15

До анонимен 12

преди 2 години

Кви 5000 минимална те гонят не знам. Очевидно е, че не живееш в Англия и идея си нямаш от живота тук! Това са 60 000 годишно. Пари, които мноооого малко от трудещите се получават. Един юрист в Лондон взима около 70 000! Средната заплата е около 35к годишно. Надявам се албиноса да яде хурката за тези си действия. Вместо да обложи мултимилионерите и собствениците на земя пак обикновения човек ще плати сметката.

14

До анонимен 12

преди 2 години

Кви £5000 минимална те гонят не знам. Очевидно е, че не живееш в Англия и идея си нямаш от живота тук! Това са £60 000 годишно. Пари, които мноооого малко от трудещите се получават. Един юрист в Лондон взима около 70 000! Средната заплата е около £35к годишно. Надявам се албиноса да яде хурката за тези си действия. Вместо да обложи мултимилионерите и собствениците на земя пак обикновения човек ще плати сметката.

13

Анонимен

преди 2 години

МАФИЯ! Краде от хората под форма на данъци за да храни фармамафията. Ан ате ***!

12

Анонимен

преди 2 години

В тая криза и 1 стотинка ако се вдигнат данъците в българия ще стане война.хората нямат пари да си платът тока и за хляб.

11

Анонимен

преди 2 години

Да *** минималната е 5000 паунда.а в бг 100 лева.бълйа ги охапала няма да осетат.иначе една бира струва 2,50 паунда.

10

Анонимен

преди 2 години

А които не се осигорява защо трябва да плаща.аз живея в гората с животните не искам да плащам.тия озлезнаха от европа и 2 месеца и са на нула.

9

Анонимен

преди 2 години

НЯма лошо поне не са васали на немците както жалките французи

8

До 7

преди 2 години

От 3 дена се говори за това и само либералите са против. Така че считай го за прието.

7

Браво бе

преди 2 години

Обикновено на Днес им трябват 3-5 работни дни за да отразят някоя новина, но сега са учудващо пъргави. Парламентът ще го гласува след няколко часа, но ЛЕлка вече го знае.

6

Христо Христов

преди 2 години

Чест му прави, че признава за проблема и търси решение максимално бързо. Да видим, кога ек ще направят същото.ПП. Съдейки по мерките срещу КОВИД - вероятно чак след като сащ ПАК им наритат за'дниците.

5

Русия

преди 2 години

Инцестити почнаа да свикват саму хлеб как у ФАЩ без ток вуда нафта итн

4

Анонимен

преди 2 години

TREBE MNOGO ZA PAKITATA INDIICITE I T.N.

3

Анонимен

преди 2 години

Трябва да се плащат социалните придобивки на новите британци - сюнети, 15 деца, наследени болести характерни за деца с родители близки роднини, честият диабет на благородното населени на Африка Долно да обогати Британия и прочие. Жидомасонът Фараж беше само част от спектакъла. Не, че им беше нужен ЕС на британците, но и излизането от там беше пак така катастрофално. Целта беше да няма приток на бели от хора от Източна Европа на Острова. Такава беше тайната идея на брекзита.

2

Бай Асен Циганина

преди 2 години

До Джо - Точно това щях да кажа. А после помниш ли, как се извъртя като настъпана змия и каза че таково нещо никога не е предлагано. АХХАХАХ.

1

Джо

преди 2 години

Ха ха, как ги прекараха, не е истина. Нали Фураж им обещаваше по 350 млн паунда на седмица след излизането им от ЕС? Ко стана?