215

Ало полезния

преди 2 години

Дето се ваксинирал пък заразил майка си.

214

Анонимен

преди 2 години

В дом за възрастни хора в Оберхаузен Германия трима от обитателите е трябвало да бъдат реанимирани след поставяне на третата бустерна доза от ваксината.Съобщение в Berliner Morgen Post от 08.09.21 19:12 часа.

213

до Мъка

преди 2 години

Не съм сигурен, но това не е повод да се ваксинирам.Преценил съм си риска, не се притеснявам от настинка.Ти сигурен ли си, че утре няма да те блъсне кола.Това спира ли те да шофираш или да ходиш пеша?

212

Дано е полезно

преди 2 години

Понеже се смятам за интелигентен ваксиниран човек ще си споделя тук личната история с Ковид, споделям за трети път днес. В момента майка ми е хоспитализирана в тежко състояние след домашно лечение и след отказ да се ваксинира. Тя уж също е интелигентна, но не успяхме да я убедим. Обича да чете списание 8 и да се лекува с билки...Всички от семейството са ваксинирани и са били до нея за последните 10 дни. С много леки симптоми на главоболие и отпадналост, но никой не се разболя, дори по-уязвимите!

211

Хахаха

преди 2 години

До Иван Е като гледаш другите страни погледни и процента на ваксинираните им.А и при нас всичко се лекува с ракия.

210

До Мангъра

преди 2 години

Поне толкова от ваксинираните хипохондрици ще ги сполети същата съдба.

209

Иван

преди 2 години

Смятайте какво ни е здравеопазването ... в цивилизованите страни смъртността е в пъти по-ниска ... разбира се има и други фактори, начин на живот, храна, стрес и т.н. , изключително тъжна статистика!

208

Мангъра отговаря

преди 2 години

Утре още 200 поклонника на Мангъра и подръжници на теоритята за плоската земя ще заминат на пътешествие до отвъдното. Там ще разкажат за сляпата еволюция, ваксината, патерицата и бай ви Г***нья как е най хитър със мусклете с ивермектин и витамин ц.

207

Ямболски цървул

преди 2 години

Боли ме пръста - ковид!

206

Цървул

преди 2 години

До Анонимен И ваксинираните няма да ги подмине

205

Анонимен

преди 2 години

До Мангъра 212Ти ходи лично да ги броиш ли?

204

до Мангъра

преди 2 години

Всеки който върви срещу Природата, в крайна сметка стига до сляпа еволюционна пътека, ама ти си лалай.Ваксината е патерица за хора дето имат куц имунитет-На здравите само им пречи.Аъ със здраве и дано не ти е здрава патерицата

203

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 204 __ ТРЕТАТА ДОЗА Е ЗА УСИЛВАНЕ НА ЕФЕКТА ОТ ИМУНИЗАЦИЯТА ( увеличава срока и плътността на формираните имунни клетки - т-лимфоцити). ЧЕТВЪРТАТА ДОЗА - НЕ ЗНАМ ИМА ЛИ ТАКЪВ ВАРИАНТ (като сега обсъждат третата напр. CDC в САЩ ), НО ВЕРОЯТНО Е ПРЕЛЮДИЯ КЪМ ВАКСИНАЦИОННИТЕ ЦИКЛИ ПОДОБНО НА ГРИПА И Е ПОРОДЕНА ОТ ИЗМЕНЧИВОСТТА НА ВИРУСА.

202

Мангъра отговаря на

преди 2 години

Естественият подбор означава също и че по-способните (ителигентните) ще оцелеят... в миналото по слабите, нефелните и тъпите са били изяждани от по силните зашото не могат да бягат или да се крият. В днешно време мангъровци с гол гъзз вирус мачкат :))) хахахахах

201

Анонимен

преди 2 години

Въпрос на време е, да си оправим пенсионното осигуряване

200

Анонимен

преди 2 години

Какво те вълнува? Нали си боцнат.

199

Анонимен

преди 2 години

още много антиваксъри ще измрат от ковид.

198

Анонимен

преди 2 години

Спрете да пишете колко са заразени и колко са починали! Спрете с тази статистика! Дайте както е в Индия и това е....Какъв е смисъла? Важното е заведенията да работят. Хората искат да се забавляват. Водачът на ресторантьорите не спазва наредбите, защото зад гърба му е Боко," който е загрижен за живота на народа". .Онзи ден Петко рева и той как ще умре от глад и междувременно си качи селфита в инстаграм с жена си на луксозна почивка някъде си..така ли се държи притеснен финансово човек?

197

до 218

преди 2 години

Естествения подбор винаги го има.Само безсмъртни няма.

196

До 218

преди 2 години

Естественият подбор е много широко понятие, но по отношение на това, за което човек е ваксиниран, естествения подбор го няма.