40

Darth shadow

преди 2 години

и още нещо правителство е загрижено, но не за здравето и живота на хората, а защо квота на смъртността е толкова ниска и ще продължава да убива хората..

39

Darth shadow

преди 2 години

ваксинираните автоматично са приели нов световен ред и сега са собственост на глобалистите до края на живота си.над нас не желаещи да се тровят с графенови отровните ваксини и сме свободни в избора глобалистите нямат власт.

38

Анонимен

преди 2 години

Къде си мият сестрите ръцете след всеки един? Или се забърсват у мантрата и гласят следваща игла. Важното е набодени да има, а пък от там нататък късата или дългата клечка.

37

Анонимен

преди 2 години

Няма смисъл вече от тези ваксини. Идва Мистър Мю.

36

Един от навалицата

преди 2 години

До *** на Ц. Гара да сложат един пункт.

35

Анонимен

преди 2 години

първи по смъртност последни по ваксинация - Ганиовска работа, рост народ-роста държава и не напразно един мъдър политик е казал - аз съм п-рост и вие сте п-рости - значи са разбирами

34

Програмист

преди 2 години

До славянин : ще ги одруса в съда ако има доказателства, като писмена заповед или нещо друго. Съда не признава записи, и доказателствената тежест ще бъде на страната, която твърди че са и казали такова нещо. А другата страна има сериозен финансов ресурс, скъпи и мастити адвокати....... познай кой ще спечели делото?

33

Well

преди 2 години

България наистина едно от местата в които ваксинационния процес е организиран отлично. Не само че е безкрайно лесно, НО имаш и право и да избираш ваксината и кога . В 98 % процента от страните нямаш този пълен пакет от екстри. Но българите не щат и не щат..Последни сме в Европа по желаещи.. Добре, но поне уважавайте това което имате като възможности

32

Програмист

преди 2 години

До 34 : Да съм казал ИТ фирми? Тук повечето сме ваксинирани и които не са си работят от къщи. ИТ фирмите не ги гледай, те са друг свят. Говорех конкретно за големите вериги и големите работодатели. Няма да споменавам имена, но подобни процеси текат навсякъде.

31

Анонимен

преди 2 години

Срам за България е това ниско ниво на ваксинацията. Няма друго определение.

30

до номер 28

преди 2 години

шшшшт тиху малко че сканирам за ваксинирани с блутута - ловя ги като покемони

29

Анонимен

преди 2 години

направо в мотрисата може ли - докато си пътуваш и боц

28

до програмист

преди 2 години

Изброй някоя ИТ фирма, която уволнява неваксинирани, че ми е интересно.Бизнес, който се крепи на ОНЛАЙН връзка(не жива такава) и който от години позволява да работиш от където си искаш ще го засегне ваксинацията ли?Толкова си и програмист.За тази сфера просто се случи това, което щеше да се случи максимум до 10 години.

27

до 27 от славянин

преди 2 години

Имам близък приятел, който преди години доста одруса работодателя си задето го уволни докато си караше годишната отпуска, така че колкото и да не струва съделната ни система понякога работи!

26

Анонимен

преди 2 години

Опашки има ли? Всъщност няма значение. Така или иначе няма да се кастрирам.

25

Анонимен

преди 2 години

Скоро и по бензиностанциите. Comming soon!

24

до 22 от славянин

преди 2 години

При правно грамотен човек пробванията на големите му шефове няма да минат, ще ги поодруса финансово в съда!

23

Д-р Менгеле

преди 2 години

Чудничко! Хайл Фауци, Хайл ЖиЗинПин!!

22

Анонимен

преди 2 години

Скоро ще почнат монтират скенерите за засичане на наночастиците в кръвта на ваксинираните дори и с гиктивна в мивката инжекция ще бъдем открити кой и кой не!За начало ще върши работа но после не!А за мк адресите знаете ли?

21

Програмист

преди 2 години

До Анонимен 24 : Успех със съденето в държава, в която няма правосъдие и съдиите се купуват. Давай смело, гилдията на адвокатите се прехранва от такива оптимисти като теб. Не разбра ли че в съда ще получиш само правосъдие а не справедливост?