134

Анонимен

преди 2 години

Нямаше нужда от актуали зация на бюджета Груба грешка и капан заложен от Герб и дпс а бсп ще плати цената освен народа и работещите. Пенсионери и роми си отживяха с тия депутати няма хаир да има

133

анонимен

преди 2 години

До Анонимен 143 - има и такива хора , раждат се пенсионери и постепенно започват да младеят. Раждат се 80 годишни и сега са вече към четиристте и това не ги вълнува. Те първа няма да стават пенсионери.

132

Електорат

преди 2 години

БСП ЗАДЪРЖАХА ПОЛОЖЕНИЕТО.ХАК ЩЕ ВЛЕЗНАТ В ПАРЛАМЕНТА ГАДОВЕТЕ.ЧАКАЙТЕ ДА СЕ ОПРАВИ ТЕРИТОРИЯТА....

131

Анонимен

преди 2 години

Нямаше нужда от актоали зация на бюджета Груба грешка и капан заложен от Герб и дпс а бсп ще плати цената освен народа и работещите. Пенсионери и роми си отживяха с тия депутати няма хаир да има

130

Анонимен

преди 2 години

Хаоса тепърва предстои. Едни ще работят а други ще получават пари ей така с лека ръка а уж критикуваха джипката.

129

Икономист

преди 2 години

Омръзна ми от този Асен Василев. Нагло същество. Ако дойде при нас в УНСС ,ни един изпит не си би взел!

128

Ani

преди 2 години

На пенсионерите по 120лв., на пенсионерите по 50 лв., до кога??? И как те са потърпевши от Ковид, чене ми е ясно... Бизнес ли им пострада, без работи ли останаха, без доходи ли?! А на децата какво, те са най потърпевши - он лайн обучение, затворени. Разрушихте им психиката, но те децата не са важни, сякаш те не са бъдещето, пенсионерите са бъдещето на държавата, нали са електорат. Пууу...

127

?!?

преди 2 години

Популизъм на популизма! Но Намазват пенсионерите, сега никой няма заслуги, че само той вдига пенсиите. Пълно с недостойни!

126

Анонимен

преди 2 години

Това е долно и безсрамно решение а пенсионерите са нагли и нахални. Поне да спазваха мерките а те си носят маските под носа а за дистанция и хигиена да не говорим, не ги засяга, нулева култура, отживяха си в проклетата демокрация. Младите бягат от страната заради тях. Разбиха ни живота безхаберниците. Ромите ще са доволни и те. Пари за тях се дават също с лека ръка и без да работят.

125

Анонимен

преди 2 години

Това е долно и безсрамно решение а пенсионерите са нагли и нахални. Поне да спазваха мерките а те си носят маските под носа а за дистанция и хигиена да не говорим, не ги засяга, нулева култура, отживяха си в проклетата демокрация. Младите Н ягат заради тях. Разбиха ни живота безхаберниците. Ромите ще са доволни и те.

124

Анонимен

преди 2 години

,,Сърдитко Тошко, празна му торбичка,,

123

пенсионерка

преди 2 години

До том Хей Том....хей кандидатпенсионерче...ще ти кажа две думички само: Затваряй си голямата уста - нито децата ми са в чужбина че да ми пращат, имам 24г. трудов стаж и си чакам и аз пенсията, на 67г. - засега съм само с инвалидна от 250лв. Така че...не заключавай така като не знаеш кой как живее, т.е. кой как СЪЩЕСТВУВА....

122

Анонимен

преди 2 години

Старо правило във футбола е-"Като не вкарваш,ти вкарват".Партиите на промяната,какво си мислиха,че някой ще им търпи просто,тиите две години ли?Сега реват ли?Реват!

121

Анонимен

преди 2 години

За да стане пенсията 400лв, значи хляба ще стане 5лв. иначе истината лъсна - гроб е партия освен с дпс (което се знае от години ) и с бсп

120

SHEFA

преди 2 години

МИНИМАЛНАТА ПЕНСИЯ В БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА НЕ Е ПО МАЛКО ОТ 420 ЕВРО.-ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕНИ-БЪЛГАРСКИ ДОХОДИ.

119

Анонимен

преди 2 години

Нека да е ясно на всички пенсионери. Вашите 120лв. дойдоха с гласовете на ГЕРБ, БСП И ДПС. Против бяха ИТН, ИБГНИ, ДБ, и хунтата на Радев, или т.н. "партии на промяната".

118

Анонимен

преди 2 години

Да излезе робът на олигархията, лъжливия чорап и да размаха юмруче и да поправи кашата която забърка. Иначе съд и затвор!

117

Анонимен

преди 2 години

Изливат се пари за пенсии, държавни структури и администрации. Въобще за хора които нищо не произвеждат освен фе кал. Целта е ясна да се гласува за ГЕРБ-ДПС.

116

Анонимен

преди 2 години

Проблема е, че комунистите(БСП, ДБ, Мутрите) и чалгарите не искат да се обединят защото са извънредно алчни и всеки от тях иска да налапа сам кокала!

115

T5

преди 2 години

Според мен всички пенсионери ще върнат тия пари с погнуса, щом Тошко и Слави не са съгласни с увеличението! :)