17

Анонимен

преди 2 години

До 15А когато ти се счупи и телефона, и лаптопа- или купуваш едното, или другото.На мен 2 пъти ми се срива телефона и 1 път лаптопа.Купих нов лаптоп, интернетът си е мой, като се наложи да ми сложат т.н. арчър , който се плаща по 3лв на месец.Даже ми се наложи да сключа нов договор и за дом. интернет, както и нов за моб.телефон с повече мегабайти., Ако караш 3 часа ДО, после още 2 присъствено и веднага след това 2 ч.ДО от у-ще, го правиш на телефона си, за да не мъкнеш лаптопа напред-назад.

16

Словянин

преди 2 години

От идването на дИмокрацията до днес равнището на образование спадна поне с 50 %. Казвам го като учител с 41 г педагогически стаж. Учителите нямат авторитет, родители без никакво понятие от образование се налагат, в МОН си играят на политика. Срам!

15

1234

преди 2 години

Като гледам на къде е тръгнала държавата по-добре "анархия мама сынов своих любит".

14

до 15

преди 2 години

Ще ти кажа у нас как е - преподава се от личен лаптоп с личен интернет , а като спре интернета се минава на мобилен и за 1 ден на един телефон заминава интернета , после се превключва на друг при повторно спиране на нета и така. Да не говорим за тормоза от онлайн обучението - няма фиксирани часове - всеки *** ученик звъни когато му е удобно - дори и по нощите

13

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен........ С лична техника са преподавали. Което не е редно и дори би следвало да е забранено в нормална държава.

12

Анонимен

преди 2 години

До Безсмислено........ Легендите да технически неграмотните учители пак тръгнаха. И да има такива, проблемът не е във възрастта. Аз от 90-те години си работя основон на компютър. Горе- долу тогава са захвърлени и пишещите машини. Имам колеги на възраст, които сами са си писали програмите. Защо смятате, че един лаптоп може да ни затрудни, при положение, че там всичките функции са наготово?

11

ОСТАВКИ 1

преди 2 години

Всички Държавни чиновници( данъчни, полицаи) , Банкови чиновници, адвокати, и лекари да се МАХАТ от Правителството...Тия мошеници НИКОГА не търсят клиенти и не ги интересува, дали ще имат клиенти.Клиентите( хорат) ходят при тия САМО ако са в голяма НУЖДА.... все едно да са ти се СКЪСАЛИ обувките или дрехите и да НЯМАШ какво друго да облечеш... Ако тия ни УПРАВЛЯВАТ БЪлгария ще ФАЛИРА и българите ще станат ПРОСЯЦИ..Тия мошеници да вземат да направят МАГАЗИН и да видят как се търсят КЛИЕНТИ..

10

ОСТАВКИ 2

преди 2 години

Преди 20 години, в центровете на градовете, имаше тениски за по 50 лева на брой.. А сега, на мястото на тия магазини, има магазинчета за 1 ( един) лев...Заради такива мошеници- Държавни и банкови чиновници, адвокати, българите ФАЛИРАТ и стоят ГЛАДНИ..Преди 20 години, хората ОБИКАЛЯХА магазините и ако си харесат нещо го купуваха.Сега, заради МАСКИТЕ, никой не купува НИЩО.. Купуват САМО арабски маски..ОСТАВКА на министрите !! Трябват ни министри, които да МАХНАТ маските като влизаш в МАГАЗИН

9

Безсмислено

преди 2 години

За какво са им лаптопи като не знаят как да ги включат? Като не ги приемат в по-хубава специалност, кандидат висшистчетата записват педагогика. Даскалите са салагата на нацията.

8

Учител

преди 2 години

Никога исторически не е имало по-голям експеримент от този в сферата на образованието. Дори по време на епидемията от прословутия Испански грип, който е бил в пъти по-смъртоносен от това нищо и никакво грипче. Зад тези онлайн психопатщини ясно се вижда дългата ръка на другаря Бил Гейтс, защото в момента много "богатата" ни държава плаща луди пари за лицензи за Уиндоус.

7

Анонимен

преди 2 години

До До 7 Solar Power......И аз също не съм разбрал. Парите, които "получават" болниците за ковид-пациентите, са крайно недостатъчни. Болниците губят повече при покачването на случаите, отколкото печелят. А също тук почти няма "врява" и "пропаганда", както в повечето държави. Няма полицейски час, няма затваряне на градове. Дори партийните лидери не приказват всеки ден пред нацията в полза на ваксинацията. Нищо няма тука, освен много болни мозъци.

6

До 7 Solar Power

преди 2 години

Май само ти не си разбрал, че за всеки регистриран болен от ковид съответната болница получава пари от държавата и колкото повече болни от ковид в дадена болница има то повече пари ще получи. Затова е цялата врява, пропаганда и т.н.

5

Solar Power

преди 2 години

До АнтиДжендароГерберас: Няма саботаж. Защо изобщо се занимават още с ковид ? Да се спира приема в болници на ковид болни без значение дали са ваксинирани или не са и готово ! Харчат се пари за глуп а ци и малоум ници в болниците !

4

Анонимен

преди 2 години

До До 1..... Образованието и здравеопазването. Преди беше "ясно" - полза никаква, само разходи. Който има пари, ще си намери и едното и другото. Но дори и сега продължават да се стискат. Каквото и да се говори за учителите, пронципно не е редно заплатата на шофьор от градския транспорт да е по-висока. Касиелките получават колкото учителите. Защо ще учат 4 години, като могат веднага да започнат на по-висока заплата? А частни лаптопи учителите ползват още с въвеждането на електронни дневници.

3

Анонимен

преди 2 години

Важното е, че директорките имат по няколко лаптопа. Дори децата им ги ползват.Поне в Пловдив е така.Не знам за другаде.

2

До 1

преди 2 години

Първо образованието. След него останалото. Откраднаха милиарди за скапани магистрали, дадоха милиарди за остаряло самолети на хартия но за образованието нямало пари !

1

Анонимен

преди 2 години

Герб и ДПС ще саботират и ще се мъчат да унищожават народа си, това е целта им в момента! Спряха им достъпа до фондовете и виждате как се включиха и професори и какви ли не герберски крадци.