20

Късопаметен Ган-Чо

преди 2 години

Най-късопаметния народ в Европа е българският.Много вой срещу "комунистите" в лицето на БСП в момента.Защо забравяте уважаеми сънародници, че ГЕРБ е съставена от номенклатури и деца на комунисти? Начело с Баце, водителят ви! Охранител на Тодор Живков, партиен член, Бойко се е учил от най-добрия и дълго управлял соц. лидер. Вижте му снимките с другаря първи, както и от преди 10ти в компанията на различни величия. Борите ***, а? Че вие СТЕ ***! Пребоядисани в светлосиньо!

19

БСП ЗЛО КОМУНДЕ

преди 2 години

Че то никой не иска БСП комунисти

18

Реалист

преди 2 години

До 18. Малко си се пообъркал. Защото до дъното и под него ВИНАГИ ни докарва БСП, а Боко все се опитваше да ни измъкне изпод и донякъде успяваше. Нооооо, тъппият *** е мазохист и дърпа за краката в казана, все търси нов дявол (уж месия) и айде пак под дъното.

17

Бсп са гадове

преди 2 години

Ха-ха-ха. Ха-ха-ха. И сега яслата празна, а? Какво ще ядат говеддата?

16

Даа бе

преди 2 години

Точно това очаквахте, и сега сте изключително изненадани, ясно... !

15

Щирлиц

преди 2 години

к.О-ч.иН.аПак е същото,другарии...

14

Щирлиц

преди 2 години

Сега е модерно да се казва "да реализирам ***".

13

Анонимен

преди 2 години

И този червен неудачник е жаден за власт. Не се съмнявам, че сте способни да пробиете и дъното до което ни докара ББ.

12

Асан

преди 2 години

Няма суджук за тебе червен кхмер :)))

11

Асан

преди 2 години

Връщай партийната субсидия

10

Диана

преди 2 години

До Анонимен11 Не са се провалили СДС, ГЕРБ и ДПС - тях ги бойкотират и ги провалиха другите...ИТН се отказа да поеме отговорността - интересно защо тогава участваха в изборите?!...Просто разиграват поредния си скеч ли или реалността се опитва да ги приземи...Истината е, че ако Герб, СДС и ДПС не си извадят поуки за следващите избори и не променят нещо в агитацията си за следващите избори, тогава наистина ще се провалят..Трябва активно, дълбоко и широко да се разясняват мръсотиите към тях също

9

Диана

преди 2 години

Разбира се, че БСП си има своите приоритети - властта на първо място! Не може то така те да бъдат втора или трета цигулка, макар че Манолова щеше сигурно да ги остави на първа цигулка, но те не могат да рискуват - нали техните кариеристи ще ги изядат с парцалите!...И не е нужна промяна на нещо, което работи добре - правителството на ГЕРБ! Герб се справи чудесно и протестиращите не искаха да сменят "модела" му или каквото там разбират БСП под това. Искаха да сменят политиците ни! БСП ВЪН!

8

бг политик

преди 2 години

Хвани единия, удари другия.

7

Анонимен

преди 2 години

Явно лъже защото няма как кабинет с 30 депутата и опозиция от 210. Никой не ги иска но и другите са като тях. СДС, ДПС, ГЕРБ вече се провалиха, а ИТН, ДБ и Испари-се даже не могат да се разберат и воюват.

6

1

преди 2 години

Чакай да видим дали правилно съм проследил: ИТН каза, че не е получила подкрепа на протестърите (плюс БСП), а БСП казва, че не е получила подкрепата на протестърите (плюс ИТН) ... иначе и двете проруски партии "много искаха да съставят правителство". Май стана като оня техен избирател: ""много исках, ама нямах желание". И по една "случайност" и в двата случая властта отиде в руския слуга и кандидат диктатор Лукашенко 2 (още познат на Територията като Фигуранта).

5

Анонимен

преди 2 години

Станишев и Първанов за жалост разграбиха БСП. Задигнаха пачките и миличкият Станишев си събра партакешите и да го няма в ЕС, а Първанов пък си създаде собствена партийка. Горката Нинова не може още да им оправи батаклиите.

4

Анонимен

преди 2 години

БСП таман да построи светлия комунизъм и не стана.

3

Анонимен

преди 2 години

Тия от БСП не разбраха ли, че от края на 2009 г. те просто вегетират. Въпрос на време е да дойде слънчево затъмнение.

2

Анонимен

преди 2 години

защо не вземат да си заксрият партията, вместо да се натискат да управляват.

1

ф

преди 2 години

Благодарим ти Боже!