37

Анонимен

преди 2 години

На кой му пука за тия "теми" дето се "развиват" по литература? Отличници по литература, не могат после имейл да напишат. Фактура да попълнят пък съвсем.

36

Анонимен

преди 2 години

Проблемът не е в учениците,а в във факта,че литература не трябва да се учи в училище.Още повече по начина преподаван от учителите ни.

35

Анонимен

преди 2 години

Какво да се очаква от младежи без интереси, хобита и желание за учене, което е по-скоро присъствие. Същите те се отглеждат от родители, които също нямат интереси, хобита, знания. Най-великото нещо в живота на тези хора е да си купят бмв на старо и да си пуснат чалга до дупка и да отидат да се наливат по кръчмите, гледайки под полата на някоя обезобразена от пластики певачка и мечтаейки си жените да приличат на нея, а мъжете да я оправят-това е БГ.

34

Анонимен

преди 2 години

робски народ, среден 3. За толкова ставаме и без това.

33

Анонимен

преди 2 години

Какво ни интересуват повтарачите и бъдещите берачи на малини? Мен, лично, грам не ме интересуват. Да напускат държавата колкото се може по-скоро. Не ни трябват. Лошото е, че и никъде по света не им трябват...

32

Анонимен

преди 2 години

До Христо ХристовМного е спорно дали развитието е европейско или е пост съветско. От личен опит ти казвам, че нито манталитета, нито пбразователната система, нито културата, нито възпитанието в България са на европейско ниво. Големи сме на думи, но истината е че сме прости и се гордеем с това. Така че ходете се гръмнете с това, че Европа ни е виновна. *** виж в Русия какво е - още по-зле

31

11

преди 2 години

Аз туй със съчиненията и есетата никога не съм го разбирал. Кво има да се съчинява и да се пише при положение, че авторът квот е имал да каже си го е казал. Ама ний да съчиняваме кво е мислел, кво е имал предвид - пълни глупости.

30

Яворов

преди 2 години

Истината е, че произведението "Две хубави очи" на Пейо Яворов, хич не е толкова просто за анализ. Дълбоко философско стихотворение, в което Яворов преплита купища емоции, изпълнение с дълбок символизъм и човек бая трябва да изпадне в режим на мислене преди да тръгне да му прави анализ. Като цяло Яворов е много сложен автор и винаги е спъвал зрелостниците, дори и кандидат - студенти.

29

Анонимен

преди 2 години

Точно. Смятай какво се задава.

28

House M.D.

преди 2 години

Ако им бяхте дали "Вестникар ли?" оценките щяха да са много по-високи.

27

Krom

преди 2 години

Ииии, а ако се беше паднал Марвел!? А? Ама не, все трудни неща - Яворов, географско положение на България?! Борба на българите за свобода? Нема ли жокер бе?

26

В смисъл, по принцип

преди 2 години

Да бяхте им възложили да напишат есе върху някоя поп-фолк песен или рап - фанелка моряшка, прашка, легло, седло...

25

Анонимен

преди 2 години

Като се замисли човек, излиза че всичко е логично в тая държава.

24

Анонимен

преди 2 години

Интересно. Среден успех 3, а всички в държавата са експерти по всичко. Как става това?Друг казус. Всички са тарикати, пък най-бедни в Европа. Всъщност, това е причинно-следствена връзка.Друго. Двойкари по биология дават здравни съвети против ваксините. Хахха балъчагии. Закривай

23

2 хубави 04и

преди 2 години

Защо сте им дали точно тази тема на генийчетата, "Две (2) хубави очи"? Какви резултати очаквате на заварката? Виж, ако беше например "Тримата ***", "Тримата от запаса" или "Три хубави очи", можеше и да изкарат матурата.

22

Анонимен

преди 2 години

Божкей, не мога да повярвам. Да плаче ли човек, да се смее ли. Едно от най-хубавите стихотворения в любовната лирика не само у нас и тези да не могат да вдянат десет изречения на кръст. Абсолютен срам! После ми разправяйте, че българите били много умни и не снам си какви успехи имали в чужбина. Тези успелите дето ги показват по телевизията са един на 100 000.

21

Абраксас

преди 2 години

"През тази сесия традиционно се явяват зрелостници, които до момента не са полагали матури, получили са слаб резултат или работите им са били анулирани." - като гледам, не е имало смисъл изобщо да се явяват - все същото ниво на интелект са показали...

20

аз

преди 2 години

Дистанционно обучение с явни резултати! Да не забравяме и родителския контрол

19

така е

преди 2 години

До Жоро Павето хари потър е къде къде по актуален

18

До 20

преди 2 години

Не съди за другите по себе си...мразя чалга...един единствен път съм стъпвал в чалга дискотека през живота си