66

Анонимен

преди 2 години

ГЛАМЧО FLYING BULL ПАК СЕ РАЗВИХРИ И ПОСТИГНА НЕЗЕМНА ВИСОЧИНА!! БРАВО БИКО, БРАВО !!! ЕХ, МЕЧТИ,ЕХ МЕЧТИ, КЪДЕ ОТЛЕТЯХТЕ НЯКЪДЕ С НАРОДНАТА ЛЮБОВ?!...

65

Анонимен

преди 2 години

АХ, КОЙ ВЕРУВА НА АНАНИЯТА? АХ, КОЙ ВЕРУВА НА ПОПУЛИЯ ОНАНИЯТА ГЕРБ??!

64

Анонимен

преди 2 години

ЧОБАНЧЕТО, ОВЧАРЧЕТО, ДЕТО НЕ УСПЯ ДА СЕ СПРАВИ С ИЗМАМАТА КТБ ВЗЕ ЧЕ ПОЧВА ДА ДАВА АКЪЛИ. БРЕ,БРЕ,БРЕ-Е-Е АЙДЕ ДА Е НА ХАИР! ЕХ,ЧОБАНЧЕ ЕХ ОВЧАРЧЕ, Я ХОДИ ПАСИ ОВЦИТЕ, ДА БЛЕЯТ И ДА РАЖДАТ ВАКЛИ АГЪНЦА! ФАЙДАТА ЩЕ Е ПО-ГОЛЯМА!!!

63

Анонимен

преди 2 години

ЦОН ГЛАМОН, ПО-ИЗВЕСТЕН КАТО ДАНЧО МЕНТАТА НАПРАВИ ФОЙЕРВЕРК КАК ДУПКАТА НЕ БИЛА ДУПКА В СТАР КАТАДЖИЙСКИ СТИЛ.

62

Анонимен

преди 2 години

КАКИНЕФИЯТА ИВА МИТЕВА САБОТИРА РАБОТАТА НА ПАРЛАМЕНТА ЩОТО Е ВЕЛИК КОНСТИТУЦИОНАЛИСТ, А ХАДЖИ ТОШ ГЛАМОШ И ПРАВИ ПАРАВАН С ФАЛШИВИ ОБВИНЕНИЯ! БРАВО ЧАЛГА, БРАВО ЧАЛГА-ТАЙМ!!!

61

Жалко за народа

преди 2 години

Какво може да роди зала пълна с ***-нари? Поредната закономерна тъпо-тия.

60

Анонимен

преди 2 години

Т.нар. протестни партии са олигархични проекти и ще разрушат държавата изцяло!Народът им се връзва, защото е първосигнален и шестволтов...

59

пияница мистик

преди 2 години

Мария Капон има 36 имота в центъра на София. Не знам дали знаете, ама това е най-богатата българка. Преди беше от СДС, сега незнайно защо от "Нагъзи се", което си е чисто отлюпено БСП :)))

58

a

преди 2 години

Ами ако това новото, дето се напъвате със Славчо да го родите, се окаже уродливо? Или каквото и да е, само да е ново. И само за протокола - моят "политически животец" включва и съществен период от Бай Тодор Живковото развито социалистическо общество

57

само да вметна

преди 2 години

Виж сега " Крумчо"! Явно си млад човек,и съдиш според това което "помниш" от краткият си политически животец а? -:( Не ми отговаряй моля! Само да те светна.Слави за когото гласувах 2 пъти,и пак ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА НЕГО 3 ТИ ПЪТ!-:) Оказа се прав! Докато не затрием партиите на " статуквото" БСП,ГЕРБ и ДПС..Нищо ново няма да се роди! Чудихме се,Слави защо не направи правителство при цели 2 опита? Ами как бе братче? Щом стане дума за пари,и Партийките от СТАТУКВОТО се "гушват" и са заедно?

56

ВРЕМЕ НИ Е

преди 2 години

ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ!

55

Крум

преди 2 години

Изборите са тест за един народ колко му е акъла.И днешното състояние на държавата показва колко акъл има тази част от народа която напълни Народното събрание с над 100 мошеници,интриганти,лъжци от класа,абсолютно невежи политически но с огромно самочувствие и наглост.Вие не уважаеми как решихте,че тези негодници ще ви направят живота прекрасен?

54

помнещ

преди 2 години

Докато НЕ ИЗХВЪРЛИМ ПАРТИИТЕ НА " СТАТУКВОТО"ЗАД БОРДА.В Парламента и политиката в РБ НИЩО НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ!!!!-:(((((

53

Анонимен

преди 2 години

Та Румен Радев ще прави ляв проект с Кирчо Факирчо начело за сметка на БСП и "левите хора" да са спокойни. Дали не си подписа политическата смърт? Хихи! Култово!

52

Радослав

преди 2 години

Да направят помощите и пенсиите по 1000 лева и след 2 месеца пенсионера като отиде да си купи хляб да не се чуди защо магазина е затворен поради липса на персонал! Внесъл за 30 години 200 лева, а иска месечна пенсия от 400 лева и после се чудим защо масово се крият доходи! Осигуряваш на реалните си доходи и като се пенсионираш си викаш, че си бил *** защото бай петкан си е крил 80% от доходите, а взима същата пенсия като теб! 77 набор трябваше да е последния с пенсии, ама май ще е по рано!

51

Анонимен

преди 2 години

Има една приказка - когато Господ иска да те накаже първо ти зима акъла.

50

Росен

преди 2 години

,,Умните,красивите",които щяха да променят нещо си,най-вече модела Борисов,докараха до там нещата ,че уплашиха партиите на статуквото ,които се уплашиха,че България лети към дъното,че накрая решиха да сложат ред в тоя Радев хаос.А на тия новите изобщо не им пука ,че през 3 месеца правят избори за милиони от нашия джоб,само лъжи,интриги и абсолютно политически неграмотни ,играчи, игрички, наглост до безкрай

49

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 61А "Наведи се се мутри вътре"? И Да*ба България? Те да останат? Сериозно?

48

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 62Крети, не знам дали това с шкафчета е истина, но ББ връзваше бюджета и намаляваше външния ДЪРЖАВЕН дълг. Явно мерките и помощите за ковид са му били адекватни защото сега ги повтарят.

47

Анонимен

преди 2 години

Мая Манолова въобще не знаеше какво се гласува. Но постваше във фейсбук като за световно. Василев се опита да казва на депутатите какво да праввят, а те уместно му натриха топките, че трябва да слуша какво решават народните избранници. Независимо, че е служебно правителство, все пак е ИЗПЪЛНИТЕЛНА власт. БСП са бесни на Радев, че им посяга на местните структури. Взе им един от коалиционните патрньори и си право PR с актуализация на пенсиите за тяхна сметка. Та"левите хора"могат да бъта спокойни!