54

преди 16 години

toia nomer 18 napravo me razbi! sigurno e niakoi 80-godi6en biv6 komunisti4eski daskal!:) a za uniformite, ne e 4ak tolkova lo6a ideia, no primerno petak da se hodi koi kakto si iska, a prez ostanalite dni s uniforma, koiato da ne e ne6to hiper konservativno de!

53

преди 16 години

АБСОЛЮТЕН НЕКАДЪРНИК СТЕ Г-Н МИНИСТЪР.

52

знаещ

преди 16 години

Тия униформи ще грътнат отново няколко милиона от който някой БАТКО ще прибере парите с г-н ВЪЛЧЕВ изпичен мошеник и крадец и всичко ще бъде поредният фарс в БАНАНОВАТА РЕПУБЛИКА!!!кво стана с ДЕТСКИТЕ ЛАГЕРИ дето по бедните деца ходеха на море и почивка г-н ВЪЛЧЕВ!??***

51

dido

преди 16 години

Този Вълчев ли е незнам си къф да вземе да си ги навре тез униформи в косматия аз униформа няма да сложа пак квото ще да става! един голям _!_ за Вълчев

50

преди 16 години

"Права си за много неща,но униформи в никакъв случай.Всеки човек си има своя индивидуалност." Когато индивидуалността се изразява единствено в начина на обличане, това е простотия, която няма защо изобщо да се показва! Особено в училище!

49

ani

преди 16 години

Нищо против да нося униформа,но да не е някакъв ***,с който не мога и праха да почистя.Поне да имат някакъв нормален вид.

48

s

преди 16 години

пълна простотия са тия униформи, всичко ни е ок - униформи ще въвежда.А пък и как по-дяволите ще ме накарат да я нося?Както някой вече каза - всеки си има индивидуалност.Против съм.

47

2+3

преди 16 години

или на раково болен избелване на зъбите - горе долу това е

46

преди 16 години

Ами 42 някои хора имат една такава нагла селяндурска индивидуалност и много пари та затова са униформите. Подобни решения са въведени и в развити страни. Аз съм за

45

ai-ai

преди 16 години

Добре казано, браво!

44

преди 16 години

TOQ P/E/D/E/R/A/S NE MOJE DA MI KAJE KAKVO DA OBLI4AM!!!!!!DA SI ZAVRE UNIFORMITE V MIRIZLIVIQ !!!

43

anonimna

преди 16 години

DO: 40. - 16:45 - какво ревете От: ko to iskam Само да кажа, че не съществува дума дояда нито доядява. Не знам къде си я чула, но по-добре повече не я използвай, защото може да събудиш присмех у другите. А колкото до униформите....радвам се, че тази година завършвам, за да не изпитам поредната глупост на глупавичкия ни министър. Достатъчно се изгаври с нас като въведе матурите в този им вид, ами сега ще въвежда униформи. Как не го е срам? Няма пари за храна, за заплати.....той униформи ще въвежда. Това е поредният абсурд в нашата мизерна държавица, ръководена от тези некадърни, алчни и манипулативни личности.

42

Чък Норис

преди 16 години

Права си за много неща,но униформи в никакъв случай.Всеки човек си има своя индивидуалност

41

цура

преди 16 години

Много добре казано номер 33.Страхотно изказване.И не само във Франция,а навсякъде по света.

40

ko to iskam

преди 16 години

Направо ме дояда като прочетох коментарите на пиклите и пикльовците,ревящи че по-скоро еди-какво си отколкото да облекат униформа...Абе не е хубаво да говоря така защото съм по-голяма от вас 2-3 години,ама не може да продължават така нещата с образованието!Вярно е че трябват пари за по-големи заплати,за компютри,за тавани и въобще за училища,но и униформите са необходими,за да се даде старт най-после на нещо смислено,ако щете символично.Лигльовците ,които реват понеже няма да има къде да си носят марковите парцали,да млъкнат, защото ме доядява как се опитват да тъпчат децата с по-скромни финансови възможности.Е,вярно,че като нямат някакъв умствен или творчески потенциал, го избиват на комплекси и "маркови " анцузи и дънки,които поне да се бяха опитали да си купят сами да видят как се вадят тея пари,как се плашат сметки, данъци, храна, скъпи GSM-чета,джобни и тогава да зеят като гарджета с широко отворени гърла,които освен ограничени познания по български,друго не издават.Униформите не са комунизъм, мили Емота,Метъли,Рапъри,бъдещи Фолкпевици.Те са крачка към реда,за когото така и не сте чули.Да биете учители,да чупите чинове,да бягате с фалшиви бележки от училище,да пушите и взимате наркотици-това е върха на нахалството,и не само униформи и изключване да въведат,но и бой,защото изглежда от толкова работа,родителите ви са прекалено изморени да разграничат фалшивия бележник от истинския и да ви хвърлят един хубва бой.Няма лошо в една плисирана пола и хубава блузка,ако е грим-то поне да е лек,момчетата-ще "сурнете" дънки по кафетата,от там за жалост няма кой да ви изкара,а анцузите -в час по физкултура:)

39

анонимен

преди 16 години

Много неща трябва да се променят в образованието. Не може представата за образованието в България да лежи на плещите на ученици явяващи се на муждународни форуми. Само писане на наредби и заповеди не стига. Нужни са живи срещи, мнения на ученици, родители, учители, педагози, психолози и лекари, директори. Вземането на решения трябва да е след обсъждане. Вълчев да помисли за новия закон за народна просвета, децата са неграмотни, бълг. език няма да е задължителен. България ли ще продаваме.Униформите няма да променят дисциплината в час, нито отношението към учителите/ със смешните им заплати/, нито отношението на учителите към учениците. Има учители, които тръбва да си отидат. Сега синдикати и учителят остава. Трябва ли да има такива случаи като в професионалната гимназия, за да си отиде учител. Тои пък ще съди учениците, има медицинско. Директора кого да съди, той няма медицинско. Измиха си ръцете с него. Горко на образованието.

38

vidi

преди 16 години

i vse pak si mislq 4e nqa da stane ama samo da si slaga parite v djoba moje i da go napravi

37

vidi

преди 16 години

i vse pak si mislq 4e nqa da stane ama samo da si slaga parite v djoba moje i da go napravi

36

sas

преди 16 години

do nomer 34 v taz durjava nqma ni6to bezplatno .. a Bul4ev gleda kak da na iztypa otnovo s nqkoi lef ko si mislite 4e ne polu4ava oblagi ot tova li ..

35

цура

преди 16 години

До номер 21.Тебе майка не те ли раждала че пишеш така на другите участници в темата?Както вече казах по-долу всеки има право на мнение.Защо плюеш различните от теб?