59

Анонимен

преди 2 години

И Радев как точно ще им помогне??

58

Анонимен

преди 2 години

Радев е бита карта или употребена салфетка! :)))))))))))

57

Бонго Бонго

преди 2 години

Тяхното писмо с акцент е в края.

56

Бонго Бонго

преди 2 години

Не е вярно уважаеми,Тези хора не искат помощ от редника, те ще докажат,че той за нищо не става и в труден момент не им е помогнал, това е за хората, за да се убедят в некадърността на редник Радев. Скоро той ще е арестуван и това ще прибавят като жар на главата му.Беше ясно, че ще закъсат, няма го Бойко да отдели пари. Това е сеир тъй да го нарека.

55

Искайте, искайте

преди 2 години

сега е момента да искате. Както е тръгнало с гласуването на бюджета може помощите да станат 100/0. Всеки раздава вече в тази държава.

54

Нали шяхте

преди 2 години

Да блокирате държавата!Стачкувайте колкото искате,никакви помощи.Защо едни да работят,за да ви хранят,а вие да лежите Дадоха ви възможност да работите на 100%,но вие не искате .

53

А,стига,бе

преди 2 години

Пържите картофите в мазнина от първия локдаон,само че на четворни цени и искате клиенти.Баланите свършиха.

52

Анонимен

преди 2 години

Алууу,печелбарите ,не спазвате никакви мерки ,днес ходих на кафе ,сервитьорката нямаше маска )но пък беше облечена с една дълга кожена престилка като униформа ,такива ги ползват в месокомбинатите ,леле

51

РАДЕВИТЕ ЖАБИ..

преди 2 години

ПОСЕЩАВАТ САМО ДЪРЖАВНИТЕ ВОЕННИ ШКЕМБЕДЖИЙНИЦИ-НА ДЪРЖАВНИ КУПОНИ....... И МРАЗЯТ ЧАСТНИЦИТЕ......... ТРОЛЕНЕТО ИМ ГО ДОКАЗВА.....

50

Тъпня

преди 2 години

Ресторантьорска държава. Щом и тия опряха до президента положението е уау. Давайте да се разболеем само манджата да не ни остава.

49

Анонимен

преди 2 години

Това на Алибегов измишльотините ли са?! Ама нали щеше да има стачка бе? Айде стачкувайте, че да си починем от гюрюлтията. А тръгнали и помощи да искат.. ОК , на работещите там служители може, ако са били осигуряване, ама на собствениците какви помощи?

48

Зозо

преди 2 години

До мак: Стига с това ДДС на кръчмите. ДДС-то 9%, ама тока, наемите, олиото........ всичко двойно. като искаш евтино - в къщи.

47

Анонимен

преди 2 години

Алибеговците това ли измислиха??? Нещо за данъка от 9% който плащат, за помощите 60 на 40 нЕма ли да кажат или за заплатите под масата и осигуровките на 4 часов работен ден.

46

Анонимен

преди 2 години

Чорапът ще "помисли" за кръчмите, само, ако е гладен... А той определено не е. Ще се направи на разсеян.

45

Анонимен

преди 2 години

Според мен ако Радев се застъпи за тях на следващите избори ще спечели допълнително гласове.

44

Да напишат

преди 2 години

Отворено писмо и до отворения български клиент, който не иска да се ваксинира. Колегите им в Европа работят.

43

мак

преди 2 години

Мислят, че Радев ще нареди кръчмите да не се затварят, а може би искат още да им се намали ддс, още да вдигнат цените. През лятото не се ли оправиха поне малко "благодарение" на скъпотията и пълни кръчми? Те във всичко ли са изрядни? Сегашните мерки и обстановката не са по-различни от преди, защо сега са в бойна готовност, а преди само рИваха? Заради т.лупа?

42

ss

преди 2 години

оставяйте ги да работят ! Рано или късно всички които ходят при тях или ще спрът или ще са умрели ! Да ги видим тогава с кви очи ще искат помощи ! По големи *** от кръчмарите няма !

41

ЗАЩО ?!?!

преди 2 години

Нали им разрешиха храна за вкъщи да продават?

40

Анонимен

преди 2 години

Др. Румен Митрофанов да ти помогне е все едно да чакаш от умрял писмо. Единственото , което може да прави нашия пРезидент е да проваля ежедневно Държавата и хората да мизеруват.