187

Французин

преди 2 години

Учете се от нас! Има гилотина и бесило за кралски / царски особи и техните роднини. Така е гарантирано, че няма да се върнат и също няма да имат потомство, което да се върни и да иска пари, имоти и власт. Чиста и бърза работа е гилотината.

186

Не случайно

преди 2 години

След революции и сваляне на монархии и преход към републики. Хората са го измислили пълно изтребване на всички роднини на монарха, после да не се връщат с претенции за власт, пари и имоти.

185

Анонимен

преди 2 години

До Щирлиц"на Симеон Сакскобургготски народа му повярва през 2004г"2004? Сериозно? Ама ми се правиш на компетентен историк, нали?

184

Анонимен

преди 2 години

До Трябва да осигури Всичките да станат на зеленчук, дано!

183

Анонимен

преди 2 години

проклети да са крадеца и сестра му, да го ползват всичките им наследници в качеството им на зеленчуци, като сина му....до 9 коляно.

182

Рамбооо

преди 2 години

Н тази държава и разгонихте фамилията. Но господ гледа и не забравя...

181

Щирлиц

преди 2 години

Вечна памет на баща му цар Борис трети- обединител на българите извел границите ни Бяло море и Охридското езеро,на Симеон Сакскобургготски народа му повярва през 2004г и го избра за премиер главно заради заслугите на баща му,но не оправда очакванията дали заради него самия или политиците от НДСВ около него

180

Анонимен

преди 2 години

Повече да не е стъпил в България .. да вземе със себе си всички политици и в Испания!!!

179

Недоразбрал

преди 2 години

След като едни св ин ски цар вули можаха да се търкалят в бащините му имоти почти 50 години,без да са никои и никакви,най после правдата си дойде на мястото!!Само с подаръкът,който майка му направи на България с построяването на Детската Туберкулозна Болница,Трявна с парите от зестрата по линия на италианската и рода,трябваше България с дълбок поклон и уважение да му върне имотите!Ако беше да се подарят на някой случайник,партиен дрогар,щяха да му ги наринат с охота,но нали е за Симеон,НЕ?

178

Анонимен

преди 2 години

Браво на царя.

177

Трябва да осигури

преди 2 години

Грижи се за потомството си да е осигурено с много пари и с много имоти.

176

Дедо Цар

преди 2 години

Абе аз ви казах ВЕРВАЙТЕ ми ще ви оправя за 800 дни и няма да си търся имотите на дедовия ми.

175

Анонимен

преди 2 години

206, sa, *вашето* ви *величество* никога не го е било грижа нито за пенсионерите, нито за България, нито за народа. Величеството дойде за да прибере едни имоти и иманета които си мисли че са негови. И за него ще дойде Видов ден!

174

Истукан

преди 2 години

Затова дойде в Българя Симеончо да си вземе имотите и да направи бодигарда си Борисов в главен секретар на МВР.

173

Waffen SS

преди 2 години

До sa//// Не "Ваше Величество", а по-скоро е Величество от запаса.От 1946 година ,България е република,била тя народна или еврогейска ,неолиберална.

172

sa

преди 2 години

Вече се срамувам от Вас Ваше Величество, тези пари ще ги вземете от нашите бедни пенсионери . Срам ме е . Жалко а в първото Ви интервю с Кеворкян твърдяхте че нямате никакви претенции към България.Ако не ви е срам подарете ги на България. Разбира се с вашите възможности може да наемете всеки тлъст адвокат и да спечелите всяко дело на гърба на бедния българин

171

КНЯЗЬ ЛЪВ

преди 2 години

Този е срам за последния български царски род... Навремето се сгоди с червените и анадолците и плю на паметта на дядо си и баща си... България ще се оправи единствено когато имаме отново достоен цар, като великите ни царе от историята!

170

Щирлиц

преди 2 години

Добре,че на този,и другарите от Позитано,които го домъкнаха та да го изберем,не им стигнаха няколко гласа,за да правят конституционни промени.

169

той оправи БГ

преди 2 години

Той дъртака оправи Бг за по малко от 800 дни но на задна прашка

168

Анонимен

преди 2 години

А кой ще осъди него за съсипването на бг по време на неговото управление?