22

Душко Овчедушков

преди 2 години

На 28 юли 1945 г. американски бомбардировач "B-25D Mitchell" се забива в небостъргача Емпайър стейт билдинг. Макар и с тежки поражения, оценени на 1 млн. долара по тогавашния курс, 102-етажната сграда не се срутва, но 14 души загиват, а 26 са ранени. 3 от жертвите са от екипажа на машината, 11 се намират в небостъргача....... ЩО ТАКААААА ?

21

Анонимен

преди 2 години

До Душко ОвчедушковЗа пред свето могат, на мен ми стигаше само да погледна как падат кулите, от горе на долу....да не говорим за по-малката сграда околко тях, дето падна от горе надолу, въпреки че не беше засегната от "самолетите".....хахахаха :))) Нещо като "кацането" на Луната, фейк отвсекъде :))) Ако некой се интересува, имам оригинални кадри, от мисията на Аполо 72 г., там некаква туба се вее на вятъра, че единия от "астронавтите, само прави знак на другаря си "астронавт" да спре ТОВА нещо.

20

Анонимен

преди 2 години

"Правата на човека" ТОВА не го четат ... щото са заети да четат доларчета . Те 20 години не са се задействали да се "самосезират" та сега ли ? Някаква проверка на затвора в Гуантанамо Бей ? ...... Ама то сигурно нямат време . В нечовешките руски затвори Навални бил огладнял и ...о, ужас , отслабнал с 2 килограма съвсем видими на снимките които редовно публикува във страничката си във Фейсбук .... Ще трябва пак да налагаме снакции на звяра Путин .......

19

Само питаммм

преди 2 години

Мохамед е бил давен поне 183 пъти, нещо, описано като "почти удавяне". Той е подлаган на *** рехидратация, стрес, лишаване от сън, принудителна голота. Агентите го заплашвали и, че децата му ще бъдат убити...... НАВАЛНИ ДАЛИ ГО ЧЕТЕ ТОВА ? .... на личния си таблет ползвайки свръхбързата си интернет връзка , докато си лежи на легълцето в "жестоката руска каторга" и нищо не прави .

18

Душко Овчедушков

преди 2 години

Повервах.ОтведнАж.... че полуграмотни араби само с 3 месечно обучение на селскостопански самолети могат да отвлекат Боинг за 300 пътници с 4 двигателя... че вратата на пилотската кабина която по правило задължително е заключена по време на полет е била широооко отворена... че съвсем случайно компанията собственик на Търговския център е подновила застраховката за огромно обезщетение при терористична атака 3 месеца преди нападението. че двете сгради случайно са били планирани за събаряне от години

17

Анонимен

преди 2 години

Това си беше дело на САЩ, по специално на Дик Чейни.....нема нужда да обвиняват Халид или Осама, това си е работа на янките.....хахахаха :)))

16

Мен

преди 2 години

Накарали са го да си признае че е виновен ,така ли да разбирам

15

интересен факт

преди 2 години

KSM дава идеята на бин Ладен да се блъскат самолети в сгради, а Осама му осигурява парите и му намира хора, които да извършат атентата. Интересното е че самия Халид Мохамед е чичо на Рамзи Юсуф, човекът изготвил бомбата за атентата срещу Кулите на Световния Търговски Център през 1993г., убили 6 човека тогава. Именно Рамзи Юсуф разкрива на чичо си идеята за самолетите, да се използват като ракети срещу сгради, преди да го хванат в Исламабад през 1995г.

14

Да питам

преди 2 години

Колко е часът?

13

Православна

преди 2 години

Халид шейх Мохамед беше тoлкова нaперен, зaщото нa гoлемите xристиянски прaзници cи прeкадяваше чуркaта c мaнастирско кaндило пo изгрeв cлънце прeд икoната нa Cвeти Никoлай Чудoтворeц, зa дa пoрасне тя eдра и мoгъща кaто дунaвски шapaн пo Бoжиятa милocт.

12

Анонимен

преди 2 години

Мозъкът е този?Хм, повервахме. Не е ЦРУ действащо по заповед на ония със старозаветните имена. Мюсюлмани са и изпълнители са такива дето са изкарали курс за селскостопански самолет. Вярваме, ама как, това е СНН. Самата истина.

11

Анонимен

преди 2 години

Има ли някой тук от Шумен?

10

До 9(девет)

преди 2 години

" ... американски възпитаник ... ", не, муслиманска клетка, каквито ще има скоро и в България скоро!

9

Към 10 и 11

преди 2 години

Мал.Ча?

8

Анонимен

преди 2 години

Затова дедо ми от Панагюрище казваше, видиш ли зелка с ***, сечи! Не питай ФБР или ЦРУ! Ениуей, той не знаеше за тези две служби. Но, ти и аз знаем, нали?

7

Анонимен

преди 2 години

Роден в Кувейт, той учи в Америка, преди да се бие в Афганистан през 80-те. Че този си е американски възпитаник. Учил в САЩ и през 80-те го пратили да се бие в Афганистан срещу СССР. После го ловят, но вместо процес, ЦРУ го отмъква, за да не разкрие нещо, което не бива.

6

Анонимен

преди 2 години

Ама нали 11.09 е дело на ЦРУ? Тези са само изпълнители.

5

Асан

преди 2 години

Можеше ли Тиквата да бъде спрян 20 години да не краде :)))

4

Анонимен

преди 2 години

До 3.И мозъкът и изпълнителя е ЦРУ.Кулите се бяха наклонили от предишен атентат от американец,т търговец за отмъщение и беше неизбежно да бъдат съборени.Но нали трябваше да бъде обвинен някой друг за да стане и война.Защо САЩ не нападнаха С.А. след като атентаторите бяха саудитци Ами нападнаха Ирак след 11.09.Този въпрос очаква отговор.

3

Teo

преди 2 години

Уфффф ... холивудски филм ... не, че ми е жал, че тоя са го давели и са му бъркали в а.... ама нищо не пишете за мотивите му. Защото това е интересното - извършителя не е толкова интересен, колкото поръчителя. А там е мноооого мътна и кървава ... улил в САЩ ... ля-ля, ля-ля ... и как все тия техните врагове все учили в САЩ, бе, или били в затвор? Какво им става? Багадито и той така ... да беше само той! Вече и сляп да си, ще прогледнеш, че иде реч за вербувани хора! От кой е въпросът?