16

Анонимен

преди 2 години

Уж резервации нямат,а вдигат рязко цените на имотите.Не че някой ги купува, ама пак да ударят кьоравото.

15

Щерю

преди 2 години

Загледайте планината на кадрите над град Банско. Прилича на огромна пирамида (обрасла с дървета). Също такава огромна пирамида има и до град Сливен...

14

Анонимен

преди 2 години

оставихте на Марк Жирардели да ви разбие хубавия курорт, презастрои ви го, сега гледате едни празни сгради

13

Анонимен

преди 2 години

Хаха. Те хората са още по плажовете в Гърция, вие искате да ви идват в хотелите да карат ски.

12

Анонимен

преди 2 години

Туризмът не е жизненоважен отрасъл.

11

Анонимен

преди 2 години

Притеснени от липсата на туристи, притеснени от цената на тока... Аз пък съм притеснен от високите им цени, притеснен съм, че въпреки , че им намалиха ДДС-то това не се отрази изобщо на цените, даже те се повишиха..

10

Пустиняк

преди 2 години

Айди ития кожодери ревнаха, до сега гларусите сега кефалите. А кой сади компир по нивите или вече са писти.

9

Анонимен

преди 2 години

Ми те чуждестранните туристи не са ***, преди да резервират четат. А това което виждат е, че - ваксиниран персонал няма. Мерки - няма. Вирус - има. И на никой не му се рискува, при условие, че алпите са им по-близо, а там ваксинацията е наваксала и то без фалшивите сертификати, дето се издават при нас.

8

Рецепта

преди 2 години

Дедите на тези планински индивиди са карали зимата с 40 буркана телешко сега свикнаха да продават кебапчета по 9 лв бройката на заблудени чужденци. Е, дано не са забравили как се слага телешко в буркан. Да им припомня: месото се реже на купчета, вари се, най-добре с овча лой да не загори в казана, като уври се слага в буркани, които се кипват за да се стерилизират. Само сол на месото, друго не се слага. Хайде, планинари, сполай ви. И дърва да има, ще избутате да се изпролети.

7

Анонимен

преди 2 години

Тез пък... тя цялата държава тръгнала да ходи на м***ната си, те за един сезон в едно Банско се запритеснявали. Че ако е така, да споделя че се притеснявам и от един бомбирал буркан на съседа от 7-мия етаж, дето го е изнесълв коридора?

6

Анонимен

преди 2 години

Ами аз като редовен турист да обЕсня: ранни резервации не се стимулират с високи цени, не може да сложиш реална цена 4 месеца преди сезона, нормално е цената да е поне наполовина. Така се прави и със самолетните билети и всичко. Ааа чакай, сетих се, мутрите се опитват да си избият загубите от миналата година с двойни цени. Е нема да стане, тази година ще съм на частна квартира, както бях лятото. Успех на бранша в дрането на кожи!!!

5

1-н

преди 2 години

Сега е време да се строи ударно

4

Анонимен

преди 2 години

Ората немат пари за леп какво море каква планина.

3

мунчо

преди 2 години

при тези мерки никой от сега няма да си люсне парите за след 4-5 месеца. зимата почти всичко е на закрито и може до тогава да обявят, че без жълта книжка и 2 + 2 бустера само под звездите ви се полага да отседнете / вечеряте/ пазарувате/ дишате. честито ви ново робство и тиранство... уж големи либерали са в ЕС, но за наше здраве чудеса от фашизъм ще въведат.

2

Анонимен

преди 2 години

Да се бяха ваксинирали, да бяха обявили че ще приемат само ваксинирани клиенти. Сега хленчете с кръчмаря алибегов, но аз няма да гласувам за партия която обещава компенсация на кръчмарите.

1

Анонимен

преди 2 години

Някой да ги информира че има ковид. На хората не им е точно до банско. Сега усещам и тези ще искат помощи от държавата. А ужким беше капитализъм, па то се оказа социализъм и всеки чака на държавата.