски цени е като висок доход + високи цени. Дали ще взимаш 100 лв и хляба ще е 1 лв или ще взимаш 200 лв и хляба ще е 2 лв е едно и също

109

Анонимен

преди 2 години

Не са ни високи цените ниски са ни доходите затова ще сме винаги бедни докато се съгласяваме да работим за заплати които покриват единствено най-наложащите ни разходи.

108

Анонимен

преди 2 години

Какво чакате, братя, да се обединим и да свалим метежника Радев и крадливата шайка от служебния кабинет. Цените растат, пренасочват се пари и потъват в съмнителни търгове и планират разграбването на държавния резерв. Слугата на Радев Ивайло Мирчев вече е входирал проектозакон за приватизация на държавните резерви. За бога, братя, на оръжие.

107

Анонимен

преди 2 години

Дойдоха к0мунетата на власт и цените тръгнаха нагоре. Още 6 месеца на власт и пак ще фалират държавата както направиха при Виденов.

106

Кака Мара

преди 2 години

Радев,не е поскъпнал само хляба _ защо сега всичко поголовно поскъпва ?!

105

Диана

преди 2 години

До Анонимен112 Парите никога не стигат!Колкото и пари да имат тези алчни "бизнесмени", никога няма да са им достатъчно за да се охарчат с нови технологии или по-високо заплати на персонала...Защото това не са бизнесмени, а насила хубост и насила хубост не става...

104

Диана

преди 2 години

Разбира се, че ще поскъпва хляба - БСП непрекъснато ни внушават, че ни чака криза...Криза, защото трябва да се попълнят резервите, които източи вирусчето у нас...Забележете: за да попълнят РЕЗЕРВИТЕ, хората ще трябва да влезнат в КРИЗА! А резервите всъщност може и да се попълват по-дълго време, не е необходимо да влизаме в нова криза за да попълним резервите! Защо ли някои предпочитат да изтормозят народа, но да съберат бързо тези пари?! Кой знае в кои резерви джобове ще се насочат, значи...

103

Анонимен

преди 2 години

А кое поевтинява???

102

Анонимен

преди 2 години

За да има висока производителност на труда, на базата на които да се получават високи заплати, трябва да има .... високи заплати - затворен кръг. Високите заплати са стимула за дебеловратите бизнесмени да използват вископроизводителни технологии, а не нискоквалифициран ръчен труд, както е сега. С други думи труда на хората трябва да стане много скъп за дебеловратите, за да вървим напред, вместо мантрата властваща досега, че евтиния труд привличал чужди инвестиции, а резултата всички го виждате.

101

Анонимен

преди 2 години

Цената на петрола примерно пада рязко, но бензинът у нас НИКОГА не пада значително. Само банкерите са виновни, а?... Същата работа и за много други неща.

100

Анонимен

преди 2 години

"За бога брате ,спрете да ядете хляб и ще фалират тарикатите ..." - - Спрете изобщо да ядете, защото тарикатите бързо ще се преориентират към каквото ядете/пиете.

99

Анонимен

преди 2 години

И брашното и маята поскъпнаха, но все още е оферта да си месите хляба сами или с хлебопекарна, вместо да ядете купешките ***.

98

Анонимен

преди 2 години

До Не се карайте А какво прави държавата по въпроса? Или за това нямаш остроумен отговор?

97

Не се карайте

преди 2 години

Това което се случва се нарича ИНФЛАЦИЯ!не са ви виновни производителите или земеделците, виновни са банкерите и печатането на пари. но за съжаление плебса няма финансова култура да разбере кой го граби.